Resource Integrator Crew bij Transavia

Functieomschrijving

Wij zoeken jou als Resource Integrator Crew

Ben jij analytisch sterk en nauwkeurig, ben je goed in prioriteiten stellen en altijd op zoek naar slimme oplossingen; en geen moeite om cijfers om te zetten in planningsbehoefte? Dan zoeken wij jou als Resource Integrator (crew) bij Transavia!


Wat ga je doen?
In jouw nieuwe baan als Resource Integrator (Crew) ben je binnen het domein Scheduling & reOptimization op dagelijkse basis verantwoordelijk voor het deels bepalen, maar vooral optimaliseren en bijstellen, van de resourcebehoefte behorende bij de verschillende scenario’s voor netwerk en vluchtschema. Dit gaat in eerste instantie voornamelijk om crew, maar zal wanneer de expertise is opgebouwd op crewvlak, ook worden verbreed met de resources Vloot, Grondafhandeling/ Ground Services en Customer Service.


Als Resource Integrator Crew ben je in staat om het netwerk en vluchtschema te vertalen in een resourcebehoefte, in nauwe samenwerking met operationele afdelingen en het team. Je initieert verschillende scenario’s waarmee de resources nog optimaler kunnen worden ingezet in nauwe samenhang met vloot en schedule, zodanig dat wordt voldaan aan de gestelde eisen als ook aan de gestelde doelen.


Daarnaast draag je zorg voor de afstemming tussen het domein en de verschillende ‘resource leveranciers’ binnen Transavia, zoals o.a.. Vliegdienst, Dienst Cabine, Ground Services en de Technische Dienst. Je vertegenwoordigt de belangen van de Resource afdelingen Vliegdienst en Dienst Cabine binnen het domein door continu op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en het doorgronden van de planningsproces binnen de Resource afdelingen. Daarnaast vertegenwoordig je de belangen van het domein (en integratie met zowel vloot als schedule) richting de Resource afdelingen door regelmatige performance monitoring en het vinden van verbeterpotentieel. Tot slot vervul je ook een challengerol ten aanzien van de gekozen uitganspunten, wanneer de actualiteit daarom vraagt.


Verder draag je als Resource Integrator (Crew) zorg voor het inzicht in de (balans tussen) behoefte en beschikbaarheid van cockpit en cabine crew binnen de dienstregeling periode die bij Scheduling & Rostering in beheer ligt.


Concreter?

 • Je bepaalt, optimaliseert en stelt de benodigde netto en bruto cockpit en cabine crew behoefte bij;
 • Je werkt optimalisatie scenario’s integraal uit;
 • Je bereidt integraal advies voor en brengt dit uit m.b.t. het beste optimalisatie scenario;
 • Je stemt af met de planningsteams binnen de Resource afdelingen over de maakbaarheid van het (bijgestelde) resource en netwerk plan en eventuele verstoringen in de “happy flow” welke leiden tot re-optimalisatie hiervan;
 • Je monitort de performance van de Resource afdelingen en hun bijdrage aan de SPOEFS van Transavia;
 • Je voert analyses uit teneinde het verbeterpotentieel binnen de performance van de Resource afdelingen te identificeren;
 • Je bereidt, in nauwe samenwerking met financial controlling, de forecast voor en geeft input aan het budgeteringsproces.


Als Resource Integrator Crew maak je deel uit van het nieuwe domein Scheduling & reOptimization. Het domein S&rO zorgt ervoor dat het meest optimale netwerk en vluchtschema, als neergezet door het domein Resources & Netwerk, geoptimaliseerd blijft op basis van oa. slots- en markt ontwikkelingen, resource beschikbaarheid en nieuwe commerciële inzichten en communicatie van de gevolgen richting de andere domeinen en operationele afdelingen. Ook is binnen dit domein de verantwoordelijkheid voor operational excellence (OpX) domeinbreed belegd. Hiermee wordt bedoeld het ontwerpen, realiseren, en verbeteren (managen) van een excellente operationele organisatie die steeds weer in staat is efficiënt én effectief producten en diensten te maken. Omdat deze functie onderdeel is van een nieuwe afdeling geeft jou dit de kans om naast de inhoud, ook mee te bouwen aan de nieuwe Transavia organisatie.

Functievereisten

Wie ben jij?

Voor deze vacature van Resource Integrator Crew bij Transavia heb je veel in huis, want:

 • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding;
 • Je bent analytisch en cijfermatig sterk;
 • Je bent in staat tot het maken van data gedreven analyses en forecasting;
 • Je hebt een bovengemiddelde kennis van Excel;
 • Bij voorkeur heb je ervaring met programmeren en/of modelbouw;
 • Je bent resultaatgericht;
 • Je bent communicatief sterk en beschikt over een flinke portie overtuigingskracht;
 • Je bent ‘wendbaar’, ofwel continu veranderingsbereid. Dit hebben we nodig om steeds beter te worden in wat we doen en mee te bewegen met de continue veranderende wereld om ons heen.


Wat kun je van ons verwachten?

 • Deze functie is indicatief gewogen in functiegroep 10. Dit betekent dat wij jou op basis van kennis en ervaring naar verwachting een aanbod zullen doen tussen de €3200 en € 5300 op basis van een fulltime dienstverband;
 • Verantwoordelijkheid om je functie naar eigen inzicht vorm te geven;
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Gezien de huidige situatie bieden wij jou de mogelijkheid om volledig vanuit huis te werken, daarbij passend ook flexibele werktijden;
 • Vriendelijke en bevlogen collega’s;
 • Persoonlijk budget voor jouw duurzame inzetbaarheid en vitaliteit;
 • Wij werken hard maar er wordt ook hard gelachen;
 • Afhankelijk van totaal salaris een eindejaarsuitkering;
 • Mogelijkheid tot deelname aan ‘Young Transavia’;
 • Last but not least, ben je reislustig? Dan is onze IPB-regeling (tegen mooie tarieven vliegen indien plaats beschikbaar) zeker de moeite waard!

Over Transavia
Ons motto is: ‘We make low cost feel good.’ We zetten daarbij graag een stap extra voor onze passagiers en voor elkaar. De sfeer in de organisatie kenmerkt zich door bevlogen medewerkers met een groen hart! Elke dag werken we met elkaar samen om een gemeenschappelijk doel te behalen: een memorabele klantbeleving.


Als zelfstandige airline binnen de AIR FRANCE-KLM Groep verzorgen wij al 50 jaar lijndiensten en chartervluchten naar meer dan 100 bestemmingen in Europa en Noord-Afrika. Bij Transavia werken gemiddeld 2500 collega’s: 230 bij de Technische Dienst, 600 vliegers, 1300 cabin attendants en 370 kantoormedewerkers.


Transavia is een dynamische organisatie (never a dull moment) die continu probeert bij te blijven in een veranderende luchtvaartwereld. Wil jij graag werken in een omgeving met enthousiaste daadkrachtig collega’s die oog hebben voor elkaar? Krijg je energie van verandering en vernieuwing en voel jij je het prettigst in een omgeving waar je regisseur bent van je eigen werk? Dan komen we graag met jou in contact.

Wil je solliciteren?
Ben jij de Resource Integrator Crew die wij zoeken en kom je onze vloot fulltime versterken voor 40 uur per week? Solliciteer dan direct via onderstaande button. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Etienne Slagman via etienne.slagman@transavia.com. Hij komt graag met je in contact!

Jouw sollicitatieprocedure

 • Je solliciteert op de vacature! Binnen twee weken bekijken wij je sollicitatie en hoor je of wij je uitnodigen voor een gesprek.
 • Eerste contact: Wij bellen je om kennis te maken en een afspraak in te plannen.
 • Het eerste gesprek: Er volgt een eerste (online) gesprek met een teamleider en een collega uit het team.
 • Is er een match? Dan volgt het tweede (online) gesprek dat zich meer richt op de inhoud.
 • Is de match compleet? Dan doen we je met veel plezier een voorstel en begint jouw reis bij Transavia! Wel moet je wegens (luchtvaart)veiligheidseisen eerst een screening doorlopen en maakt een antecedentenonderzoek deel uit van de procedure.


Werk je bij een bureau en wil je een kandidaat voorstellen voor deze vacature bij Transavia? Bedankt, maar hier gaan we niet op in. We werven onze nieuwe collega graag zelf.