Vliegtuigonderhoudstechnicus bij Transavia

Functieomschrijving

Als wij aan je familie en vrienden vragen jou te omschrijven, dan antwoorden zij ‘verantwoordelijk’ en ‘technisch’. Dat komt goed van pas, want als vliegtuigonderhoudstechnicus zorg jij ervoor dat passagiers veilig op hun bestemming arriveren. Kom je ons team versterken? Wij zoeken ervaren technici(CAT-A of GWK)!


Op één van de Griekse eilanden sleutelen aan een vliegtuig zodat onze passagiers weer veilig naar huis kunnen. Als één van onze vliegtuigen het begeeft op een bestemming sturen we jou met een vliegticket en een gereedschapskist op pad. Het zoeken en oplossen van het probleem heb jij als vliegtuigtechnicus zo gefixt! Ideaal, want dan kun je nog even van de Griekse zon genieten voordat je weer terug naar Nederland vliegt. Schiphol heeft je weer nodig!

Wij gaan er natuurlijk vanuit dat bovenstaande situatie niet vaak voorkomt. Dat hopen wij tenminste. Het grootste deel van je werkzaamheden vindt in wisseldiensten plaats in de hangar of op de lijn. En juist die afwisseling maakt jouw werk als vliegtuigonderhoudstechnicus bij Transavia nou zo leuk. Jij leert binnen no-time het hele vliegtuig kennen in de hangaar en brengt je geleerde skills in praktijk ‘op de lijn’ tussen de vluchten door. Jij vindt het allebei even leuk!

Als vliegtuigonderhoudstechnicus werk jij aan het:

  • Oplossen van technische storingen;
  • Helpen uitvoeren van preventief onderhoud;
  • Begeleiden van jonge, minder ervaren collega’s in je team;
  • Verantwoordelijkheid nemen voor de luchtwaardigheid van het toestel.

Functievereisten

Aangenaam. Wij zijn Transavia. Wie ben jij?
Dat je als vliegtuigonderhoudstechnicus een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt hoeven we je vast niet uit te leggen. Vliegen is een van de veiligste manieren van transport en dat komt deels door jou! Met je technische kwaliteiten ga je doelgericht aan de slag zodra een storing zich voordoet. Je vindt het een uitdaging om samen met een team jonge enthousiaste collega’s de vloot van Transavia in topconditie te houden. Het verwerken van administratieve gegevens in geautomatiseerde systemen vind je belangrijk . En dankzij je bevoegdheid kun je meteen tekenen voor een veilige vlucht.

Ter versterking van ons team zoeken wij momenteel ervaren vliegtuigonderhoudstechnici. Heb je die bevoegdheid nog niet, maar wel een afgeronde opleiding binnen vliegtuigonderhoud en techniek op mbo 4-niveau en spreek je Nederlands en Engels? Dan komen wij ook graag in contact, wie weet hebben wij op een later moment een plek beschikbaar.

Daar tegenover staat een:

  • Salaris tot 3.865 euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband;
  • Wisseldiensten toeslag van ongeveer 600 euro bruto per maand (afhankelijk van het rooster);
  • 22 vakantiedagen en 5 adv dagen;
  • Persoonlijk budget voor vitaliteit en loopbaan & persoonlijke ontwikkeling;
  • IPB-regeling (tegen mooie tarieven vliegen als er stoelen over zijn).


Wil je solliciteren?

Leuk! We zijn heel benieuwd naar je. Onze vloot versterken als vliegtuigtechnicus begint met een klik op onderstaande button. Als we een match zien nemen we via mail of telefoon contact met je op. In verband met vakanties kan het momenteel iets langer duren voor je een reactie krijgt.
Tijdens een eerste kennismakingsgesprek kijken we of er een wederzijdse klik is. Is die er? Dan volgt een tweede, inhoudelijk gesprek. Als ook die goed verloopt doen we je met plezier een voorstel om jouw reis bij Transavia te laten beginnen.

Heb je nog vragen over de vacature? Dan kun je contact opnemen met Recruitment via recruitment@transavia.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld! Een antecedentenonderzoek en VGB maakt deel uit van de procedure.