Vliegtuigonderhoudsmonteur bij Transavia

Functieomschrijving

Als wij aan je familie en vrienden vragen jou te omschrijven, dan antwoorden zij ‘verantwoordelijk’ en ‘technisch’. Dat komt goed van pas, want als vliegtuigonderhoudsmonteur zorg jij ervoor dat passagiers veilig op hun bestemming arriveren. 

 

Van werken in de hangar tot reparaties uitvoeren in zonnig Dubai
Sleutelen aan een vliegtuig terwijl je in de verte torenhoge skyscrapers ziet schitteren in de zon; als een van onze vliegtuigen het begeeft op locatie sturen we je met een vliegticket en een gereedschapskist op pad. Het zoeken en oplossen van het probleem heb jij als vliegtuigonderhoudsmonteur zo gefixt. Ideaal, want dan kun je nog even het hoogste gebouw ter wereld (de Burj Khalifa) bezoeken voordat je weer terug naar Nederland vliegt. Schiphol heeft je weer nodig!

Natuurlijk komt bovenstaande situatie niet heel vaak voor. Dat hopen wij tenminste. Het grootste deel van je werkzaamheden vindt in wisseldiensten plaats in de hangar en op de lijn. En die afwisseling maakt jouw werk als vliegtuigonderhoudsmonteur zo interessant. Het vliegtuig op en top leren kennen in de hangar en je geleerde skills in praktijk brengen tussen de vluchten door; je vindt het allebei even leuk. Als vliegtuigonderhoudsmonteur werk jij aan het:

  • oplossen van technische storingen.
  • wisselen van de motoren, het landingsgestel of andere onderdelen.
  • tekenen voor de luchtwaardigheid van het toestel.
  • leren kennen van onze nieuwe vloot.


Transavia: innovatief, fris en leuk
Stiekem meegedaan aan de Tetris Challenge? Dan ben je de afbeelding waar de inhoud van een Boeing uitgestald ligt, vast wel tegengekomen. Wij hebben deze challenge dan ook bedacht. Hoeveel onderdelen herken jij als vliegtuigonderhoudsmonteur? We zien een nieuwe challenge ontstaan… Gelukkig mag je bij deze uitdaging overleggen met je 15 enthousiaste en jonge collega’s van de Technische Dienst. Samen met hen zorg je er 24/7 voor dat de 46 Boeings weer veilig de lucht in kunnen. En dat passagiers én bemanning de vlucht zo comfortabel mogelijk ervaren. Overigens staan we aan de vooravond van de introductie van een nieuw vliegtuigtype waar jij vanaf het allereerste begin betrokken bij kunt zijn.

Vereisten

Aangenaam. Wij zijn Transavia. Wie ben jij?
Dat je als vliegtuigonderhoudsmonteur een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt hoeven we je vast niet uit te leggen. Vliegen is een van de veiligste manieren van transport en dat komt deels door jou! Met je technische kwaliteiten ga je doelgericht aan de slag zodra een storing zich voordoet. Resultaat boeken, goed samenwerken in een leuk team en gegevens op de juiste manier verwerken in geautomatiseerde systemen vind je belangrijk. En dankzij je bevoegdheid kun je meteen tekenen voor een veilige vlucht. Heb je die bevoegdheid nog niet, maar wel een afgeronde opleiding binnen vliegtuigonderhoud en techniek op mbo 4-niveau en spreek je Nederlands en Engels? Dan ben je zeker ook welkom bij Transavia. Voor je het weet heb je het certificaat wel.

Daar tegenover staat een:

  • salaris tot 3.374 euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Ben je jonger dan 23 jaar? Dan gaat je salaris tot 2.270 euro bruto per maand.
  • wisseldiensten toeslag van ongeveer 600 euro bruto per maand (afhankelijk van het rooster).
  • 22 vakantiedagen en 5 adv dagen.
  • eindejaarsregeling van 6,4% en een winstverdelingsregeling tussen 0 en 12% (de afgelopen 2 jaar is het maximale gehaald).
  • persoonlijk budget voor vitaliteit en loopbaan & persoonlijke ontwikkeling.
  • IPB-regeling (tegen mooie tarieven vliegen als er stoelen over zijn).


Wil je solliciteren?

Leuk! We zijn heel benieuwd naar je. Onze vloot versterken als vliegtuig onderhoudsmonteur begint met een klik op onderstaande button. Als we een match zien nemen we via mail of telefoon contact met je op. Tijdens een eerste kennismakingsgesprek kijken we of er een wederzijdse klik is. Is die er? Dan volgt een tweede, inhoudelijk gesprek. Als ook die goed verloopt doen we je met plezier een voorstel om jouw reis bij Transavia te laten beginnen.

Heb je nog vragen over de vacature? Dan kun je contact opnemen met Iris Mink, Recruiter via 06-28743443.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld! Een antecedentenonderzoek  en VVGB maakt deel uit van de procedure.