Overslaan naar content

Meewerkstage Creative Design

Op locatie
 • Schiphol Oost, Noord-Holland, Nederland
Stage

Functieomschrijving

Wij zoeken jou als Stagiair Creative Design bij 'Transavia Studios'
Ben jij de ultieme beelddenker? Een designer pur sang? Maak jij graag dingen mooier, duidelijker en overzichtelijker en wil jij graag samen met een gezellig team werken aan de visuele uitstraling van één van de grootste merken van Nederland? Dan hebben wij een hele mooie uitdaging voor je!


Jouw droomstage!

Als Stagiair Creative Design ga je aan de slag bij ons interne creatieve bureau, genaamd Transavia Studios. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor alle interne- en externe content creatie van Transavia. In opdracht van interne opdrachtgevers creëer jij te gekke content.


Samen met onze Creative Designer en Visual Brand Specialist vorm je een creatief team en houden jullie je bezig met het maken van diverse online- en print-uitingen, video’s, fotografie, flat design en het bedenken van nieuwe formats/concepten. Je maakt kennis met onze huisstijl en krijgt vervolgens veel vrijheid om je creativiteit tot leven te brengen.


Met deze content inspireer jij bijvoorbeeld onze passagiers om van hun reis een prachtige ervaring te maken of informeer je onze collega’s over wat er speelt in de dynamische wereld van de luchtvaart. Als ware storyteller neem jij (potentiële) klanten, partners en collega’s mee in een visuele reis vol verhalen, informatie en inspiratie.

Vereisten

Dit ben jij
Je zit in je 3de of 4de jaar van een relevante hbo- of wo-opleiding. Daarnaast herken jij je in het volgende:

 • Je bent thuis in de volgende Adobe programma’s: Illustrator, InDesign & Photoshop;
 • Kun je ook editten en/of animeren? En heb je ervaring met Premiere Pro en After Effects? Dan is dat zeker een pré;
 • Je bent flexibel en een echte teamspeler. En nog wel het meest belangrijke: je bent altijd in voor een grapje;
 • Je vindt het leuk om zelf projecten op je te nemen en kan deze verantwoordelijkheid ook dragen;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend;
 • Je bent op zoek naar een fulltime stage voor 5 á 6 maanden. Afstuderen is voor deze stage geen optie.


Wat bieden wij?

Wij zijn een team en dit is wat je van ons kunt verwachten:

 • Jouw ontwerpen zullen te zien zijn op platformen met een groot bereik;
 • Topapparatuur om jouw creaties op en mee te maken;
 • Begeleiding vanuit je stagebegeleider die jarenlange ervaring heeft in het vak;
 • Een toffe stageplek met uitzicht op de landingsbanen van Schiphol;
 • Een stagevergoeding.


Over Transavia

We zetten graag een stap extra voor onze passagiers en voor elkaar. De sfeer in de organisatie kenmerkt zich door bevlogen medewerkers met een groen hart! Elke dag werken we met elkaar samen om een gemeenschappelijk doel te behalen: een memorabele klantbeleving.

Als zelfstandige airline binnen de AIR FRANCE-KLM Groep verzorgen wij al 55 jaar lijndiensten en chartervluchten naar meer dan 150 bestemmingen in Europa en Noord-Afrika. Transavia, onderdeel van de AIR FRANCE KLM Group, is de nummer één budgetluchtvaartmaatschappij en qua grootte de tweede airline van Nederland. Bij Transavia werken gemiddeld 2500 collega’s: 230 bij de Technische Dienst, 600 vliegers, 1300 cabin attendants en 370 kantoormedewerkers.

Transavia is een dynamische organisatie (never a dull moment) die continu probeert bij te blijven in een veranderende luchtvaartwereld. Wil jij graag werken in een omgeving met enthousiaste daadkrachtig collega’s die oog hebben voor elkaar? Krijg je energie van verandering en vernieuwing en voel jij je het prettigst in een omgeving waar je regisseur bent van je eigen werk? Dan komen we graag met jou in contact.


Aan de slag!
Ben jij de stagiair die wij zoeken en kom je onze vloot versterken? Solliciteer dan direct via de button. Upload naast je CV ook je portfolio en motivatiebrief. Check voorafgaand of je stageperiode en de hoeveelheid stage uren passen bij de stage. Heb je vragen over deze stage? Neem dan contact op met Yoep van Werkhoven via e-mailadres studios@transavia.com. En wie weet zien we je snel op Schiphol!


Jouw sollicitatieprocedure

 1. Je solliciteert! Binnen twee weken bekijken wij je sollicitatie en hoor je of wij je uitnodigen voor een gesprek;
 2. Eerste contact: wij bellen je om kennis te maken en een afspraak in te plannen;
 3. Het gesprek: er volgt een gesprek met je toekomstige stagebegeleider om te kijken of er een match is;
 4. Is er een match? Dan volgt een stagecontract en begint jouw reis bij Transavia! Houd er rekening mee dat je wegens (luchtvaart)veiligheidseisen eerst een screening moet doorlopen.


Werk je bij een bureau en wil je een kandidaat voorstellen voor deze vacature van Meewerkstage Creative Design bij Transavia? Bedankt, maar hier gaan we niet op in. We werven onze nieuwe collega graag zelf.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar