Stagiair(e) interne communicatie

Functieomschrijving

Wij zoeken jou als Interne Communicatie Stagiair(e) bij Transavia!

Ben jij een echte nieuwsjager, iemand die wil weten wat er speelt binnen een organisatie? Ben je op zoek naar een uitdagende (meeloop)stageplaats in een dynamische organisatie voor minimaal een half jaar? Wil je ervaring opdoen op het gebied van interne communicatie en content? Ben je creatief, goed in taal (woord en geschrift), heb je affiniteit met journalistiek, ben je fijn om mee samen te werken en steek je graag je handen uit je mouwen? Dan hebben wij een hele mooie uitdaging voor je!

Wat ga je doen?

Als stagiair(e) binnen het communicatieteam van Transavia ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de interne communicatie van Transavia. Voor de verschillende interne medewerkers – cabine, cockpit, technische dienst en kantoor- ontwikkelen we eigen middelen, met een eigen toon en inhoud. Daarnaast ontwikkelen we ook organisatiebrede communicatie (middelen).

Het team werkt aan communicatieprojecten voor diverse onderdelen van de organisatie. Je helpt hen bij het (door)vertalen van boodschappen naar de verschillende groepen medewerkers waarbij je gebruik maakt van verschillende communicatiemiddelen, zoals digitale nieuwsbrieven, het intranet en online infosessies. Samen met je collega’s zorg je voor passende middelen en content. Schrijven is in alle gevallen een must en affiniteit met journalistiek is voor ons een pré! Daarnaast onderhoud je dagelijks de communicatie mailbox.

Je werkt samen met zowel communicatiespecialisten die verantwoordelijk zijn voor zowel interne-, externe-, brand – en passagierscommunicatie als met de content specialisten. Zo werk je bijvoorbeeld mee aan het ontwikkelen van videocontent, intranetpagina’s en adviseer je, samen met je interne communicatiecollega’s, over verschillende communicatievraagstukken. Je leert veel in een korte tijd.

Spreken deze activiteiten jou aan? Dan pas jij vast goed bij ons!

Functievereisten

Wie ben jij?

Je bent bezig met een communicatie gerelateerde opleiding en je zoekt een dynamische meewerkstage! Je bent een creatieve teamspeler met oog voor detail. Daarnaast:

 • Ben je thuis in de nieuwe media, hebt een passie voor schrijven en waardeert humor;
 • Ben je sociaal, flexibel, proactief, resultaatgericht, stressbestendig, creatief, eigenzinnig en heb je oog voor wat er speelt en leeft in de buitenwereld.
 • Beheers je de Nederlandse taal uitstekend en kun je je ook goed in het Engels uitdrukken;
 • Je bent ‘wendbaar’, ofwel flexibel. Dit hebben we hard nodig. De wereld om ons heen verandert continu, en onze flexibiliteit helpt ons om steeds beter te worden in wat we doen: samen mensen samenbrengen.
 • Vind je het fijn om afwisselend thuis en in een kantooromgeving te werken
 • Krijg je er energie van om kleine opdrachten zelfstandig uit te voeren.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Verantwoordelijkheid en vrijheid;
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Veel leren;
 • Begeleiding vanuit je stagebegeleider;
 • Een werkplek deels thuis, deels op Schiphol Oost;
 • Een stagevergoeding;

Over Transavia

Transavia is een dynamische organisatie (never a dull moment) die continu probeert bij te blijven in een veranderende luchtvaartwereld. Transavia is een budgetluchtvaartmaatschappij die in 1965 is opgericht. Al meer dan 55 jaar lang brengen wij onze passagiers met veel plezier naar de mooiste zakelijke en vakantiebestemmingen in Europa. Transavia is onderdeel van de AIR FRANCE KLM Groep. Daarmee behoren we tot de grootste luchtvaartgroep van Europa. Voor meer informatie over Transavia verwijzen wij je graag naar onze website. https://corporate.transavia.com/nl-NL/home/

Welkom, wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Ben jij de Stagiair(e) Interne Communicatie die wij zoeken en kom je onze vloot versterken? Solliciteer dan direct via onderstaande button. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op via communications@transavia.com


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld! Een antecedentenonderzoek maakt deel uit van de procedure.