Overslaan naar content

Lead Capacity & Assignment

Hybride
 • Schiphol Oost, Noord-Holland, Nederland
Grond

Functieomschrijving

Wij zoeken jou als Lead Cabin Crew Capacity & Assignment bij Transavia

Ben jij op zoek naar een baan in het hart van de vliegoperatie en met impact op het werk van onze vliegende cabinecollega’s? En wil je bijdragen aan een betrouwbare cabine crew planning en deze naar een next level brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou als Lead Cabin Crew Capacity & Assignment bij Transavia!


Wat ga je doen?

Als Lead Cabin Crew Capacity & Assignment ben je verantwoordelijk voor een optimale beschikbaarheid van ons cabinepersoneel in overeenstemming met de crewbehoeften, het definiëren van beleid en het richting geven aan de opgestelde plannen. Vanuit een regierol zorg je voor de beschikbaarheid van crew in de gehele keten, om zo een cabine capaciteitsplanning te realiseren die voldoet aan de afgesproken uitgangspunten en prestatienormen met alle ketenpartijen.


Met prachtige nieuwe ontwikkelingen zoals de komst van de Airbus A321 en innovatieve kansen met betrekking tot het digitale platform dat we aan boord willen brengen, staat een groot deel van je werk in het teken van innovatie en nieuwe mogelijkheden.


Concreter?

 • Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de cabine crew, waarbij de beschikbaarheid (in-, door-, en uitstroom) van ongeveer 1300 collega’s;
 • Je bent verantwoordelijk voor het Cabine FTE-budget, de productiviteit en onze updates in de accountability;
 • Je gaat het budget voor Dienst Cabine opstellen in overeenstemming met geplande productie en Transavia-beleid, in samenwerking met andere afdelingen;
 • Je neemt deel aan diverse overlegvormen met betrekking tot crewinzet en -planning om een integrale afstemming van de verschillende resources te maken;
 • Je ontwikkelt strategieën en beleidsrichtlijnen voor de bruto Lange Termijn Planning, rekening houdend met de complexiteit van de Wet Werk en Zekerheid en de behoeften per base;
 • Je zorgt voor de voorbereiding van beleidsvoorstellen voor het cao-overleg en actieve deelname aan cao-tafels met proactieve verbetervoorstellen;
 • Als Ketenregisseur ben je verantwoordelijk voor het operationeel verloop van de keten, waarbij efficiency, effectiviteit en output centraal staan.


Context

Je zal landen binnen de afdeling Dienst Cabine en bent Teamlid van het Management Team Dienst Cabine (MTDC). Samen met meer dan 1300 cabine collega's zorgen we bij Dienst Cabine met elkaar voor veiligheid aan boord en een optimale vluchtuitvoering voor onze passagiers en collega’s. Als Lead Cabin Crew Capacity & Assignment ga je faciliterend leidinggeven aan het Cabin Crew Administratie team en het Manpower Support Planning team van beide 3 collega’s. Ook ben je verantwoordelijk voor continu verbeteren van het cabinerooster en hiertoe geef je hiërarchisch leiding aan 1 collega. Je rapporteert aan Hoofd Dienst Cabine.

Vereisten

Wie ben jij?
Voor deze vacature van Lead Cabin Crew Capacity & Assignment bij Transavia heb je veel in huis, want:

 • Je hebt Hbo- of wo werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met complexe plannings-vraagstukken;
 • Je bent een people manager en krijgt energie van werken met je team en je team beter maken;
 • Je hebt een visie en kunt jezelf losmaken van het doen en denken van alledag;
 • Je ziet trends die van belang (kunnen) zijn voor de afdeling of organisatie;
 • Je bent resultaat gericht en weet waar je naartoe wilt;
 • Je hebt een commerciële/innovatieve drive waarbij je gericht bent op het beter maken van de huidige processen samen met je team;
 • Je bent analytisch en kan blij worden van het werken met cijfers;
 • Je bent in staat verbeteringen in de operatie te signaleren en verbeteren;
 • Je bent (bij voorkeur) beschikbaar voor 40 uur per week.


Wat kun je van ons verwachten?
Wij bieden een leuke en gevarieerde functie binnen het Cabin Operations team. Je komt te werken in een enthousiast team waar we hard en professioneel werken, maar ook veel plezier met elkaar beleven.

 • Een prachtige functie op ingeschaald in functiegroep 11;
 • Een eindejaarsuitkering;
 • Een mobiliteitsbudget;
 • Verantwoordelijkheid om je functie naar eigen inzicht vorm te geven;
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Persoonlijk budget voor jouw duurzame inzetbaarheid en vitaliteit;
 • De mogelijkheid om een deel van je werkweek op kantoor en een deel vanuit huis te werken;
 • Vriendelijke en bevlogen collega’s;
 • Last but not least; ben je reislustig, dan is onze IPB-regeling (tegen mooie tarieven vliegen indien plaats beschikbaar) zeker de moeite waard!


Over Transavia
We zetten graag een stap extra voor onze passagiers en voor elkaar. De sfeer in de organisatie kenmerkt zich door bevlogen medewerkers met een groen hart! Elke dag werken we met elkaar samen om een gemeenschappelijk doel te behalen: een memorabele klantbeleving.


Als zelfstandige airline binnen de AIR FRANCE-KLM Groep verzorgen wij al 55 jaar lijndiensten en chartervluchten naar meer dan 150 bestemmingen in Europa en Noord-Afrika. Transavia, onderdeel van de AIR FRANCE KLM Group, is de nummer één budgetluchtvaartmaatschappij en qua grootte de tweede airline van Nederland. Bij Transavia werken gemiddeld 2500 collega’s: 230 bij de Technische Dienst, 600 vliegers, 1300 cabin attendants en 370 kantoormedewerkers.


Transavia is een dynamische organisatie (never a dull moment) die continu probeert bij te blijven in een veranderende luchtvaartwereld. Wil jij graag werken in een omgeving met enthousiaste daadkrachtig collega’s die oog hebben voor elkaar? Krijg je energie van verandering en vernieuwing en voel jij je het prettigst in een omgeving waar je regisseur bent van je eigen werk? Dan komen we graag met jou in contact.


Wil je solliciteren?
Ben jij de Lead Cabin Crew Capacity & Assignment die wij zoeken en kom je onze vloot fulltime versterken? Solliciteer dan direct via de button. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Daan Pijzel via +31 620882398. Hij komt graag met je in contact!


Jouw sollicitatieprocedure

 1. Je solliciteert op de vacature! Binnen twee weken bekijken wij je sollicitatie en hoor je of wij je uitnodigen voor een gesprek;
 2. Eerste contact: Wij bellen je om kennis te maken en een afspraak in te plannen;
 3. Het eerste gesprek: Er volgt een eerste (online) gesprek met potentiële collega’s;
 4. Is er een match? Dan volgt het tweede (online) gesprek;
 5. Zijn we beide nog steeds enthousiast, dan volgt er mogelijk een assessment;
 6. Is de match compleet? Dan doen we je met veel plezier een voorstel en begint jouw reis bij Transavia! Wel moet je wegens (luchtvaart)veiligheidseisen eerst een screening doorlopen en maakt een antecedentenonderzoek deel uit van de procedure.


Werk je bij een bureau en wil je een kandidaat voorstellen voor deze vacature Lead Cabin Crew Capacity & Assignment bij Transavia? Bedankt, maar hier gaan we niet op in. We werven onze nieuwe collega graag zelf.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar