Overslaan naar content

Cloud Consultant

Hybride
 • Schiphol Oost, Noord-Holland, Nederland
IT

Functieomschrijving

Wij zoeken jouw als Cloud Consultant bij Transavia

Wil je een impact maken bij een toonaangevende luchtvaart maatschappij en een onvergetelijk reis maken zonder de bank te breken? Solliciteer dan bij ons als Cloud Consultant!

Samen met een nieuw team ga je ons Cloud Centre of Excellence innoveren en manieren zoeken om de efficiëntie te verbeteren zonder in te boeten op kwaliteit.


Wat ga je doen?

Als Cloud Consultant speel je een cruciale rol in het opbouwen van het Cloud Centre of Excellence. Dit is een unieke kans om bij te dragen aan de vorming en groei van het CCoE vanaf het begin, met alle uitdagingen en kansen van dien. 

Je zult nauw samenwerken met diverse productteams binnen Transavia om hun strategische doelstellingen te ondersteunen en te bereiken door middel van geavanceerde cloudoplossingen. 

Jouw expertise in Azure en Cloud technologieën is essentieel om onze Cloud transformatie te versnellen, operationele excellentie te bereiken, en tegelijkertijd bij te dragen aan de structuur en richting van het CCoE in deze opbouwende fase.

Vereisten

Concreter?

 • Je gaat samenwerken met productteams om hun strategische doelstellingen te ondersteunen met effectieve cloudoplossingen;
 • Je gaat je bezig houden met het ontwikkelen en implementeren van geavanceerde Azure-oplossingen, rekening houdend met toekomstvisie en multidisciplinaire vereisten;
 • Je vindt technische en functionele vereisten voor cloudoplossingen, inclusief het creëren van scripts en Pipelines;
 • Je houdt je bezig met de implementatie van lifecycle management en geavanceerde monitoring voor optimale prestaties van Cloud resources;
 • Je adviseert over en het toepassen van best practices op basis van het Microsoft Cloud adoption Framework en het Well-Architected Framework.

Context

Je gaat deel uitmaken van de creatie van een nieuw te vormen team en zult daarbij een belangrijke rol spelen in het vormen en ontwikkelen van het nieuwe Cloud Centre of Excellence (CCoE). Je gaat daarbij ook diverse productteams binnen Transavia helpen om de klantervaring te optimaliseren door middel van efficiënte Cloud oplossingen.


Wie ben jij?

Voor deze vacature van medior/senior Cloud Consultant bij Transavia heb je veel in huis, want:

 • Je hebt uitgebreide ervaring met Azure,Infrastructure als Code en moderne ontwikkeltools zoals BICEP,TERRAFORM,AZURE en DevOps;
 • Je bent in het bezit van certificeringen (AZ-104,met een voorkeur voor AZ-204, AZ-400 en AZ-30;
 • Meer dan 3 jaar relevante werkervaring in de IT;
 • Uitstekende beheersing in woord en geschrift van het Nederlands en Engels;
 • Uitmuntende communicatieve vaardigheden en je weet anderen met vriendelijkheid te overtuigen;
 • Je hebt ruime ervaring in het geven van advies over technologische implementaties aan stakeholders;
 • Je bent een sterke teamspeler die ook goed zelfstandig kan werken;
 • Je bent stressbestendig en besluitvaardig. Het werken onder druk doe je met plezier;
 • Je bent oplossingsgericht.


Wat kun je van ons verwachten?

Afhankelijk van jouw kennis en ervaring zullen wij je een aanbod doen tussen

€ 4.500,- en € 6.000,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek.

Verder:

 • Een vaste eindejaarsuitkering;
 • Verantwoordelijkheid om je functie naar eigen inzicht vorm te geven;
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Vriendelijke & bevlogen collega’s;
 • Een toffe werklocatie op Schiphol-Oost en deels vanuit huis werken;
 • Flexibele werktijden;
 • Persoonlijk budget voor jouw duurzame inzetbaarheid en vitaliteit;
 • Mogelijkheid tot deelname aan ‘Young Transavia’;
 • Last but not least; ben je reislustig, dan is onze IPB-regeling (tegen mooie tarieven vliegen indien plaats beschikbaar) zeker de moeite waard.


Over Transavia

We zetten graag een stap extra voor onze passagiers en voor elkaar. De sfeer in de organisatie kenmerkt zich door bevlogen medewerkers met een groen hart! Iedere dag werken we met elkaar samen om een gemeenschappelijk doel te behalen; een memorabele klantbeleving.

Als zelfstandige airline binnen de AIR FRANCE-KLM Groep verzorgen wij al 55 jaar lijndiensten en chartervluchten naar meer dan 150 bestemmingen in Europa en Noord-Afrika. Transavia, onderdeel van de AIR FRANCE KLM Group, is de nummer één budgetluchtvaartmaatschappij en qua grootte de tweede airline van Nederland. Bij Transavia werken gemiddeld 2500 collega’s: 230 bij de Technische Dienst, 600 vliegers, 1300 cabin attendants en 370 kantoormedewerkers.

Transavia is een dynamische organisatie (never a dull moment) die continu probeert bij te blijven in een veranderende luchtvaartwereld. Wil jij graag werken in een omgeving met enthousiaste daadkrachtig collega’s die oog hebben voor elkaar? Krijg je energie van verandering en vernieuwing en voel jij je het prettigst in een omgeving waar je regisseur bent van je eigen werk? Dan komen we graag met jou in contact.


Wil je solliciteren?

Ben jij de Cloud Consultant die wij zoeken en kom je onze vloot fulltime versterken? Solliciteer dan direct via de button. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Daan Aardema, Product Owner, via daan.aardema@transavia.com. Hij komt graag met je in contact!

Jouw sollicitatieprocedure

 1. Je solliciteert door je CV & een motivatie te sturen via onderstaande link!
  Binnen twee weken bekijken wij je sollicitatie en hoor je of wij je uitnodigen voor een gesprek;
 2. Eerste contact: Wij bellen je om kennis te maken. Is dit positief dan plannen we een afspraak in;
 3. Het eerste gesprek: Er volgt een eerste gesprek met de Team Lead Crew Control en een medewerker;
 4. Is er een match? Dan volgt er een tweede gesprek;
 5. Een assessment kan onderdeel zijn van de procedure;
 6. Is de match compleet? Dan doen we je met veel plezier een voorstel en begint jouw reis bij Transavia! Wel moet je wegens (luchtvaart)veiligheidseisen eerst een screening doorlopen en maakt een antecedentenonderzoek deel uit van de procedure.

Werk je bij een bureau en wil je een kandidaat voorstellen voor de vacature Cloud Consultant bij Transavia? Bedankt, maar hier gaan we niet op in. We werven onze nieuwe collega graag zelf.


of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar