Meewerkstage Juridisch Service Centre Support bij Transavia

Functieomschrijving

Wij zoeken jou voor een Meewerkstage Juridisch Service Centre Support bij Transavia

Binnen Base Customer Experience, onderdeel van commercie, zijn wij op zoek naar een enthousiaste juridische meewerk stagiair(e) voor ons Service Centre Support. Ben jij op zoek naar een uitdagende en leerzame stage in een zeer beweeglijke omgeving, dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!
 

Wat ga je doen?

Als stagiaire(e) binnen ons Juridisch Service Center ben je op dagelijkse basis verantwoordelijk voor het verzamelen van de juiste informatie voor juridische dossiers en vragen. Denk hierbij aan het verzamelen van bewijsvoering om een buitengewone omstandigheid van een 3 uurs vertraging te onderbouwen of het uitzoeken en beantwoorden van vragen van onze juristen over een dagvaarding. Jij zorgt samen met jouw collega’s van het Service Centre Support, gevestigd op ons kantoor op Schiphol-Oost, voor het ondersteunen van onze externe service partners en onze juristen bij procesvraagstukken, onduidelijkheden en advies.


Daarnaast vormen we een belangrijke schakel naar de rest van de organisatie om knelpunten te signaleren en te beleggen. Kortom, het Service Centre Support is een spin in het web om klachten en juridische claims op een goede manier af te handelen. Als stagiair(e) werk je mee met de dagelijkse werkzaamheden. Maar er is zeker ruimte om daarnaast mee te werken aan andere interessante projecten, afhankelijk van jouw ambitie en initiatief. Zo zijn we er erg nieuwsgierig welke verbeteringen jij ziet in het verder stroomlijnen van onze huidige ‘juridische service processen’.

Deze stageplek biedt een unieke kans om op een cruciale plek te leren hoe een luchtvaartmaatschappij is georganiseerd. Daarbij staat bij ons samenwerken centraal. Samen maken wij het verschil voor onze passagiers!
 

Concreter?

 • Je verzamelt bewijsvoering rondom de 3 uur+ vertragingen. Hierbij heb je contact met verschillende afdelingen die de informatie bezitten. Met alle informatie maak je een compleet document voor de juristen;
 • Je zoekt informatie en beantwoordt vragen voor bijvoorbeeld legal (onze juridische afdeling), externe advocaten of de National Enforcement Body (NEB). Je zorgt voor een gedegen en onderbouwd verhaal over de aanleiding van bijvoorbeeld vertragingen;
 • Je verzamelt bewijsvoering rondom dagvaardingen. Je legt contact met verschillende afdelingen en stemt af met Legal (onze juristen) over de benodigde informatie;
 • Je inventariseert de huidige ‘juridische service processen’ en identificeert mogelijkheden voor verbetering van onze efficiëntie.

Vereisten

Wie ben jij?

Jij bent een 3e of 4e jaars HBO student, bijvoorkeur in de richting Management, Economie en Recht (MER) of een andere studierichting gerelateerd aan recht. Verder:

 • Houdt je ervan om in een team te werken en heb je oog voor detail;
 • Je kan je staande houden en snel schakelen in een soms hectische omgeving;
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je bent minimaal 20 uur per week beschikbaar (meer kan altijd in overleg).

 

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een leerzame meewerkstage in een enthousiast en gevarieerd team;
 • Een uitdagende stageplek en de ruimte om je eigen ideeën uit te werken;
 • Een meewerkstage van bij voorkeur minimaal 20 weken, startdatum in overleg te bepalen;
 • Een stagevergoeding.

 

Over Transavia

Ons motto is: "We make low cost feel good". We zetten daarbij graag een stap extra voor onze passagiers en voor elkaar. De sfeer in de organisatie kenmerkt zich door bevlogen medewerkers met een groen hart! Iedere dag werken we met elkaar samen om een gemeenschappelijk doel te behalen; een memorabele klantbeleving.

Als zelfstandige airline binnen de AIR FRANCE-KLM Groep verzorgen wij al 50 jaar lijndiensten en chartervluchten naar meer dan 100 bestemmingen in Europa en Noord-Afrika. Bij Transavia werken gemiddeld 2500 collega’s: 230 bij de Technische Dienst, 600 vliegers, 1300 cabin attendants en 370 kantoormedewerkers.

Transavia is een dynamische organisatie (never a dull moment) die continu probeert bij te blijven in een veranderende luchtvaartwereld. Wil jij graag werken in een omgeving met enthousiaste daadkrachtig collega’s die oog hebben voor elkaar? Krijg je energie van verandering en vernieuwing en voel jij je het prettigst in een omgeving waar je regisseur bent van je eigen werk? Dan komen we graag met jou in contact.
 

Wil je solliciteren?

Ben jij de juridische service topper die ons graag komt versterken met zijn inzet en eigen ideeën? Solliciteer dan direct via onderstaande button. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Maarten Cochlovius via: Maarten.Cochlovius@transavia.com Hij komt graag met je in contact!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld! Een antecedentenonderzoek maakt deel uit van de procedure.