Stagiair Content Creator Video & Concepting bij 'Transavia Studios'

Functieomschrijving

Stagiair Content Creator Video & Concepting bij 'Transavia Studios'
Ben jij gek op video? Heb jij het liefst 24/7 een camera in je hand? Ken jij je weg binnen de reclame- en contentwereld en kennen videobewerkingsprogramma’s voor jou geen geheimen?

Dan hebben wij een hele mooie uitdaging voor je!


Wat ga je doen?
Als stagiair Content Creator Video & Concepting binnen het interne contentcreatie bureau van Transavia, Transavia Studios, ben je samen met je collega’s binnen het content team verantwoordelijk voor alle interne en externe contentcreatie van Transavia. In opdracht van interne opdrachtgevers creëer jij binnen je team te gekke content. Samen met een Content Creator vorm je een creatief team en houden jullie je bezig met video editing, filmen, de creatie van social media posts, het neerzetten van creatieve concepten en bedenken van nieuwe content formats. Je mag je volledig uitleven op het filmen en editen van video’s met verschillende doeleinden.


Denk bijvoorbeeld aan:

 • YouTube web series
 • (Interne) video’s en nieuwsbrieven
 • Campagne video’s
 • Fotografie van crew en vliegtuigen
 • Reisinspiratie video’s
 • Cockpit training video’s


Met de content inspireer jij onze passagiers om van hun reis een prachtige reis te maken, waar wij als Transavia graag bij helpen. Het gaat hierbij niet om boeken, boeken, boeken, maar juist om de beleving. Als ware storyteller neem jij (potentiële) klanten mee in een visuele reis vol verhalen, inspiratie en – natuurlijk - onze passie voor het vliegen met de klant.

We zijn daarom op zoek naar een creatieve duizendpoot die alle kansen met beide handen aangrijpt.

Functievereisten

Herken jij jezelf in dit profiel?
Je bent bezig met een hbo- of wo-opleiding binnen kunst/multimedia en op zoek naar een gave stage! Je bent een geboren storyteller een teamspeler die creatief is met oog voor detail. 


Daarnaast verwachten we het volgende van jou:

 • Je bent thuis in de nieuwe media, hebt een passie voor video en bent altijd in voor een grapje
 • Je bent een teamplayer, flexibel, assertief, verantwoordelijk, resultaatgericht, stressbestendig, creatief en hebt oog voor detail.
 • Je vindt het leuk om ook zelf projecten op je te nemen.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend
 • Je bent ‘wendbaar’, ofwel continue veranderingsbereid. Dit hebben we nodig hebben om steeds beter te worden in wat we doen en mee te bewegen met de continue veranderende wereld om ons heen.


Wat bieden wij?

 • Verantwoordelijkheid en veel vrijheid
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Begeleiding vanuit je stagebegeleider
 • Een toffe stageplek onder de rook van Schiphol
 • Een stagevergoeding


Organisatie- en afdelingsomschrijving
Transavia is een budgetluchtvaartmaatschappij die in 1965 is opgericht. Al meer dan 50 jaar lang brengen wij onze passagiers met veel plezier naar de mooiste zakelijke en vakantiebestemmingen in Europa. Transavia is onderdeel van de AIR FRANCE KLM Groep. Daarmee behoren we tot de grootste luchtvaartgroep van Europa.


Wil je solliciteren?
Ben jij de stagiair die wij zoeken en kom je onze vloot versterken? Solliciteer dan direct via onderstaande button. Upload naast je CV ook je motivatiebrief en geef hierin aan in welke periode jij jouw stage graag wilt doen en hoeveel uur per week deze dient te zijn. Stuur met je sollicitatie ook je portfolio mee.

Heb je vragen over deze stage? Neem dan contact op met Manon Hofstra via e-mail adres; studios@transavia.com
We komen graag met je in contact!


Jouw sollicitatieprocedure

1. Je solliciteert! Binnen twee weken bekijken wij je sollicitatie en hoor je of wij je uitnodigen voor een gesprek.

2. Eerste contact: Wij bellen je om kennis te maken en een afspraak in te plannen.

3. Het gesprek: Er volgt een gesprek met je toekomstige stagebegeleider om te kijken of er een match is.

4. Is er een match? Dan volgt een stagecontract en begint jouw reis bij Transavia! Wel moet je wegens (luchtvaart)veiligheidseisen eerst een screening doorlopen.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature Stagiair(e) Content Creator Video & Concepting Transavia wordt niet op prijs gesteld! Een antecedentenonderzoek maakt deel uit van de procedure.