Stagiair Content Creator Video & Concepting bij 'Transavia Studios'

Functieomschrijving

Maak jij graag de mooiste edits op basis van de laatste trends en technieken? Ben jij gek op het bedenken van YouTube-series en andere content? En zijn filmen en editen grote passies van jou? Dan hebben wij een heel mooie uitdaging voor je!


Jouw droomstage!
Als stagiair Content Creator Video & Concepting ga je aan de slag bij ons interne content creatie bureau, genaamd Transavia Studios. In opdracht van interne opdrachtgevers creëer jij binnen je team te gekke interne en externe content. Samen met een Content Creator vorm je een creatief team en houden jullie je bezig met video editing, filmen, de creatie van social media posts en het bedenken van nieuwe content formats/concepten.

Met deze content inspireer jij onze passagiers om van hun reis een prachtige ervaring te maken. Het gaat hierbij niet om ‘boeken, boeken, boeken’, maar juist om de beleving. Als ware storyteller neem jij (potentiële) klanten mee in een visuele reis vol verhalen, inspiratie en -natuurlijk- onze passie voor het vliegen met de klant. 

Functievereisten

Dit ben jij
Je zit in je 3e of 4e jaar van een relevante hbo- of wo-opleiding, storytelling zit in je bloed en geen detail gaat aan jou voorbij. Daarnaast herken jij je in het volgende:

 • Je bent thuis in de Adobe programma’s (o.a. Première Pro en Photoshop);
 • Je hebt een hands on mentaliteit en je bent een creatieve duizendpoot;
 • Je bent flexibel, assertief, verantwoordelijk, stressbestendig en een echte teamspeler. En nog wel het meest belangrijke: je bent altijd in voor een grapje;
 • Je vindt het leuk om zelf projecten op je te nemen;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend;
 • Je bent op de hoogte van de laatste onlinetrends en ontwikkelingen;
 • Je bent op zoek naar een fulltime stage voor 5 á 6 maanden.

Wat bieden wij?

Wij zijn een team en dit is wat je van ons kunt verwachten:

 • Verantwoordelijkheid en veel vrijheid;
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Begeleiding vanuit je stagebegeleider die jarenlange ervaring heeft in het vak;
 • Een toffe stageplek met uitzicht op de landingsbaan;
 • Een stagevergoeding.

Aan de slag!
Ben jij de stagiair die wij zoeken en kom je onze vloot versterken? Solliciteer dan direct via onderstaande button. Upload naast je CV ook je motivatiebrief en portfolio. Check voorafgaand of je stageperiode en de hoeveelheid stage uren passen bij de stage.

Heb je vragen over deze stage? Neem dan contact op met Manon Hofstra via e-mailadres studios@transavia.com. En wie weet zien we je snel op Schiphol!


Jouw sollicitatieprocedure

1. Je solliciteert! Binnen twee weken bekijken wij je sollicitatie en hoor je of wij je uitnodigen voor een gesprek.

2. Eerste contact: wij bellen je om kennis te maken en een afspraak in te plannen.

3. Het gesprek: er volgt een gesprek met je toekomstige stagebegeleider om te kijken of er een match is.

4. Is er een match? Dan volgt een stagecontract en begint jouw reis bij Transavia! Houd er rekening mee dat je wegens (luchtvaart)veiligheidseisen eerst een screening hebt te doorlopen.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature Stagiair(e) Content Creator Video & Concepting bij 'Transavia Studios' wordt niet op prijs gesteld! Een antecedentenonderzoek maakt deel uit van de procedure.