Overslaan naar content

Continuous Improvement Specialist Cabine

Hybride
 • Schiphol Oost, Noord-Holland, Nederland
Grond

Functieomschrijving

Wij zoeken jou als Continuous Improvement Specialist Cabine bij Transavia
Heb jij een analytisch denkvermogen, ben je resultaatgericht en gericht op samenwerking? Beschik je daarnaast over een gezonde portie nieuwsgierigheid en heb je een natuurlijke drang naar verbeteren? Dan zoeken wij jou als Continuous Improvement Specialist bij Transavia!

Wat ga je doen?

In jouw nieuwe baan als Continuous Improvement Specialist ben je op dagelijkse basis verantwoordelijk voor het initiëren en materialiseren van verbeterpotentieel, waardoor de waarde die uit de logistieke capaciteits-/ planningsprocessen, de cabine-processen aan boord en algemene processen komt, wordt vergroot. Daarnaast initieer, verbeter en optimaliseer je managementinformatie (performance management/ feedbackloops) zodanig dat deze gebruikt kan worden ter ondersteuning van besturing, besluitvorming en prioritering.


Transavia gaat de vloot de komende jaren vervangen met twee nieuwe types vliegtuigen, namelijk de Airbus A320neo en Airbus A321neo. De komende jaren verduurzamen we onze gehele vloot en dit betekent een spannende en mooie uitdaging voor alle onderdelen van ons bedrijf en zeker ook voor Dienst Cabine! In een uitdagende periode is het belangrijk om vooruit te blijven kijken én aan onze toekomst te werken. Voor jou een unieke kans dus om hier je bijdrage aan te leveren en een waardevolle ervaring op te doen.

Concreter?

 • Je identificeert het verbeterpotentieel van de processen die plaatsvinden binnen de Dienst Cabine. Dit doe je op elk terrein binnen Dienst Cabine (training, roostering, planning, cabine operatie en crew management). Tevens onderzoek en analyseer je de onderliggende rootcauses;
 • Je realiseert en versnelt activiteiten ten behoeve van het optimaliseren en innoveren van de Dienst Cabine producten en onderliggende processen;
 • Je initieert, verbetert en optimaliseert de management informatie ten behoeve van performance management;
 • Je stuurt projectgroepen aan en coördineert verbetertrajecten, veelal met experts van binnen Dienst Cabine als ook met ketenpartners uit andere domeinen en afdelingen;
 • Je zorgt voor een inhoudelijke afstemming met ketenpartners/ stakeholders;
 • Je adviseert de business met behulp van rapportages, presentaties, webinars etc. over de implementatie van verbeteringen in processen;
 • Je volgt in - en externe ontwikkelingen op het vakgebied en bouwt en onderhoudt een in- en extern relatienetwerk om de business goed te kunnen adviseren.


Context
Wij bieden een leuke gevarieerde functie als een spin in het web, waar je aan de slag gaat over alle gebieden binnen Dienst Cabine. Je komt nauw samen te werken met de Senior Continuous Improvement Specialist en werkt voornamelijk in opdracht van het Hoofd Dienst Cabine. Je komt te werken in een enthousiast team waar we hard en professioneel werken, maar ook veel plezier met elkaar beleven.

Vereisten

Wie ben jij?
Voor deze vacature van Continuous Improvement Specialist bij Transavia heb je veel in huis, want:

 • Je beschikt over HBO+ werk- en denkniveau;
 • Je hebt ervaring met business analyse en/ of performance management;
 • Je beschikt over projectmanagement ervaring;
 • Je hebt relevante ervaring met methodiek LEAN en agile werken;
 • Je hebt kennis van logistieke processen en wet- en regelgeving;
 • Je spreekt vloeiend Engels en Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je bent resultaat gericht en gericht op samenwerken;
 • Je bent ‘wendbaar’, ofwel continu veranderingsbereid. Dit hebben we nodig om steeds beter te worden in wat we doen en mee te bewegen met de continue veranderende wereld om ons heen.


Wat kun je van ons verwachten?

 • Een bruto maandsalaris tussen €3.348,- en €5.561,-;
 • Een eindejaarsuitkering;
 • Verantwoordelijkheid om je functie naar eigen inzicht vorm te geven;
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Vriendelijke & bevlogen collega’s;
 • Persoonlijk budget voor jouw duurzame inzetbaarheid en vitaliteit;
 • Wij werken hard maar er wordt ook hard gelachen;
 • Mogelijkheid tot deelname aan ‘Young Transavia’;
 • Last but not least; ben je reislustig, dan is onze IPB-regeling (tegen mooie tarieven vliegen indien plaats beschikbaar) zeker de moeite waard!


Over Transavia

We zetten graag een stap extra voor onze passagiers en voor elkaar. De sfeer in de organisatie kenmerkt zich door bevlogen medewerkers met een groen hart! Elke dag werken we met elkaar samen om een gemeenschappelijk doel te behalen: een memorabele klantbeleving.


Als zelfstandige airline binnen de AIR FRANCE-KLM Groep verzorgen wij al 55 jaar lijndiensten en chartervluchten naar meer dan 150 bestemmingen in Europa en Noord-Afrika. Transavia, onderdeel van de AIR FRANCE KLM Group, is de nummer één budgetluchtvaartmaatschappij en qua grootte de tweede airline van Nederland. Bij Transavia werken gemiddeld 2500 collega’s: 230 bij de Technische Dienst, 600 vliegers, 1300 cabin attendants en 370 kantoormedewerkers.


Transavia is een dynamische organisatie (never a dull moment) die continu probeert bij te blijven in een veranderende luchtvaartwereld. Wil jij graag werken in een omgeving met enthousiaste daadkrachtig collega’s die oog hebben voor elkaar? Krijg je energie van verandering en vernieuwing en voel jij je het prettigst in een omgeving waar je regisseur bent van je eigen werk? Dan komen we graag met jou in contact.

Wil je solliciteren?
Ben jij de Continuous Improvement Specialist Cabine die wij zoeken en kom je onze vloot versterken voor 40 uur per week? Solliciteer dan direct via de button. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Daan Pijzel via Daan.pijzel@transavia.com. Hij komt graag met je in contact!


Jouw sollicitatieprocedure

 1. Je solliciteert op de vacature! Binnen twee weken bekijken wij je sollicitatie en hoor je of wij je uitnodigen voor een gesprek;
 2. Eerste contact: Wij bellen je om kennis te maken en een afspraak in te plannen;
 3. Het eerste gesprek: Er volgt een eerste (online) gesprek met potentiële collega’s;
 4. Is er een match? Dan volgt het tweede (online) gesprek;
 5. Is de match compleet? Dan doen we je met veel plezier een voorstel en begint jouw reis bij Transavia! Wel moet je wegens (luchtvaart)veiligheidseisen eerst een screening doorlopen en maakt een antecedentenonderzoek deel uit van de procedure.


Werk je bij een bureau en wil je een kandidaat voorstellen voor deze vacature van Continuous Improvement Specialist Cabine bij Transavia? Bedankt, maar hier gaan we niet op in. We werven onze nieuwe collega graag zelf.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar