Stagiair(e) externe communicatie/woordvoering bij Transavia

Functieomschrijving

Wij zoeken jou als Externe Communicatie Stagiair(e) bij Transavia!

Ben jij een echte nieuwsjager, iemand die wil weten wat er speelt binnen en ook buiten de organisatie? Ben je op zoek naar een uitdagende (meeloop)stageplaats binnen een dynamische organisatie tussen 20 en 25 weken vanaf 1 september 2020? Wil je ervaring opdoen binnen de wereld van Communicatie, PR en woordvoering? Ben je goed in taal (woord en geschrift), sociaal en pro-actief? Dan hebben wij een hele mooie uitdaging voor je!


Wat ga je doen?

Als stagiair(e) binnen het corporate communicatieteam van Transavia ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor alle externe communicatie van Transavia. Het team adviseert de directie en andere collega’s op het gebied van complexe communicatievraagstukken. Je houdt je bijvoorbeeld bezig met het pers- en public relationsbeleid, de medialijst en mediamonitoring, strategische communicatieboodschappen, reputatiemanagement en de reputatie op social media.

Je werkt veel samen met onze woordvoerder/communicatiestrateeg. Jij werkt bijvoorbeeld aan PR-plannen, statements, media-analyses en samen adviseren jullie over communicatievraagstukken, bereiden jullie statements voor over diverse onderwerpen en schrijven jullie persberichten en Q&A’s. Je mag je volledig uitleven op het maken van grondige media-analyses het maken van plannen voor bijvoorbeeld nieuwe bestemmingen en campagnes.
Zet jij Transavia neer als een innovatieve en moderne luchtvaartmaatschappij? Een airline die de belofte ‘low cost, feel good’ écht wil waarmaken? Dan pas jij vast goed bij ons!

Vereisten

Wie ben jij?

Je bent bezig met een opleiding binnen journalistiek/communicatie/public relations en op zoek naar een gave stage! Je bent een geboren storyteller een teamspeler die creatief is met oog voor detail. Daarnaast:

· Je bent thuis in de nieuwe media, hebt een passie voor schrijven en kan humor waarderen;

· Je bent bezig met een HBO of wo-opleiding in de communicatie;

· Je bent een teamplayer, flexibel, resultaatgericht, stressbestendig, creatief, eigenzinnig en hebt oog voor wat er speelt en leeft in de buitenwereld. Bovendien beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend;

· Je bent ‘wendbaar’, ofwel continue veranderingsbereid. Dit hebben we nodig hebben om steeds beter te worden in wat we doen en mee te bewegen met de continue veranderende wereld om ons heen.
 

Wat kun je van ons verwachten?

· Verantwoordelijkheid en vrijheid;

· Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;

· Begeleiding vanuit je stagebegeleider;

· Een toffe stageplek onder de rook van Schiphol;

· Een stagevergoeding.
 

Over Transavia
Transavia is een dynamische organisatie (never a dull moment) die continu probeert bij te blijven in een veranderende luchtvaartwereld. Wil jij graag werken in een omgeving met enthousiaste daadkrachtig collega’s die oog hebben voor elkaar? Krijg je energie van verandering en vernieuwing en voel jij je het prettigst in een omgeving waar je regisseur bent van je eigen werk? Dan komen we graag met jou in contact.
 

Welkom, wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten!
Ben jij de Stagiair(e) Externe Communicatie die wij zoeken en kom je onze vloot versterken? Solliciteer dan direct via onderstaande button. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met claudia.metz@transavia.com of Karen.Kuhlman@transavia.com 
 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld! Een antecedentenonderzoek maakt deel uit van de procedure.