Senior Medewerker Shared Service Center Accounting B2C

Functieomschrijving

Wij zoeken jou als Senior Medewerker Shared Service Center Accounting
Ben jij op zoek naar een baan met verantwoordelijkheid bij een luchtvaartmaatschappij met ambitie? Binnen de afdeling Shared Service Center Accounting (SSCA) hebben wij momenteel een vacature voor de rol van Senior Medewerk(st)er. Het betreft een fulltime dienstverband dat wij graag op korte termijn willen invullen. De afdeling Shared Service Center Accounting bestaat uit een tweetal afdelingen: Sales & Traffic Accounting en Financial Accounting.

Wat ga je doen?
Als Senior Medewerker SSCA voor de afdeling Sales & Traffic Accounting ben je op dagelijkse basis verantwoordelijk voor een divers pakket aan financieel-administratieve werkzaamheden. Je werkzaamheden bestaan o.a. het analyseren en maken van (balans)specificaties en reconciliaties. Je zorgt voor de controle van de informatie voordat deze wordt verwerkt. Daarnaast werk je ook samen met en stem je op regelmatige basis werkzaamheden af met Transavia Frankrijk.

In deze functie maak je deel uit van een enthousiast team van ongeveer 8 medewerkers. Je rapporteert in deze functie aan Jeljer de Wagt, Teamlead Commercial Control.


Concreter?

 • Je bent het eerste aanspreekpunt en een belangrijke schakel in de samenwerking met de business units en opzoek naar verbetering;
 • Je herkent bij (nieuwe) commerciële ontwikkelingen de afhankelijkheden met de administratieve processen;
 • Je gaat namens Accounting deelnemen in deze projecten om de financiële effecten te borgen;
 • Als Senior medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor de overige medewerkers binnen de afdeling.


Functievereisten

Wie ben jij?

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau aangevuld met een relevant diploma (bijvoorbeeld SPD/MBA);
 • Je hebt drie tot vijf jaar relevante werkervaring in de financiële administratie;
 • Je bent een teamplayer, communiceert open en direct;
 • Je beschikt over een goed ontwikkeld cijfermatig inzicht, bent klantgericht, accuraat, kritisch en toont initiatief;
 • Je bent ‘wendbaar’, ofwel continue veranderingsbereid. Dit hebben we nodig hebben om steeds beter te worden in wat we doen en mee te bewegen met de continue veranderende wereld om ons heen.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een brutomaandsalaris tussen € 2.779 en € 4.142;
 • Een vaste eindejaarsuitkering;
 • Verantwoordelijkheid om je functie naar eigen inzicht vorm te geven;
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • De mogelijkheid om een deel van je werkweek op kantoor en een deel vanuit huis te werken;
 • Flexibele werktijden;
 • Vriendelijke en bevlogen collega’s;
 • Persoonlijk budget voor jouw duurzame inzetbaarheid en vitaliteit;
 • Wij werken hard maar er wordt ook hard gelachen;
 • Last but not least, ben je reislustig? Dan is onze IPB-regeling (tegen mooie tarieven vliegen indien plaats beschikbaar) zeker de moeite waard!


Over Transavia
Ons motto is: ‘We make low cost feel good.’ We zetten daarbij graag een stap extra voor onze passagiers en voor elkaar. De sfeer in de organisatie kenmerkt zich door bevlogen medewerkers met een groen hart! Elke dag werken we met elkaar samen om een gemeenschappelijk doel te behalen: een memorabele klantbeleving.

Als zelfstandige airline binnen de AIR FRANCE-KLM Groep verzorgen wij al 55 jaar lijndiensten en chartervluchten naar meer dan 150 bestemmingen in Europa en Noord-Afrika. Transavia, onderdeel van de AIR FRANCE KLM Group, is de nummer één budgetluchtvaartmaatschappij en qua grootte de tweede airline van Nederland. Bij Transavia werken gemiddeld 2500 collega’s: 230 bij de Technische Dienst, 600 vliegers, 1300 cabin attendants en 370 kantoormedewerkers.

Transavia is een dynamische organisatie (never a dull moment) die continu probeert bij te blijven in een veranderende luchtvaartwereld. Wil jij graag werken in een omgeving met enthousiaste daadkrachtig collega’s die oog hebben voor elkaar? Krijg je energie van verandering en vernieuwing en voel jij je het prettigst in een omgeving waar je regisseur bent van je eigen werk? Dan komen we graag met jou in contact.

Wil je solliciteren?
Ben jij de Senior Medewerker Shared Service Center Accounting die wij zoeken en kom je onze vloot versterken? Solliciteer dan direct via onderstaande button. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Jeljer de Wagt via jeljer.dewagt@transavia.com. Hij komt graag met je in contact!

Jouw sollicitatieprocedure

 1. Je solliciteert op de vacature! Binnen twee weken bekijken wij je sollicitatie en hoor je of wij je uitnodigen voor een gesprek;
 2. Eerste contact: Wij bellen je om kennis te maken en een afspraak in te plannen;
 3. Het eerste gesprek: Er volgt een eerste (online) gesprek met potentiele collega’s;
 4. Is er een match? Dan volgt het tweede (online) gesprek;
 5. Is de match compleet? Dan doen we je met veel plezier een voorstel en begint jouw reis bij Transavia! Wel moet je wegens (luchtvaart)veiligheidseisen eerst een screening doorlopen en maakt een antecedentenonderzoek deel uit van de procedure.

Werk je bij een bureau en wil je een kandidaat voorstellen voor deze vacature Senior Medewerker Shared Service Center Accounting bij Transavia? Bedankt, maar hier gaan we niet op in. We werven onze nieuwe collega graag zelf.