Stagiair Content Creator Video & Concepting bij Transavia Studios

Functieomschrijving

Ben jij gek op video? Heb jij het liefst 24/7 een camera in je hand? Ken jij je weg binnen de reclame- en contentwereld en kennen videobewerkingsprogramma’s voor jou geen geheimen? Dan hebben wij een hele mooie uitdaging voor je!


Wat ga je doen?
Als stagiair Content Creator Video & Concepting binnen het interne content creatie bureau van Transavia, Transavia Studios, ben je samen met je collega’s binnen het content team verantwoordelijk voor alle interne en externe content creatie van Transavia. In opdracht van interne opdrachtgevers creëer jij binnen je team te gekke content. Samen met een Content Creator vorm je een creatief team en houden jullie je bezig met video editing, filmen, de creatie van social media posts, het neerzetten van creatieve concepten en bedenken van nieuwe content formats. Je mag je volledig uitleven op het filmen en editen van video’s met verschillende doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan:

 • YouTube web series
 • (Interne) video nieuwsbrieven
 • Campagne video’s
 • Productfotografie
 • Reisinspiratie video’s
 • Cockpit training video’s

Met de content inspireer jij onze passagiers om van hun reis een prachtige reis te maken, waar wij als Transavia graag bij helpen. Het gaat hierbij niet om boeken, boeken, boeken, maar juist om de beleving. Als ware storyteller neem jij (potentiële) klanten mee in een visuele reis vol verhalen, inspiratie en – natuurlijk - onze passie voor het vliegen met de klant. We zijn daarom op zoek naar een creatieve duizendpoot die alle kansen met beide handen aangrijpt.

Vereisten

Herken jij jezelf in dit profiel?
Je bent bezig met een opleiding binnen kunst/multimedia en op zoek naar een gave stage! Je bent een geboren storyteller een teamspeler die creatief is met oog voor detail. Daarnaast verwachten we het volgende van jou:

 • Je bent thuis in de nieuwe media, hebt een passie voor video en bent altijd in voor een grapje;
 • Je bent een teamplayer, flexibel, resultaatgericht, stressbestendig, creatief, eigenzinnig en hebt oog voor detail;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend;
 • Je bent ‘wendbaar’, ofwel continue veranderingsbereid.

Dit hebben we nodig hebben om steeds beter te worden in wat we doen en mee te bewegen met de continue veranderende wereld om ons heen.


Wat bieden wij?

 • Verantwoordelijkheid en vrijheid;
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Begeleiding vanuit je stagebegeleider;
 • Een toffe stageplek onder de rook van Schiphol én mogelijkheid om thuis te werken;
 • Een stagevergoeding.

Last but not least; wij hebben veel verschillende interessante producties.


Over Transavia

Ons motto is: "We make low cost feel good". We zetten daarbij graag een stap extra voor onze passagiers en voor elkaar. De sfeer in de organisatie kenmerkt zich door bevlogen medewerkers met een groen hart! Iedere dag werken we met elkaar samen om een gemeenschappelijk doel te behalen; een memorabele klantbeleving.


Als zelfstandige airline binnen de AIR FRANCE-KLM Groep verzorgen wij al 50 jaar lijndiensten en chartervluchten naar meer dan 100 bestemmingen in Europa en Noord-Afrika. Bij Transavia werken gemiddeld 2500 collega’s: 230 bij de Technische Dienst, 600 vliegers, 1300 cabin attendants en 370 kantoormedewerkers.


Transavia is een dynamische organisatie (never a dull moment) die continu probeert bij te blijven in een veranderende luchtvaartwereld. Wil jij graag werken in een omgeving met enthousiaste daadkrachtig collega’s die oog hebben voor elkaar? Krijg je energie van verandering en vernieuwing en voel jij je het prettigst in een omgeving waar je regisseur bent van je eigen werk? Dan komen we graag met jou in contact.