System Engineer Interiors bij Transavia

Functieomschrijving

Wij zoeken jou als System Engineer Interiors bij Transavia

Als System Engineer Interiors ben je op dagelijkse basis verantwoordelijk voor het presteren van de interieursystemen van onze Boeing 737 vloot. Samen met je team zorg je er voor dat onze vloot op basis van jouw indicaties technisch tip top in orde is, optimaal voldoet aan de gewenste klantbeleving en klaar is om onze klanten naar hun bestemming te brengen. Problemen los je op door middel van jouw kennis van zaken, creatieve geest en uitstekende adviesvaardigheden.

Je maakt als System Engineer deel uit van het Engineering team van de Technische Dienst. De Technische Dienst van Transavia zorgt er met zo’n 250 medewerkers voor dat onze vliegtuigen op tijd en tegen optimale kosten inzetbaar zijn.


Concreter?

Samen met de Interiors collega’s werk je aan het verbeteren van de Passenger Experience (PXI) en Employee Experience (EXI) aan boord van het vliegtuig. Hoe?

 • Je verzorgt de technische specificaties van onze vliegtuigen en de normering van het onderhoud voor alle interieursystemen (cockpit, cabine, air conditioning, in flight entertainment, emergency equipment) zodat de uitvoering van onderhoud, inspecties en modificaties op rolletjes loopt;
 • Je helpt de afdeling Vliegtuigonderhoud bij het oplossen van complexe storingen, bij specifieke projecten en bij het onderzoeken van regelmatig voorkomende klachten;
 • Je ontwerpt modificaties, verwerkt servicedocumentatie van leveranciers en schrijft werkinstructies en rapportages;
 • Samen met andere operationele afdelingen stel je de technische normen en specificaties op van systemen van nieuwe, of te modificeren vliegtuigen en componenten, monitort deze en stelt ze zo nodig bij. Dit betekent regelmatige afstemming met andere afdelingen en leveranciers.


Naast deze werkzaamheden ben je ook betrokken bij de specificatie van nieuwe en de aanpassing van bestaande vliegtuigen en zijn er mogelijkheden om deel te nemen aan uiteenlopende soorten projecten, zowel technisch als op het gebied van organisatie en procesverbetering.


Deze functie is een fulltime functie in dagdienst met als standplaats Schiphol-Oost.

Vereisten

Wie ben jij?

Je hebt een relevante HBO-opleiding afgerond, zoals Luchtvaarttechniek of Aviation Engineering en hebt daarbij al werkervaring opgedaan. Heb je ervaring met Part 21 organisatie en procedures? Dan is dat mooi meegenomen. Daarnaast:

 • Ben je analytisch sterk en heb je een goed abstract denkvermogen;
 • Ben je erg nauwkeurig en heb je oog voor detail en kwaliteit zonder het overzicht te verliezen;
 • Ben je goed in prioriteiten stellen. Het combineren van meerdere taken gaat je gemakkelijk af;
 • Kun je goed communiceren en adviseren, zowel in het Nederlands als in het Engels.


Wat kun je van ons verwachten?

In deze verantwoordelijke rol bieden wij je variatie en uitdaging in een dynamische werkomgeving. Je werkt met enthousiaste collega’s die veel van je vragen, maar ook veel teruggeven. Daarnaast:

 • Verantwoordelijkheid om je functie naar eigen inzicht vorm te geven;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Vriendelijke & bevlogen collega’s;
 • Persoonlijk budget voor jouw duurzame inzetbaarheid en vitaliteit;
 • Een toffe werkplek op Schiphol-Oost, met uitzicht op de vliegtuigen in onze hangar;
 • Een eindejaars- en winstuitkering;
 • Last but not least; ben je reislustig, dan is onze IPB-regeling (tegen mooie tarieven vliegen indien plaats beschikbaar) zeker de moeite waard!


Deze functie is ingeschaald in functiegroep 9. Dit betekent dat wij op basis van kennis en ervaring jou een aanbieding zullen doen tussen de 2724 en 4475 euro bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband.


Over Transavia

Ons motto is: "We make low cost feel good". We zetten graag een stap extra voor onze passagiers, business partners en voor elkaar. De sfeer in de organisatie kenmerkt zich door bevlogen medewerkers met een groen hart! Iedere dag werken we met elkaar samen om een gemeenschappelijk doel te behalen; een memorabele klantbeleving.


Als zelfstandige airline binnen de AIR FRANCE-KLM Groep verzorgen wij al 50 jaar lijndiensten en chartervluchten naar meer dan 100 bestemmingen in Europa en Noord-Afrika. Bij Transavia werken gemiddeld 2500 collega’s: 250 bij de Technische Dienst, 600 vliegers, 1300 cabin attendants en 370 kantoormedewerkers.


Transavia is een dynamische organisatie die continu bij wil blijven in een veranderende luchtvaartwereld. Wil jij graag werken in een omgeving met enthousiaste daadkrachtig collega’s die oog hebben voor elkaar? Krijg je energie van verandering en vernieuwing en voel jij je het prettigst in een omgeving waar je regisseur bent van je eigen werk? Dan komen we graag met je in contact.


Wil je solliciteren?

Ben jij de System Engineer Interiors die wij zoeken en kom je onze vloot versterken? Solliciteer dan direct via onderstaande button. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Iris Mink, Recruiter via het telefoonnummer 06-28743443. Zij komt graag met je in contact!


Jouw sollicitatieprocedure

 • Je solliciteert! Binnen twee weken bekijken wij je sollicitatie en hoor je of wij je uitnodigen voor een gesprek.
 • Eerste contact: Wij bellen je om kennis te maken en een afspraak in te plannen.
 • Het eerste gesprek: Er volgt een eerste gesprek met een teamleider en een collega uit het team.
 • Is er een match? Dan volgt het tweede gesprek dat zich meer richt op de inhoud.
 • Is de match compleet? Dan gaan wij je met veel plezier een voorstel doen en begint jouw reis bij Transavia! 


Je moet wegens (luchtvaart)veiligheidseisen een screening met goed gevolg doorlopen. Een antecedentenonderzoek en VVGB maken deel uit van de procedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!