Stagiair Content Creator Editorial & Production bij ‘Transavia Studios’

Functieomschrijving

Stagiair Content Creator Editorial & Production bij ‘Transavia Studios’

Ben jij een ster in regelen en overzicht houden? Vind jij het leuk om de touwtjes in handen te hebben tijdens (pre)producties van video's? En wil jij graag samen met een gezellig team werken aan de visuele uitstraling van één van de grootste merken van Nederland?   Dan hebben wij een hele mooie uitdaging voor je!


Wat ga je doen?

Als Editorial & Production stagiair binnen het interne contentcreatie bureau van Transavia, Transavia Studios, ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor alle interne en externe contentcreatie van Transavia. In opdracht van interne opdrachtgevers creëer jij binnen je team te gekke content. Samen met de twee editorial & production collega’s vorm je een logistiek team en houden jullie je bezig met het maken van pre-producties, draaiboeken, scripts, planningen, maar ook met het neerzetten van creatieve concepten.


Je mag je volledig uitleven op de redactie en het draaiende houden van onze productie, zowel intern als extern, met verschillende doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan:

 • YouTube-series
 • Explanimations
 • Interne video’s en -nieuwsbrieven
 • Campagne video’s
 • Fotografie
 • Reisinspiratie video’s


Met de content inspireren wij onze passagiers om van hun reis een prachtige reis te maken, waar wij als Transavia graag bij helpen. Het gaat hierbij niet om boeken, boeken, boeken, maar juist om de beleving. Als ware storyteller nemen wij (potentiële) klanten mee in een visuele reis vol verhalen, inspiratie en – natuurlijk - onze passie voor het vliegen met de klant.

We zijn daarom op zoek naar een logistieke duizendpoot die alle kansen met beide handen aangrijpt.

Functievereisten

Herken jij jezelf in dit profiel?

Je volgt een leuke studie (HBO of WO) en je wilt je alvast oriënteren bij een bedrijf dat jou aanspreekt. Je wilt niet zomaar een stage, maar zoekt een aantrekkelijk bedrijf waar je echt wat toevoegt, je verantwoordelijkheden hebt en samenwerkt met leuke collega’s.

 • Je bent een geboren planner en een teamspeler die creatief is met oog voor detail, maar vooral met overzicht
 • Je bent thuis in de nieuwe media, hebt een passie voor video en reizen en bent altijd in voor een grapje
 • Je bent flexibel, stressbestendig, creatief en je kan multitasken
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend


Wat bieden wij?

 • Verantwoordelijkheid en vrijheid. Je wordt echt onze collega en we zetten je niet in voor alle kleine klusjes.
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Begeleiding vanuit je stagebegeleider
 • Een toffe stageplek onder de rook van Schiphol
 • Een stagevergoeding


Organisatie- en afdelingsomschrijving

Transavia is een budgetluchtvaartmaatschappij die in 1965 is opgericht. Al meer dan 50 jaar lang brengen wij onze passagiers met veel plezier naar de mooiste zakelijke en vakantiebestemmingen in Europa. Transavia is onderdeel van de AIR FRANCE KLM Groep. Daarmee behoren we tot de grootste luchtvaartgroep van Europa.


Wil je solliciteren?
Ben jij de stagiair die wij zoeken en kom je onze vloot versterken? Solliciteer dan direct via onderstaande button. Upload naast je CV ook je motivatiebrief en geef hierin aan in welke periode jij jouw stage graag wilt doen en hoeveel uur per week deze dient te zijn.

Heb je vragen over deze stage? Neem dan contact op met Manon Hofstra via e-mail adres; studios@transavia.com
We komen graag met je in contact!


Jouw sollicitatieprocedure

1. Je solliciteert! Binnen twee weken bekijken wij je sollicitatie en hoor je of wij je uitnodigen voor een gesprek.

2. Eerste contact: Wij bellen je om kennis te maken en een afspraak in te plannen.

3. Het gesprek: Er volgt een gesprek met je toekomstige stagebegeleider om te kijken of er een match is.

4. Is er een match? Dan volgt een stagecontract en begint jouw reis bij Transavia! Wel moet je wegens (luchtvaart)veiligheidseisen eerst een screening doorlopen.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature Stagiair(e) Content Creator Editorial & Production bij Transavia Studios wordt niet op prijs gesteld! Een antecedentenonderzoek maakt deel uit van de procedure.