Overslaan naar content

Strategisch Partner Manager

Hybride
 • Schiphol Oost, Noord-Holland, Nederland
Grond

Functieomschrijving

Wij zoeken jou als Strategisch Partner Manager bij Transavia

Wil jij contracten realiseren en de sales van Transavia bij onze business partners maximaliseren? En wil jij een voortrekkersrol bij de doorontwikkeling van onze sales strategie en distributiekanalen op je nemen en de gestelde sales- en klanttevredenheidsdoelstellingen behalen of beter nog, overtreffen? Dan zijn wij op zoek naar jou als Strategisch Partner Manager bij Transavia!

Wat ga je doen?

In jouw nieuwe functie als Strategisch Partner Manager ga je het (strategisch) partner portfolio passend bij het Transavia merk en passagierservaring onderhouden en uitbouwen. Je krijgt de verantwoordelijkheid over een klantportfolio, één of meerdere distributiekanalen en een strategische en regisserende rol over de verscheidene sales en partnership gerelateerde projecten. Al met al krijg je dus vanaf dag één een hoop verantwoordelijkheid.


Ook neem je het team mee op sleeptouw. Je neemt geen genoegen met hoe het ooit was, voelt vooral de energie van hoe je de status quo kan verbeteren en versimpelen. Je mengt je makkelijk in nieuwe situaties en overziet altijd het grotere geheel.


Concreter?

 • Je bent verantwoordelijk voor de visie en ontwikkeling van sales strategie op het indirecte klantportfolio en de partnerships die daar onderdeel van uitmaken;
 • Je gaat inzichten vertalen naar een duidelijke visie, strategie en actieplannen. Met als resultaat een maximale bijdrage aan omzet uit tickets, ancillaries en mogelijk aanvullende activiteiten;
 • Samen met het team ga je samenwerkingsvormen, bedieningsmodellen en andere processen door ontwikkelen en versimpelen;
 • Je hebt een voortrekkende rol in het vertegenwoordigen van partnerbelangen in de netwerk- en commerciële strategie van Transavia;
 • Je werkt samen met andere Partner Managers en Customer Succes Management. Je gaat je teamgenoten meenemen in de ontwikkelingen op inhoudelijk en strategisch vlak en dit doe je in goede samenwerking met de Team Lead.


Context

Het Sales & Partnership Team is verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van een (strategisch) partner portfolio passend bij het Transavia merk en de Transavia passagierservaring. Dit team begeeft zich binnen het commerciële domein van Transavia (genaamd: Domain Customer & Proposition). Wij hebben direct klantcontact en vertalen marktinzichten van buiten naar binnen, en andersom. Daarnaast dragen wij zorg voor efficiënte bediening via onze digitale distributiekanalen. Het voltallige team is verantwoordelijk voor het onderhouden van relaties, verbeteren van boekingsprocessen en het meewerken aan projecten ter verbetering en versimpeling van ons bedieningsmodel.

Vereisten

Wie ben jij?

Voor deze vacature van Strategisch Partner Manager bij Transavia heb je veel in huis, want:

 • Je bent in het bezit van een Hbo/Wo-diploma met 5+ jaar relevante werkervaring;
 • Je hebt relevante ervaring op het gebied van (indirect) sales en bij voorkeur ervaring in de reissector;
 • Je hebt aantoonbare affiniteit en ervaring met moderne sales & distributiestrategie en de inzet van digitale technieken (bijvoorbeeld API, etc.);
 • Je bent ondernemend, bouwt en onderhoudt netwerken en je hebt ervaring met stakeholder en/of accountmanagement;
 • Je bent resultaatgericht, daadkrachtig, besluitvaardig en je hebt oog voor kansen;
 • Je werkt zelfstandig en bent in staat beslissingen voor te bereiden, in scenario’s te denken en deze objectief/analytisch tegen elkaar af te wegen;
 • Je beschikt over een stevige dosis overtuigingskracht;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift.


Wat kun je van ons verwachten?

 • Een bruto maansalaris tussen €3.866,- en €6.536,-;
 • Een eindejaaruitkering;
 • 22 vakantiedagen en 4 adv-dagen fulltime basis;
 • Werken in een team met zes vriendelijke en bevlogen collega’s;
 • Persoonlijk budget voor jouw duurzame inzetbaarheid en vitaliteit;
 • Een toffe werklocatie op Schiphol-Oost;
 • De mogelijkheid om een deel van je werkweek op kantoor en een deel vanuit huis te werken;
 • Veel ruimte en initiatieven passend bij eigen doorontwikkeling en wensen
 • Last but not least, ben je reislustig? Dan is onze IPB-regeling (tegen mooie tarieven vliegen indien plaats beschikbaar) zeker de moeite waard!


Over Transavia
We zetten graag een stap extra voor onze passagiers en voor elkaar. De sfeer in de organisatie kenmerkt zich door bevlogen medewerkers met een groen hart! Elke dag werken we met elkaar samen om een gemeenschappelijk doel te behalen: een memorabele klantbeleving.


Als zelfstandige airline binnen de AIR FRANCE-KLM Groep verzorgen wij al sinds 1965 lijndiensten en chartervluchten naar meer dan 150 bestemmingen in Europa en Noord-Afrika. Transavia, onderdeel van de AIR FRANCE KLM Group, is de nummer één budgetluchtvaartmaatschappij en qua grootte de tweede airline van Nederland. Bij Transavia werken gemiddeld 2500 collega’s: 230 bij de Technische Dienst, 600 vliegers, 1300 cabin attendants en 370 kantoormedewerkers.


Transavia is een dynamische organisatie (never a dull moment) die continu probeert bij te blijven in een veranderende luchtvaartwereld. Wil jij graag werken in een omgeving met enthousiaste daadkrachtig collega’s die oog hebben voor elkaar? Krijg je energie van verandering en vernieuwing en voel jij je het prettigst in een omgeving waar je regisseur bent van je eigen werk? Dan komen we graag met jou in contact.


Wil je solliciteren?
Ben jij de Strategisch Partner Manager die wij zoeken en kom je onze vloot versterken? Solliciteer dan direct via de button. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Sam Gertsen via sam.gertsen@transavia.com. Hij komt graag met je in contact! 

Jouw sollicitatieprocedure

 1. Je solliciteert. Binnen twee weken bekijken wij je sollicitatie en hoor je of je uitgenodigd bent voor een gesprek;
 2. Eerste contact: wij bellen je om een afspraak in te plannen;
 3. Het eerste gesprek: kennismaking. We leren elkaar beter kennen en kijken of er een wederzijdse match is;
 4. Was de match er? Dan volgt het tweede gesprek. Dit gesprek zal meer inhoudelijk zijn;
 5. Is de match compleet? Dan gaan wij je met veel plezier een voorstel doen en begint jouw reis bij Transavia!


Werk je bij een bureau en wil je een kandidaat voorstellen voor deze vacature Strategisch Manager bij Transavia? Bedankt, maar hier gaan we niet op in. We werven onze nieuwe collega graag zelf.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar