Stagiair(e) Content Creator Motion Graphic Design bij 'Transavia Studios'

Functieomschrijving

Wij zoeken jou als meewerk stagiair(e) Content Creator Motion Graphic Design bij 'Transavia Studios'

Creëer jij de mooiste animaties en designs? Kennen video- en animatiebewerkingsprogramma’s voor jou geen geheimen? En wil jij graag samen met een gezellig team werken aan de visuele uitstraling van één van de grootste merken van Nederland?

Dan hebben wij een heel mooie uitdaging voor je!


Wat ga je doen?
Je volgt een leuke studie en je wilt je alvast oriënteren bij een aantrekkelijk bedrijf wat jou aanspreekt. Je wilt niet zomaar een stage, maar zoekt een bedrijf waar je echt wat toevoegt, je verantwoordelijkheden hebt en samenwerkt met vriendelijke collega’s. Transavia biedt jou die mogelijkheid!

Als Stagiair Motion Graphic Designer binnen het interne contentcreatie bureau, Transavia Studios, ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor alle interne en externe content creatie van Transavia. In opdracht van interne opdrachtgevers creëer jij binnen je team te gekke content.

Samen met een Content Creator vorm je een creatief team en houden jullie je bezig met het maken van motion graphics, animaties, video editing, fotografie, flat design en het bedenken van nieuwe formats/concepten. Je mag je volledig uitleven op het designen en editen van video’s met verschillende doeleinden.

Met deze content inspireer jij onze passagiers om van hun reis een prachtige ervaring te maken. Het gaat hierbij niet om ‘boeken, boeken, boeken’, maar juist om de beleving. Als ware storyteller neem jij (potentiële) klanten mee in een visuele reis vol verhalen, inspiratie en -natuurlijk- onze passie voor het vliegen met de klant.

Functievereisten

Wie ben jij?
Je zit in je 3e of 4e jaar van een relevante hbo- of wo-opleiding, storytelling zit in je bloed en geen detail gaat aan jou voorbij. Daarnaast herken jij je in het volgende:

 • Je bent thuis in de Adobe programma’s (o.a. Première Pro, Photoshop en After Effects);
 • Je hebt een hands on mentaliteit en je bent een creatieve duizendpoot;
 • Je bent flexibel, assertief, verantwoordelijk, stressbestendig en een teamspeler. En nog wel het meest belangrijke: je bent altijd in voor een grapje;
 • Je vindt het leuk om zelf projecten op je te nemen;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend;
 • Je bent op de hoogte van de laatste onlinetrends en ontwikkelingen;
 • Je bent op zoek naar een fulltime stage voor 5 á 6 maanden.


Wat kun je van ons verwachten?

 • Een stagevergoeding van 340,- euro bruto per maand;
 • Verantwoordelijkheid om je stage naar eigen inzicht vorm te geven;
 • Goede begeleiding vanuit jouw begeleider die jarenlange ervaring heeft in het vak en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Een toffe werklocatie op Schiphol-Oost met uitzicht op de landingsbaan;
 • Vriendelijke & bevlogen collega’s;
 • Wij werken hard maar er wordt ook hard gelachen;
 • Mogelijkheid tot deelname aan ‘Young Transavia’;
 • Een pinpongtafel, waarmee je jouw begeleider kan inmaken 😉.


Over Transavia

Ons motto is: "We make low cost feel good". We zetten daarbij graag een stap extra voor onze passagiers en voor elkaar. De sfeer in de organisatie kenmerkt zich door bevlogen medewerkers met een groen hart! Iedere dag werken we met elkaar samen om een gemeenschappelijk doel te behalen; een memorabele klantbeleving.

Als zelfstandige airline binnen de AIR FRANCE-KLM Groep verzorgen wij al 50 jaar lijndiensten en chartervluchten naar meer dan 100 bestemmingen in Europa en Noord-Afrika. Bij Transavia werken gemiddeld 2500 collega’s: 230 bij de Technische Dienst, 600 vliegers, 1300 cabin attendants en 370 kantoormedewerkers.

Transavia is een dynamische organisatie (never a dull moment) die continu probeert bij te blijven in een veranderende luchtvaartwereld. Wil jij graag werken in een omgeving met enthousiaste daadkrachtig collega’s die oog hebben voor elkaar? Krijg je energie van verandering en vernieuwing en voel jij je het prettigst in een omgeving waar je regisseur bent van je eigen werk? Dan komen we graag met jou in contact.


Wil je solliciteren?
Ben jij de stagiair(e) die wij zoeken en kom je onze vloot versterken? Solliciteer dan direct via onderstaande button. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Manon Hofstra via studios@transavia.com. Zij komt graag met je in contact!


Jouw sollicitatieprocedure

 1. Je solliciteert op de vacature! Binnen twee weken bekijken wij je sollicitatie en hoor je of wij je uitnodigen voor een gesprek;
 2. Eerste contact: Wij bellen je om kennis te maken en een afspraak in te plannen;
 3. Het gesprek: Er volgt een eerste (online) gesprek met je toekomstige stagebegeleider;
 4. Is er een match? Dan volgt er een stagecontract en begint jouw reis bij Transavia! Wel moet je wegens (luchtvaart)veiligheidseisen eerst een screening doorlopen en maakt een antecedentenonderzoek deel uit van de procedure.


Werk je bij een bureau en wil je een kandidaat voorstellen voor deze stage vacature bij Transavia? Bedankt, maar hier gaan we niet op in. We werven onze nieuwe stagiaire graag zelf.