Overslaan naar content

Coördinator bij Viggo Schiphol

Schiphol Airport, Noord-Holland, NederlandViggo Schiphol

Functieomschrijving

Solliciteren voor deze vacature kan via: https://www.werkenbijviggo.nl/vacature/coordinator/


Viggo groeit en dit doen wij graag samen met jou! Groei jij met ons mee en word jij onze nieuwe Coördinator?Laat jij je niet gek maken door tijdsdruk, rinkelende telefoons en vluchten die te vroeg of te laat binnenkomen? Dan ben jij wellicht onze nieuwe Coördinator!


Wat ga je doen:
Samen met onze andere coördinatoren draag jij de zorg voor de bewaking en uitvoering van de turn around van een vliegtuig, ten behoeve van de tijdige afhandeling van passagiers en vluchten van onder andere Transavia. Je speelt, indien nodig, in op gewijzigde situaties in vluchtschema’s en overige onvoorziene omstandigheden. Je zorgt ervoor dat de juiste medewerkers op de juiste plek ingezet worden, dit geldt ook voor al het equipment. Naast het werken als coördinator ben je ook inzetbaar voor andere operationele werkzaamheden buiten in de operatie. Enerzijds om feeling te houden, anderzijds voor een fijne afwisseling als het erg druk is geweest.


Klik hier om te zien wat je doet als Coördinator bij Viggo Schiphol

Vereisten

Wie ben jij:
De Coördinator die wij zoeken heeft de term daadkracht uitgevonden. Je bent het zonnetje in huis, dit horen ze aan je rustige duidelijke stem aan de telefoon of portofoon, waar je op een duidelijke heldere manier communiceert met de medewerkers op dienst. Verder voldoe je aan de volgende kenmerken:

 • Voldoende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (A1/A2-niveau);
 • Je bent creatief in het vinden van oplossingen;
 • Tijdsdruk, rinkelende telefoons, 7 computerschermen, jij laat je niet gek maken door de waan van de dag;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B, je rijdt immers in verschillende voertuigen rond op het Platform;
 • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar;
 • Je bent flexibel, onregelmatige werktijden als ook werken in het weekend is geen probleem voor jou. Onze werktijden zijn tussen 00.00- 23.59 uur maar onze piek ligt vooral in de nacht/ zeer vroege ochtend.


Wat bieden wij jou:

 • Indien je nog niet zoveel ervaring hebt in deze functie, dan start je met een salaris van €2.720,- bruto per maand op basis van 38 uur. Heb je al meer ervaring dan word je hoger ingedeeld. Het salaris van een Coördinator loopt tot €3.994,-;
 • Een contract bij Viggo voor 24 - 38 uur per week (we starten met een jaarcontract, bij gebleken geschiktheid kan dit omgezet worden naar een contract voor onbepaalde tijd);
 • Interne trainingen en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Werk je vóór 07.00 of na 19.00 uur of in het weekend? Dan krijg je daar natuurlijk wat extra’s voor (tussen 22% en 40% extra);
 • Reiskostenvergoeding tot 20 km enkele reis (max. €9,20 per dag);
 • Reis je met het OV? Dan krijg je een reiskostenvergoeding van max. €16,20 per dag;
 • De kans om bij het leukste afhandelingsbedrijf van Nederland te mogen werken, in de dynamische luchtvaartsector!


Wie zijn wij:
Viggo kent een rijke historie op Eindhoven Airport, waar we al bijna 50 jaar hét afhandelingsbedrijf van de luchthaven zijn! Inmiddels zijn we ook geland op Schiphol en verzorgen we daar de passagiers-en vliegtuigafhandeling voor Transavia, Air Europa, Iceland Air, ITA Airways en onlangs hebben wij Etihad Airways ook aan boord mogen verwelkomen!

Dankzij de inzet van ruim 1200 medewerkers helpt Viggo om de luchtvaart samen beter en leuker te maken. Werkplezier staat bij Viggo hoog in het vaandel, want wij geloven dat ons werkplezier zorgt voor blije klanten. Want door goed voor elkaar te zorgen en naar elkaar om te kijken, zorgen we ook goed voor de reizigers. Zelfs tijdens een drukke dag, is er altijd ruimte voor werkplezier. Samen bouwen we kleine feestjes en lachen we met elkaar!


Ready for take-off en wil je solliciteren?
Wat leuk, kom verder! We zien je sollicitatie graag tegemoet via de volgende link: https://www.werkenbijviggo.nl/vacature/coordinator/. Upload je cv en eventuele motivatiebrief en laat ons weten waarom jij dé juiste kandidaat bent voor deze vacature.

Goed om te weten: je komt onder contract bij Viggo.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar