Overslaan naar content

Meewerkstage Vitaliteit

Hybride
 • Schiphol Oost, Noord-Holland, Nederland
Stage

Functieomschrijving

Wij zoeken jou als Meewerkstagiair Vitaliteit bij Transavia

Ben jij een enthousiaste hbo-student in de richting van Human Resource Management, Toegepaste Psychologie of een andere relevante studie en op zoek naar een uitdagende stage? En wil je je oriënteren op het gebied van vitaliteit? Team Health bij Transavia biedt jou die mogelijkheid!


Wat ga je doen?

Als Meewerkstagiair(e) Vitaliteit ben je betrokken bij diverse projecten en initiatieven gericht op het vergroten van de vitaliteit van onze collega’s. Hierin is veel ruimte voor je eigen inbreng en inzichten. Ook ga je aan de slag met een uitdagende stageopdracht en onderzoek doen naar het thema slaap en onregelmatig werken.


Andere werkzaamheden waar jij je mee bezig zal houden tijdens deze stage zijn:

 • Het ontwikkelen van strategieën en interventies om de vitaliteit van onze collega’s te bevorderen;
 • Het voorbereiden van de vitaliteitsagenda van 2025;
 • Het ondersteunen van de organisatie bij van events, zoals ons crew event en verschillende workshops;
 • Het verbeteren van de communicatie rondom vitaliteit, zoals het schrijven van artikelen en het actualiseren van de teksten op ons intranet.


Context

Tijdens deze stage maak je deel uit van het bevlogen Team Health, dat bestaat uit zeven medewerkers. Ons team kenmerkt zich door een collegiale werksfeer, waarin professionaliteit, integriteit en betrokkenheid centraal staan. Jouw begeleiders hebben brede vakkennis en ervaring in huis om jou een mooie en interessante stage (en wel zo belangrijk, goede begeleiding😉) te kunnen bieden bij ons prachtige bedrijf.


Ervaringen huidige stagiaire:

Kim: “Je krijgt de kans om diverse werkzaamheden uit te voeren en bij te dragen aan verschillende projecten. Dit brengt veel verantwoordelijkheid met zich mee, maar gelukkig staan er altijd behulpzame collega’s klaar om te ondersteunen waar nodig. Bijzonder maakt dat er een goede balans is tussen werk en gezelligheid, dit zorgt ervoor dat ik niet alleen een leerzame maar ook fijne stageperiode ervaar.”

Vereisten

Wie ben jij?
Je volgt een leuke en relevante studie en je wilt je oriënteren op het gebied van vitaliteit bij een aantrekkelijk bedrijf dat jou aanspreekt. Je wilt niet zomaar een stage, maar zoekt een bedrijf waar je echt wat toevoegt, je verantwoordelijkheid hebt en samenwerkt met professionele en vriendelijke collega’s.


Verder heb je voor deze Meewerkstage Vitaliteit veel in huis, want:

 • Jij bent een enthousiaste hbo-student in de richting van Human Resource Management, Toegepaste Psychologie of een andere relevante studie en op zoek naar een uitdagende stage;
 • Je bent vanaf begin september beschikbaar voor minimaal 4 dagen per week. In overleg kunnen we hiervan afwijken;
 • Je bent ‘wendbaar’, ofwel continu veranderingsbereid. Dit hebben we nodig om steeds beter te worden in wat we doen en mee te bewegen met de continue veranderende wereld om ons heen;
 • Je bent een doorzetter met oog voor detail en kwaliteit;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.


Wat kun je van ons verwachten?

 • Een stagevergoeding van €340,- bruto per maand;
 • Verantwoordelijkheid om je stage naar eigen inzicht vorm te geven;
 • Goede begeleiding en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Een toffe werklocatie op Schiphol-Oost en deels vanuit huis;
 • Vriendelijke en bevlogen collega’s;
 • Wij werken hard maar er wordt ook hard gelachen;
 • Mogelijkheid tot deelname aan ‘Young Transavia’.


Over Transavia

We zetten graag een stap extra voor onze passagiers en voor elkaar. De sfeer in de organisatie kenmerkt zich door bevlogen medewerkers met een groen hart! Iedere dag werken we met elkaar samen om een gemeenschappelijk doel te behalen; een memorabele klantbeleving.


Als zelfstandige airline binnen de AIR FRANCE-KLM Groep verzorgen wij al 55 jaar lijndiensten en chartervluchten naar meer dan 150 bestemmingen in Europa en Noord-Afrika. Bij Transavia werken gemiddeld 2500 collega’s: 230 bij de Technische Dienst, 600 vliegers, 1300 cabin attendants en 370 kantoormedewerkers.


Transavia is een dynamische organisatie (never a dull moment) die continu probeert bij te blijven in een veranderende luchtvaartwereld. Wil jij graag stage lopen in een omgeving met enthousiaste daadkrachtig collega’s die oog hebben voor elkaar? Krijg je energie van verandering en vernieuwing? Dan komen we graag met jou in contact.


Wil je solliciteren?
Ben jij de Meewerkstagiair(e) Vitaliteit die wij zoeken en kom je Team Health versterken? Solliciteer dan via de button. Heb je vragen over deze stage? Neem dan contact op met Bonny de Vries via 06-28166366 of Bonny.deVries@transavia.com. Zij komt graag met je in contact!


Jouw sollicitatieprocedure

 1. Je solliciteert op de vacature! Binnen twee weken bekijken wij je sollicitatie en zullen we je een terugkoppeling geven;
 2. Eerste contact: Wij bellen je om kennis te maken en een afspraak in te plannen;
 3. Het eerste gesprek: Er volgt een eerste (online) gesprek met potentiële collega’s;
 4. Is er een match? Dan volgt het tweede (online) gesprek;
 5. Is de match compleet? Dan doen we je met veel plezier een voorstel en begint jouw reis bij Transavia! Wel moet je wegens (luchtvaart)veiligheidseisen eerst een screening doorlopen en maakt een antecedentenonderzoek deel uit van de procedure.


Werk je bij een bureau en wil je een kandidaat voorstellen voor deze stage vacature bij Transavia? Bedankt, maar hier gaan we niet op in. We werven onze nieuwe stagiaire graag zelf.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar