Overslaan naar content

Meewerkstage Social Content Creator

Op locatie
 • Schiphol Oost, Noord-Holland, Nederland
Stage

Functieomschrijving

Wij zoeken jou als Meewerkstagiair Social Content Creator bij Transavia Studios

Ben jij een enthousiaste creatieveling met een passie voor sociale media en specifiek voor short-form content? Wil je je vaardigheden inzetten voor een luchtvaartmaatschappij? Dan is dit jouw kans!


Jouw droom stage!
Als Stagiair Social Content Creator bij het Social Team van Transavia werk je aan het creëren van toffe (social media) content. Voor Instagram en Facebook, maar ook voor andere kanalen. Zo staat het TikTok-kanaal van Transavia op het punt om gelanceerd te worden en jij krijgt de kans om je volledig te richten op het bedenken, creëren en laten bruisen van short-form content!


De stage is veelzijdig: je bent afwisselend op locatie om ideeën uit te voeren en interactie aan te gaan, terwijl je ook achter je laptop zit voor het monteren van content of actief deelneemt aan brainstormsessies over nieuwe inhaakmomenten. Deze stage biedt jou de mogelijkheid om je te specialiseren in content creatie en om waardevolle ervaring op te doen in een dynamische omgeving binnen de luchtvaartindustrie.

Vereisten

Dit ben jij:

 • Je hebt een goed gevoel voor beeld en ervaring met foto- en videobewerkingsprogramma's;
 • TikTok en andere sociale mediakanalen zijn voor jou bekend terrein;
 • Je volgt de laatste trends op social media;
 • Je neemt graag initiatief met een hands-on mentaliteit en creativiteit;
 • Zelfstandig projecten oppakken? Daar draai jij je hand niet voor om;
 • Je zoekt een fulltime stage voor 5 á 6 maanden. Afstuderen is voor deze stage geen optie.


Wat bieden wij?

Wij zijn een team en dit is wat je van ons kunt verwachten:

 • Verantwoordelijkheid en veel vrijheid;
 • Jouw content zal te zien zijn op diverse kanalen met een groot bereik;
 • Begeleiding vanuit je stagebegeleider;
 • Een toffe stageplek met uitzicht op de landingsbanen van Schiphol;
 • Een stagevergoeding.


Over Transavia

We zetten graag een stap extra voor onze passagiers en voor elkaar. De sfeer in de organisatie kenmerkt zich door bevlogen medewerkers met een groen hart! Elke dag werken we met elkaar samen om een gemeenschappelijk doel te behalen: een memorabele klantbeleving.


Als zelfstandige airline binnen de AIR FRANCE-KLM Groep verzorgen wij al 55 jaar lijndiensten en chartervluchten naar meer dan 150 bestemmingen in Europa en Noord-Afrika. Transavia, onderdeel van de AIR FRANCE KLM Group, is de nummer één budgetluchtvaartmaatschappij en qua grootte de tweede airline van Nederland. Bij Transavia werken gemiddeld 2500 collega’s: 230 bij de Technische Dienst, 600 vliegers, 1300 cabin attendants en 370 kantoormedewerkers.


Transavia is een dynamische organisatie (never a dull moment) die continu probeert bij te blijven in een veranderende luchtvaartwereld. Wil jij graag werken in een omgeving met enthousiaste daadkrachtig collega’s die oog hebben voor elkaar? Krijg je energie van verandering en vernieuwing en voel jij je het prettigst in een omgeving waar je regisseur bent van je eigen werk? Dan komen we graag met jou in contact


Aan de slag!
Ben jij de Meewerkstagiair Social Content Creator die wij zoeken en kom je onze vloot versterken? Solliciteer dan direct via de button. Upload naast je CV ook je motivatiebrief en portfolio en check voorafgaand of de stageperiode en de hoeveelheid stage-uren passen. Heb je vragen over deze stage? Neem dan contact op met Marieke Visser via marieke.visser@transavia.com. En wie weet zien we je snel op Schiphol!


Jouw sollicitatieprocedure

 1. Je solliciteert! Binnen twee weken bekijken wij je sollicitatie en hoor je of wij je uitnodigen voor een gesprek;
 2. Eerste contact: wij bellen je om kennis te maken en een afspraak in te plannen;
 3. Het gesprek: er volgt een gesprek met je toekomstige stagebegeleider om te kijken of er een match is;
 4. Is er een match? Dan volgt een stagecontract en begint jouw reis bij Transavia! Houd er rekening mee dat je wegens (luchtvaart)veiligheidseisen eerst een screening hebt te doorlopen.


Werk je bij een bureau en wil je een kandidaat voorstellen voor deze vacature van Meewerkstage Social Content Creator bij Transavia? Bedankt, maar hier gaan we niet op in. We werven onze nieuwe collega graag zelf.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar