Overslaan naar content

Meewerkstage Social Media

Hybride
 • Schiphol Oost, Noord-Holland, Nederland
Stage

Functieomschrijving

Wij zoeken jou als Meewerkstagiair Social Media bij Transavia

Voor Team Brand Campaigns, het merkcampagneteam van Transavia zijn wij voor de stageperiode vanaf september 2024 op zoek naar een Social Media Stagiair. Ben jij op zoek naar een uitdagende en leerzame stage in een dynamische omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wat ga je doen?

Tijdens jouw stage als Social Media Stagiair houd jij je, samen met de contentspecialisten in het team, bezig met de uitingen op de socialmediakanalen van Transavia. Dit betekent dat jouw content in heel Nederland en de rest van Europa te zien is. Je werkt samen met ons interne reclamebureau en denkt mee over onze contentstrategie.


Naast je dagelijkse werkzaamheden krijg je ook eigen projecten. Hier heb je zelf natuurlijk ook een stem in. Ben jij bijvoorbeeld degene die helemaal in ons YouTube-kanaal duikt, of juist degene die de volgende geniale TikTok bedenkt?


Concreter?

 • Samen met ons interne reclamebureau en jouw contentcollega’s bepaal jij de maandkalender voor de socialmediakanalen;
 • Je analyseert de prestaties van de posts en bedenkt hoe we deze de volgende keer nog slimmer kunnen insteken;
 • Vanuit natuurlijk enthousiasme kom je met nieuwe ideeën om met onze socialmediakanalen op de laatste trends in te springen;
 • Tot slot ga jij graag over tot uitvoering om jouw projecten daadwerkelijk neer te zetten.


Waar ga je aan de slag?

Je komt te werken in het Social Team, onderdeel van Team Brand Campaigns, het merkcampagneteam van Transavia. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de externe doorvertaling van het merk naar consumenten en passagiers. Het team bestaat uit campagne- en contentspecialisten die allen bijdragen aan de gezamenlijke hoofddoelstellingen.

Vereisten

Wie ben jij?

Je volgt een studie in de communicatie/marketingwereld en je wilt je alvast oriënteren bij een bedrijf dat jou aanspreekt. Voor deze vacature van Social Media Stagiair bij Transavia heb je veel in huis, want:

 • Je bent een 3e of 4e jaars HBO/WO-student;
 • Je bent op zoek naar een meewerkstage vanaf september 2024;
 • Je bent vijf dagen in de week beschikbaar (40 uur) voor een periode van 20 weken;
 • Je hebt passie voor content en social media;
 • Je pakt kansen met beide handen aan, bent creatief en eigenzinnig;
 • Je beschikt over goede redactionele vaardigheden;
 • Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal.


Wat kun je van ons verwachten?

 • Een stagevergoeding van €340,- bruto per maand;
 • Verantwoordelijkheid om je stage naar eigen inzicht vorm te geven;
 • Goede begeleiding en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Een toffe werklocatie op Schiphol-Oost, maar ook deels vanuit huis werken;
 • Vriendelijke & bevlogen collega’s;
 • Wij werken hard maar er wordt ook hard gelachen.


Over Transavia

We zetten graag een stap extra voor onze passagiers en voor elkaar. De sfeer in de organisatie kenmerkt zich door bevlogen medewerkers met een groen hart! Elke dag werken we met elkaar samen om een gemeenschappelijk doel te behalen: een memorabele klantbeleving.

Als zelfstandige airline binnen AIR FRANCE-KLM verzorgen wij al 55 jaar lijndiensten en chartervluchten naar meer dan 150 bestemmingen in Europa en Noord-Afrika. Transavia, onderdeel van de AIR FRANCE KLM Group, is de nummer één budgetluchtvaartmaatschappij en qua grootte de tweede airline van Nederland. Bij Transavia werken gemiddeld 2500 collega’s: 230 bij de Technische Dienst, 600 vliegers, 1300 cabin attendants en 370 kantoormedewerkers.

Transavia is een dynamische organisatie (never a dull moment) die continu probeert bij te blijven in een veranderende luchtvaartwereld. Wil jij graag werken in een omgeving met enthousiaste daadkrachtig collega’s die oog hebben voor elkaar? Krijg je energie van verandering en vernieuwing en voel jij je het prettigst in een omgeving waar je regisseur bent van je eigen werk? Dan komen we graag met jou in contact.


Wil je solliciteren?
Ben jij de Meewerkstagiair Social Media die wij zoeken en kom je onze vloot versterken vanaf september 2024? Solliciteer dan direct via de button. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Boyd van Schaaik via boyd.vanschaaik@transavia.com. Hij komt graag met je in contact!


Jouw sollicitatieprocedure

 1. Je solliciteert op de vacature! Binnen twee weken bekijken wij je sollicitatie en hoor je of wij je uitnodigen voor een gesprek;
 2. Eerste contact: Wij bellen je om kennis te maken en een afspraak in te plannen;
 3. Het gesprek: Er volgt een (online) gesprek met potentiële collega’s;
 4. Is er een match? Dan begint jouw reis bij Transavia! Wel moet je wegens (luchtvaart)veiligheidseisen eerst een screening doorlopen.


Werk je bij een bureau en wil je een kandidaat voorstellen voor deze stage vacature Meewerkstage Social Media bij Transavia? Bedankt, maar hier gaan we niet op in. We werven onze nieuwe stagiair(e) graag zelf.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar