Tracking Planner Crew Planning bij Transavia

Omschrijving

 (40 uur per week, bepaalde tijd)

Transavia zoekt jou als Tracking planner !

Tevreden crew zorgt voor tevreden passagiers! Jij draagt bij aan tevreden crew door o.a. verlof verzoeken te behandelen en onderhoudstrainingen te monitoren. Daarbij is het bemand houden van de geplande indeling (roosters) van commerciële en non-commerciële crewactiviteiten (productie, trainingen- en facilities) je belangrijkste taak. De driehoek veiligheid, commercie en mens is waar het om draait. Dit alles binnen een kader van regelgeving zoals de CAO en de Werk- en Rusttijden Regelingen (WRR). Tegelijkertijd gaan we een beroep doen op jouw verbindend vermogen en verbeterkracht. Ben jij die scherpe Tracking Planner die niet bang is de handen uit de mouwen te steken? Die vooruit werkt en het verschil maakt? Lees dan vooral verder.

Wat ga je doen?

De afdeling Tracking & Control beheert en bewaakt de roosters van Cockpit en Cabine crew vanaf het moment van publicatie tot en met de uitvoering en ziet er op toe dat alle commerciële en non-commerciële activiteiten van Transavia zijn voorzien van de juiste hoeveelheid personeel met de juiste functie en kwalificaties.

Het team bestaat dus uit twee groepen. Tracking Panning waar de crew planning wordt bijgestuurd en gemonitord na publicatie van de roosters tot aan 48 uur voor uitvoering en Control Planning waar de dag van uitvoering wordt bestuurd. De totale afdeling zorgt voor een zo efficiënt en robuust mogelijke uitvoering van de roosters van Cockpit en Cabine crew.

De afdeling Tracking & Control is onderdeel van Crewplanning. De afdeling Crewplanning draagt zorg voor de logistieke planning en besluitvormingsprocessen rondom bemensing voor Cockpit en Cabine crew op het gebied van commerciële en non-commerciële activiteiten. Als professionele en betrokken partner voor de business, adviseert de afdeling over strategische keuzes in relatie tot de netto crew behoefte en is verantwoordelijk voor het oplossen van complexe operationele crewplanningsvraagstukken. Als business partner is de afdeling Crew Planning sterk betrokken bij de besluitvorming in de groeiambitie van Transavia en het vormgeven van integrale planningsprocessen.


Concreter?

In deze functie maak je deel uit van het team van 7 Tracking planners. Zij hebben dezelfde rol. Je werkt veelal met je collega’s van Tracking en Control planning en andere afdelingen binnen Crewplanning om tot resultaat te komen. Je rapporteert in deze functie aan Annette Gelens, Manager Tracking & Control.

 • Je houdt cockpit en cabine roosters up to date tot 48 uur voor de dag van uitvoering van de vlucht. Daarna worden de indelingen overgedragen aan Control planning, het andere deel van de afdeling. Je werkt in deze functie in wisseldiensten, ook in de weekenden tussen 7:00 uur en 19:00 uur. De dienstvormen: 07:00-15:30, 08:30-17:00, 10:30-19:00 uur;
 • Leveren van een bijdrage aan het beleid van Crewplanning. Doen van voorstellen aangaande de uitvoering van dit beleid. Denk aan voorstellen over crewinzet en werk- en rustregelingen. Daarnaast neem je ook deel aan projecten binnen Tracking en Control en afdelings overleggen;
 • Voorzie je de Manager Tracking & Control van adviezen op tactisch en operationeel niveau.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
 • Het is een pre wanneer je meerdere jaren ervaring hebt als planner binnen planning- en indelingsprocessen;
 • Je bent flexibel, weet de verbinding te leggen met crew, denkt en werkt vooruit en hebt een enorme verbeterkracht;
 • Je bent ‘wendbaar’, ofwel continue veranderingsbereid. Dit hebben we nodig om steeds beter te worden in wat we doen en mee te bewegen met de continue veranderende wereld om ons heen;
 • Je bent oplossingsgericht, hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en weet anderen met vriendelijkheid te overtuigen;
 • Je bent een echte teamplayer;
 • Je bent een snelle denker met goede analytische vaardigheden.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een fulltime baan met veel uitdaging (een parttime dienstverband is bespreekbaar);
 • Je komt terecht binnen een hecht team waar een ambitieuze, betrokken en flexibele werksfeer heerst. Er is een hoge mate van zelfstandigheid in de werkzaamheden;
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Flexibele werktijden; werken volgens een doorlooprooster waarbij je ook weekenden en feestdagen werkt waar je een wisseldienst toeslag voor krijgt;
 • Vriendelijke & bevlogen collega’s;
 • Persoonlijk budget: vitaliteit, loopbaan en (persoonlijke) ontwikkeling;
 • Wij werken hard maar er wordt ook hard gelachen;
 • Een toffe werkplek op het Bemanningscentrum van Transavia op Schiphol;
 • Een eindejaars- en winstuitkering en 22 verlof- en 4 adv dagen;
 • Last but not least; ben je reislustig, dan is onze IPB-regeling (tegen mooie tarieven vliegen indien plaats beschikbaar) zeker de moeite waard!

Deze functie is ingeschaald in functiegroep 8. Dit betekent dat wij op basis van kennis en ervaring jou een aanbieding zullen doen tussen de 2567,- en 3827,- euro bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband.


Over Transavia

Ons motto is: "We make low cost feel good". We zetten daarbij graag een stap extra voor onze passagiers en voor elkaar. De sfeer in de organisatie kenmerkt zich door bevlogen medewerkers met een groen hart! Iedere dag werken we met elkaar samen om een gemeenschappelijk doel te behalen; een memorabele klantbeleving.

Als zelfstandige airline binnen de AIR FRANCE-KLM Groep verzorgen wij al 50 jaar lijndiensten en chartervluchten naar meer dan 100 bestemmingen in Europa en Noord-Afrika. Bij Transavia werken gemiddeld 2500 collega’s: 230 bij de Technische Dienst, 600 vliegers, 1300 cabin attendants en 370 kantoormedewerkers.

Transavia is een dynamische organisatie (never a dull moment) die continue probeert bij te blijven in een veranderende luchtvaartwereld. Wil jij graag werken in een omgeving met enthousiaste daadkrachtig collega’s die oog hebben voor elkaar? Krijg je energie van verandering en vernieuwing en voel jij je het prettigst in een omgeving waar je regisseur bent van je eigen werk? Dan komen we graag met jou in contact.


Wil je solliciteren?

Ben jij de Tracking Planner Crew Planner die wij zoeken en kom je onze vloot versterken? Solliciteer dan direct via onderstaande button. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Annette Gelens via  annette.gelens@transavia.com. Zij komt graag met je in contact!


Jouw sollicitatieprocedure

 1. Je solliciteert! Binnen twee weken bekijken wij je sollicitatie en hoor je of wij je uitnodigen voor een gesprek.
 2. Eerste contact: Wij bellen je om kennis te maken en vragen je een assessment te maken wat input vormt voor het eerste gesprek.
 3. Het eerste gesprek: Er volgt een eerste gesprek met de Manager Tracking & Control en de HR Manager
 4. Is er een match? Dan volgt het tweede gesprek met de Teamleider Tracking & Control en een medewerker
 5. Is de match compleet? Dan gaan wij je met veel plezier een voorstel doen en begint jouw reis bij Transavia! Wel moet je wegens (luchtvaart)veiligheidseisen eerst een screening doorlopen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld! Een antecedentenonderzoek maakt deel uit van de procedure.