Stagiair(e) Videoproductie & Planning bij ‘Transavia Studios’

Functieomschrijving

Wij zoeken jou als Stagiair(e) Videoproductie & Planning bij ‘Transavia Studios’

Ben jij een ster in regelen en overzicht houden? Vind jij het leuk om de touwtjes in handen te hebben tijdens (pre)producties van video's en heb jij oog voor detail? En wil jij graag samen met een gezellig team werken aan de visuele uitstraling van één van de grootste merken van Nederland? Dan hebben wij een hele mooie uitdaging voor je!


Wat ga je doen?

Als videoproductie en planning stagiair binnen het interne contentcreatie bureau van Transavia, Transavia Studios, ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor alle interne en externe contentcreatie van Transavia. In opdracht van interne opdrachtgevers creëer jij binnen je team te gekke content. Samen met de twee traffic (productie en planning) collega’s vorm je een logistiek team en houden jullie je bezig met het maken van draaiboeken, preproducties, planning, bewaken van deadlines, maar ook het neerzetten van creatieve concepten en meedenken aan nieuwe content formats.

Je mag je volledig uitleven op en draaiende houden van onze productie, zowel intern als extern, met verschillende doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan:

 • YouTube web series
 • Explanimations
 • (interne) video nieuwsbrieven
 • Campagne video’s
 • Fotografie
 • Reisinspiratie video’s

Met de content inspireren wij onze passagiers om van hun reis een prachtige reis te maken, waar wij als Transavia graag bij helpen. Het gaat hierbij niet om boeken, boeken, boeken, maar juist om de beleving. Als ware storyteller nemen wij (potentiële) klanten mee in een visuele reis vol verhalen, inspiratie en – natuurlijk - onze passie voor het vliegen met de klant.

We zijn daarom op zoek naar een logistieke duizendpoot die alle kansen met beide handen aangrijpt.

Vereisten

Wie ben jij?
Je volgt momenteel een HBO of WO-opleiding binnen kunst/multimedia en bent op zoek naar een gave stage! Je bent een geboren planner en een teamspeler die creatief is met oog voor design, maar vooral overzicht. Daarnaast verwachten we het volgende van jou:

 • Je bent thuis in de nieuwe media, hebt een passie voor video en reizen en bent altijd in voor een grapje
 • Je bent flexibel, resultaatgericht, stressbestendig, creatief, eigenzinnig en hebt oog voor detail.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend
 • Je bent ‘wendbaar’, ofwel continue veranderingsbereid. Dit hebben we nodig om steeds beter te worden in wat we doen en mee te bewegen met de continue veranderende wereld om ons heen.

 

Wat kun je van ons verwachten?

 • Verantwoordelijkheid en vrijheid
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Begeleiding vanuit je stagebegeleider
 • Een toffe stageplek onder de rook van Schiphol
 • Een stagevergoeding

Last but not least; wij hebben veel verschillende interessante producties. Wellicht ga je eens mee naar een productie in het buitenland!

Over Transavia
Ons motto is: "We make low cost feel good". We zetten daarbij graag een stap extra voor onze passagiers en voor elkaar. De sfeer in de organisatie kenmerkt zich door bevlogen medewerkers met een groen hart! Iedere dag werken we samen om een gemeenschappelijk doel te behalen; een memorabele klantbeleving.

 

Als zelfstandige luchtvaartmaatschappij binnen de AIR FRANCE-KLM Groep verzorgen wij al 50 jaar lijndiensten en chartervluchten naar meer dan 100 bestemmingen in Europa en Noord-Afrika. Bij Transavia werken gemiddeld 2500 collega’s: 230 bij de Technische Dienst, 600 vliegers, 1300 cabin attendants en 370 kantoormedewerkers.

Transavia is een dynamische organisatie (never a dull moment) die continu probeert bij te blijven in een veranderende luchtvaartwereld. Wil jij graag werken in een omgeving met enthousiaste daadkrachtig collega’s die oog hebben voor elkaar? Krijg je energie van verandering en vernieuwing en voel jij je het prettigst in een omgeving waar je regisseur bent van je eigen werk? Dan komen we graag met jou in contact.

 

Wil je solliciteren?

Ben jij de Stagiair(e) die wij zoeken en kom je onze vloot versterken? Solliciteer dan direct via onderstaande button. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Manon Hofstra via het telefoonnummer 0681281516. Zij komt graag met je in contact!


Jouw sollicitatieprocedure

 1. Je solliciteert! Binnen twee weken bekijken wij je sollicitatie en hoor je of wij je uitnodigen voor een gesprek.
 2. Eerste contact: Wij bellen je om kennis te maken en een afspraak in te plannen.
 3. Is er een match? Dan begint jouw reis bij Transavia! Wel moet je wegens (luchtvaart)veiligheidseisen eerst een screening doorlopen.