Overslaan naar content

Meewerkstage Video Creative

Op locatie
 • Schiphol Oost, Noord-Holland, Nederland
Stage

Functieomschrijving

Wij zoeken jou als Stagiair Video Creative bij 'Transavia Studios'

Droom jij van het werken aan diverse videoproducties? Zijn filmen en editen grote passies van jou? Wil je waardevolle ervaring opdoen en veel leren van een ervaren Creative Director? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor je!


Jouw droomstage!

Als Stagiair Video Creative ga je aan de slag bij ons interne creatieve bureau, genaamd Transavia Studios. In opdracht van interne opdrachtgevers creëer jij te gekke video content. Samen met een Creative Director vorm je een creatief team en houden jullie je bezig met video editing, filmen, live stream events en het uitwerken van diverse concepten.


Met deze content inspireer jij onze passagiers om van hun reis een prachtige ervaring te maken, of informeer je onze collega’s over wat er speelt binnen de organisatie. Als ware storyteller weet jij de interne als externe content op de juiste manier neer te zetten en mensen mee te nemen op een visuele reis binnen de dynamische luchtvaart sector.

Vereisten

Dit ben jij

Je zit in je 3de of 4de jaar van een relevante hbo- of wo-opleiding en geen detail gaat aan jou voorbij. Daarnaast herken jij je in het volgende:

 • Je bent thuis in de Adobe programma’s (o.a. Première Pro, After Effects en Photoshop);
 • Je hebt een hands-on mentaliteit en bent een creatieve duizendpoot;
 • Je bent flexibel, verantwoordelijk, stressbestendig en een echte teamspeler. En het belangrijkste: je bent altijd in voor een grapje;
 • Je vindt het leuk om te brainstormen en zelf projecten op je te nemen;
 • Je kent de trends op het gebied van Social Media;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend;
 • Je bent op zoek naar een fulltime stage voor 5 á 6 maanden. Afstuderen is voor deze stage geen optie.


Wat bieden wij?

Wij zijn een team en dit is wat je van ons kunt verwachten:

 • Jouw video’s zullen te zien zijn op diverse platformen met een groot bereik;
 • Professionele apparatuur om jouw creaties mee tot leven te brengen;
 • Begeleiding vanuit je stagebegeleider die jarenlange ervaring heeft in het vak;
 • Een toffe stageplek met uitzicht op de landingsbanen van Schiphol;
 • Een stagevergoeding.


Over Transavia

We zetten graag een stap extra voor onze passagiers en voor elkaar. De sfeer in de organisatie kenmerkt zich door bevlogen medewerkers met een groen hart! Elke dag werken we met elkaar samen om een gemeenschappelijk doel te behalen: een memorabele klantbeleving.

Als zelfstandige airline binnen de AIR FRANCE-KLM Groep verzorgen wij al 55 jaar lijndiensten en chartervluchten naar meer dan 150 bestemmingen in Europa en Noord-Afrika. Transavia, onderdeel van de AIR FRANCE KLM Group, is de nummer één budgetluchtvaartmaatschappij en qua grootte de tweede airline van Nederland. Bij Transavia werken gemiddeld 2500 collega’s: 230 bij de Technische Dienst, 600 vliegers, 1300 cabin attendants en 370 kantoormedewerkers.

Transavia is een dynamische organisatie (never a dull moment) die continu probeert bij te blijven in een veranderende luchtvaartwereld. Wil jij graag werken in een omgeving met enthousiaste daadkrachtig collega’s die oog hebben voor elkaar? Krijg je energie van verandering en vernieuwing en voel jij je het prettigst in een omgeving waar je regisseur bent van je eigen werk? Dan komen we graag met jou in contact.


Aan de slag!

Ben jij de stagiair die wij zoeken en kom je onze vloot versterken? Solliciteer dan direct via de button. Upload naast je CV ook je motivatiebrief en portfolio. Check voorafgaand of je stageperiode en de hoeveelheid stage uren passen bij de stage. Heb je vragen over deze stage? Neem dan contact op met Florine van Dijk via e-mailadres studios@transavia.com. En wie weet zien we je snel op Schiphol!


Jouw sollicitatieprocedure

 1. Je solliciteert: Binnen twee weken bekijken wij je sollicitatie en hoor je of wij je uitnodigen voor een gesprek;
 2. Eerste contact: Wij bellen je om kennis te maken en een afspraak in te plannen;
 3. Het gesprek: Er volgt een gesprek met je toekomstige stagebegeleider om te kijken of er een match is;
 4. Is er een match? Dan volgt een stagecontract en begint jouw reis bij Transavia! Houd er rekening mee dat je wegens (luchtvaart)veiligheidseisen eerst een screening moet doorlopen.


Werk je bij een bureau en wil je een kandidaat voorstellen voor deze vacature van Meewerkstage Video Creative bij Transavia? Bedankt, maar hier gaan we niet op in. We werven onze nieuwe collega graag zelf.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar