Overslaan naar content

Planner Technische Dienst

Schiphol Airport, Noord-Holland, NederlandTechnische Dienst

Functieomschrijving

Wij zoeken jou als Planner Technische Dienst bij Transavia

Er is bekend geworden dat we, Transavia, onze vloot de komende jaren gaan vervangen met twee nieuwe types vliegtuigen, namelijk de Airbus A320neo en AirbusA321neo. Onze eerste nieuwe aanwinst, een A321neo, hebben wij inmiddels op 19 december 2023 in ontvangst mogen nemen. De volgende 7 toestellen volgen in de loop van 2024. De komende jaren verduurzamen we onze gehele vloot en dit betekent een spannende en mooie uitdaging voor alle onderdelen van ons bedrijf en zeker ook voor onze Technische Dienst! In een uitdagende periode is het belangrijk om vooruit te blijven kijken én aan onze toekomst te werken. Voor jou een unieke kans dus om hier je bijdrage aan te leveren en een waardevolle ervaring op te doen.


Wat ga je doen?
Als Planner bij de Technische Dienst van Transavia ben je op dagelijkse basis verantwoordelijk voor het plannen en afstemmen van de onderhouds- en modificatie werkzaamheden ten behoeve van een optimale inzet van vliegtuigen. Uiteraard zodanig dat de laagste kosten gerealiseerd worden.


De Technische Dienst van Transavia bestaat uit de afdelingen: Vliegtuigonderhoud, Inkoop & Logistiek, Engineering, Project Management en Planning & Control. Als Planner ben je onderdeel van de afdeling Planning & Control. Wij zijn op zoek naar een Planner voor 40 uur per week.

Concreter?

 • Je bent als Planner verantwoordelijk voor het opzetten en beheren van diverse planningscycli (Plan-Do-Check-Act). Waarbij de planning scope is van lange termijn (strategisch/tactisch) tot korte termijn (tot 48 uur voor moment van vluchtuitvoering);
 • Je bent het aanspreekpunt voor de Projectmanagers inzake vliegtuigleasing gerelateerde activiteiten;
 • Je bent de materiedeskundige in relatie tot het inkooptraject en uitbesteding van vliegtuigonderhoud;
 • Ook zal je deelnemen aan projecten binnen de Technische Dienst. Sommige projecten zal je ook gaan leiden.

Vereisten

Wie ben jij?

Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in de richting van aviation of een opleiding in de richting van vliegtuigtechniek aangevuld met een opleiding op hbo niveau. Je bent ‘wendbaar’, ofwel continue veranderingsbereid. Dit hebben we nodig hebben om steeds beter te worden in wat we doen en mee te bewegen met de continue veranderende wereld om ons heen.


Daarnaast ben jij:

 • Communicatief vaardig, zowel schriftelijk als mondeling;
 • Ervaren met het analyseren van processen en plannen: Plan-Do-Check-Act;
 • Continious Improvement, je komt met voorstellen tot verbeteren in relatie tot je werk;
 • Flexibel in je opstelling en werkt accuraat;
 • Een doorzetter;
 • Een goede organisator en je kunt een project leiden;
 • Stress bestendig als er druk op de planning staat;
 • Beslissingsvaardig als de situatie daarom vraagt.


Wat kun je van ons verwachten?

 • Verantwoordelijkheid om je functie naar eigen inzicht vorm te geven;
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Vriendelijke & bevlogen collega’s;
 • Persoonlijk budget voor jouw duurzame inzetbaarheid en vitaliteit;
 • Wij werken hard maar er wordt ook hard gelachen;
 • Een toffe werkplek bij Schiphol;
 • Mogelijkheid tot deelname aan ‘Young Transavia’;
 • Last but not least; ben je reislustig, dan is onze IPB-regeling (tegen mooie tarieven vliegen indien plaats beschikbaar) zeker de moeite waard!


Deze functie wordt gewaardeerd in functiegroep 9. Dit houdt in dat we op basis van kennis en ervaring jou een aanbieding doen tussen de €3.299,- en €5.479,- bruto per maand.


Over Transavia

We zetten graag een stap extra voor onze passagiers en voor elkaar. De sfeer in de organisatie kenmerkt zich door bevlogen medewerkers met een groen hart! Elke dag werken we met elkaar samen om een gemeenschappelijk doel te behalen: een memorabele klantbeleving.


Als zelfstandige airline binnen de AIR FRANCE-KLM Groep verzorgen wij al 55 jaar lijndiensten en chartervluchten naar meer dan 150 bestemmingen in Europa en Noord-Afrika. Transavia, onderdeel van de AIR FRANCE KLM Group, is de nummer één budgetluchtvaartmaatschappij en qua grootte de tweede airline van Nederland. Bij Transavia werken gemiddeld 2500 collega’s: 230 bij de Technische Dienst, 600 vliegers, 1300 cabin attendants en 370 kantoormedewerkers.


Transavia is een dynamische organisatie (never a dull moment) die continu probeert bij te blijven in een veranderende luchtvaartwereld. Wil jij graag werken in een omgeving met enthousiaste daadkrachtig collega’s die oog hebben voor elkaar? Krijg je energie van verandering en vernieuwing en voel jij je het prettigst in een omgeving waar je regisseur bent van je eigen werk? Dan komen we graag met jou in contact.


Wil je solliciteren?

Ben jij de Planner bij de Technische Dienst die wij zoeken en kom je onze vloot fulltime versterken? Solliciteer dan direct via de button. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Anne Rosenboom via het telefoonnummer 06-34647784. Zij komt graag met je in contact!


Jouw sollicitatieprocedure

 1. Je solliciteert! Binnen twee weken bekijken wij je sollicitatie en hoor je of wij je uitnodigen voor een gesprek;
 2. Eerste contact: Wij bellen je om kennis te maken en een afspraak in te plannen;
 3. Het eerste (digitale) gesprek: Er volgt een eerste gesprek met een teamleider en een collega uit het team;
 4. Is er een match? Dan volgt het tweede (digitale) gesprek dat zich meer richt op de inhoud;
 5. Is de match compleet? Dan gaan wij je met veel plezier een voorstel doen en begint jouw reis bij Transavia! Wel moet je wegens (luchtvaart)veiligheidseisen eerst een screening doorlopen.


Werk je bij een bureau en wil je een kandidaat voorstellen voor deze vacature Planner Techniche Dienst bij Transavia? Bedankt, maar hier gaan we niet op in. We werven onze nieuwe collega graag zelf.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar