Overslaan naar content

Meewerkstage Productie

Op locatie
 • Schiphol Oost, Noord-Holland, Nederland
Stage

Functieomschrijving

Wij zoeken jou als Stagiair Productie bij 'Transavia Studios'

Ben jij een echte regelaar? Hou jij van plannen maken, deadlines opstellen en deze halen? En lijkt het je leuk om verschillende projecten tot leven te brengen voor een airline? Dan hebben wij een heel mooie uitdaging voor je!


Jouw droomstage!
Als Stagiair Productie ga je aan de slag bij ons interne content creatie bureau, genaamd Transavia Studios. In opdracht van interne opdrachtgevers creëer jij samen met het team te gekke content. Je zult je bezighouden met het regelen van fotoshoots, het maken van video’s of bijvoorbeeld het creëren van flyers. Je zal veel leren over het verloop van campagnes en de creatie van content en/of design.


Een productie begint met een debriefing met de klanten om het proces te bespreken en te bepalen. Vervolgens wordt het team bepaalt en de planning gemaakt. Tijdens de productie houd jij de planning in de gaten en heb je oog voor de inzet van het team. Je bent de schakel tussen de klant en het creatie team tot het eind product wordt opgeleverd volgens schema.

Vereisten

Dit ben jij
Je zit in je 3de of 4de jaar van een relevante hbo- of wo-opleiding, storytelling zit in je bloed en geen detail gaat aan jou voorbij. Daarnaast herken jij je in het volgende:

 • Je bent goed in plannen en organiseren;
 • Je hebt een hands-on mentaliteit;
 • Je bent flexibel, assertief, verantwoordelijk, stressbestendig en een echte teamspeler. En nog wel het meest belangrijke: je bent altijd in voor een grapje;
 • Je vindt het leuk om zelf projecten op je te nemen;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend;
 • Je bent op zoek naar een fulltime stage voor 5 á 6 maanden.


Wat bieden wij?

Wij zijn een team en dit is wat je van ons kunt verwachten:

 • Verantwoordelijkheid en veel vrijheid;
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Begeleiding vanuit je stagebegeleider;
 • Een toffe stageplek met uitzicht op de landingsbanen van Schiphol;
 • Een stagevergoeding.


Aan de slag!
Ben jij de stagiair die wij zoeken en kom je onze vloot versterken? Solliciteer dan direct via de button. Upload naast je CV ook je motivatiebrief en portfolio. Check voorafgaand of je stageperiode en de hoeveelheid stage uren passen bij de stage. Heb je vragen over deze stage? Neem dan contact op met Lisanne Zeldenrijk via studios@transavia.com en wie weet zien we je snel op Schiphol!


Jouw sollicitatieprocedure

 1. Je solliciteert! Binnen twee weken bekijken wij je sollicitatie en hoor je of wij je uitnodigen voor een gesprek;
 2. Eerste contact: wij bellen je om kennis te maken en een afspraak in te plannen;
 3. Het gesprek: er volgt een gesprek met je toekomstige stagebegeleider om te kijken of er een match is;
 4. Is er een match? Dan volgt een stagecontract en begint jouw reis bij Transavia! Houd er rekening mee dat je wegens (luchtvaart)veiligheidseisen eerst een screening hebt te doorlopen.


Werk je bij een bureau en wil je een kandidaat voorstellen voor deze vacature Meewerkstage Productie bij Transavia? Bedankt, maar hier gaan we niet op in. We werven onze nieuwe collega graag zelf.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar