Overslaan naar content

Technisch Werkvoorbereider

Op locatie
 • Schiphol Oost, Noord-Holland, Nederland
Technische Dienst

Functieomschrijving

Wij zoeken jou als Technisch Werkvoorbereider bij Transavia
Wil jij de technische onderhouds- en modificatie werkzaamheden in onze Hangaar op Schiphol-Oost of op de lijn voorbereiden? Dan zoeken wij jou als Technisch Werkvoorbereider bij Transavia!

Wat ga je doen?
Als Werkvoorbereider bij de Technische Dienst van Transavia ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden van de technische onderhouds- en modificatie werkzaamheden voor vliegtuigonderhoud. Dit doe je in onze Hangaar op Schiphol-Oost, maar het kan ook voorkomen dat er werkzaamheden plaatsvinden op de lijn bij Schiphol.


Onlangs is bekend geworden dat we, Transavia, onze vloot de komende jaren gaan vervangen met twee nieuwe types vliegtuigen, namelijk de Airbus A320neo en AirbusA321neo. Onze eerste nieuwe aanwinsten hebben wij inmiddels in ontvangst mogen nemen en de komende jaren verduurzamen we onze gehele vloot! Voor jou een unieke kans dus om hier je bijdrage aan te leveren en een waardevolle ervaring op te doen.

Concreter?

 • Het begeleiden van uitbesteed onderhoud (Heavy Maintenance) aan derden;
 • Je ondersteunt de Maintenance Teams door het voorbereiden/uitvoeren/gereed maken van de technische onderhouds- en modificatie werkzaamheden. Dit doe je op de aspecten van het uit te voeren werkpakket, benodigde onderdelen, gereedschappen en mankracht;
 • Je bent de materiedeskundige in het voor- en na calculeren van vliegtuigonderhoud, maar het gaat ook om het omzetten van werkpakketten van ingehuurde vliegtuigen naar Transavia standaard;
 • Je begeleid uitbesteed onderhoud op logistiek-administratief gebied.


Context

Binnen Planning & Control zijn wij op zoek naar een Technische Werkvoorbereider voor 40 uur per week. De afdeling Planning & Control maakt onderdeel uit van de Fleet & Technical Services. De afdeling Fleet & Technical Services van Transavia bestaat ook uit de afdelingen Vliegtuigonderhoud, Inkoop & Logistiek, Engineering, Maintenance Control en Project Management.

Vereisten

Wie ben jij?

Voor deze vacature van Technisch Werkvoorbereider bij Transavia heb je veel in huis. Je beschikt namelijk over een Mbo-diploma vliegtuigtechniek, of je bent in het bezit van een Mbo-diploma en bent werkzaam in een luchtvaart technische omgeving. Aanvullend heb je aantoonbaar Hbo werk- en denkniveau. Verder ben je ‘wendbaar’ en dit hebben we nodig hebben om mee te bewegen met de continue veranderende wereld om ons heen. 


Daarnaast ben jij:

 • Communicatief vaardig, zowel schriftelijk als mondeling, in Nederlandse en Engelse taal;
 • Flexibel in je opstelling en werkt accuraat;
 • Een teamspeler in een zelfsturend team, maar je bent ook zelfstandig in de uitvoering van je werk;
 • Iemand die komt met voorstellen tot verbetering in jouw werk. Je ziet kansen en pakt deze op;
 • Iemand die tot resultaten komt, ook als er tegenstrijdige belangen spelen;
 • Bereid om regelmatig naar het buitenland te reizen. Dit is voor jou geen belemmering maar zie je als een unieke kans.


Wat kun je van ons verwachten?

 • Een bruto maandsalaris tussen €3.119,- en €4.686,-;
 • Verantwoordelijkheid om je functie naar eigen inzicht vorm te geven;
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Vriendelijke & bevlogen collega’s;
 • Persoonlijk budget voor jouw duurzame inzetbaarheid en vitaliteit;
 • Wij werken hard maar er wordt ook hard gelachen;
 • Een toffe werkplek onder de rook van Schiphol;
 • Mogelijkheid tot deelname aan ‘Young Transavia’;
 • Last but not least; ben je reislustig, dan is onze IPB-regeling (tegen mooie tarieven vliegen indien plaats beschikbaar) zeker de moeite waard!


Over Transavia

We zetten graag een stap extra voor onze passagiers en voor elkaar. De sfeer in de organisatie kenmerkt zich door bevlogen medewerkers met een groen hart! Iedere dag werken we met elkaar samen om een gemeenschappelijk doel te behalen; een memorabele klantbeleving.


Als zelfstandige airline binnen de AIR FRANCE-KLM Groep verzorgen wij al 55 jaar lijndiensten en chartervluchten naar meer dan 150 bestemmingen in Europa en Noord-Afrika. Bij Transavia werken gemiddeld 2500 collega’s: 230 bij de Technische Dienst, 600 vliegers, 1300 cabin attendants en 370 kantoormedewerkers.


Transavia is een dynamische organisatie (never a dull moment) die continu probeert bij te blijven in een veranderende luchtvaartwereld. Wil jij graag werken in een omgeving met enthousiaste daadkrachtige collega’s die oog hebben voor elkaar en krijg je energie van verandering en vernieuwing? Dan komen we graag met jou in contact.


Wil je solliciteren?

Ben jij de Technische Werkvoorbereider bij de Technische Dienst die wij zoeken en kom je onze vloot fulltime versterken? Solliciteer dan direct via de button. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Pauline Hoogervorst via Pauline.Hoogervorst@transavia.com. Zij komt graag met je in contact!


Jouw sollicitatieprocedure

 1. Je solliciteert! Binnen twee weken bekijken wij je sollicitatie en hoor je of wij je uitnodigen voor een gesprek;
 2. Eerste contact: Wij bellen je om kennis te maken en een afspraak in te plannen;
 3. Het eerste (digitale) gesprek: Er volgt een eerste gesprek met een teamleider en een collega uit het team;
 4. Is er een match? Dan volgt het tweede (digitale) gesprek dat zich meer richt op de inhoud;
 5. Is de match compleet? Dan gaan wij je met veel plezier een voorstel doen en begint jouw reis bij Transavia! Wel moet je wegens (luchtvaart)veiligheidseisen eerst een screening doorlopen.


Werk je bij een bureau en wil je een kandidaat voorstellen voor deze vacature Technisch Werkvoorbereider bij Transavia? Bedankt, maar hier gaan we niet op in. We werven onze nieuwe collega graag zelf.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar