Overslaan naar content

Meewerkstage Customer Succes Manager

Hybride
 • Schiphol Oost, Noord-Holland, Nederland
Stage

Functieomschrijving

Wij zoeken jou als Meewerkstagiair Customer Succes Manager bij Transavia

Heb jij een passie voor de reisbranche? Ben je bereid om in ons team van Partner Managers te starten in een support rol? En werk je nauwkeurig en bewaar je altijd rust en overzicht? Dan zijn we op zoek naar jou als Customer Succes Manager op de Sales & Partnership afdeling van bij Transavia!

Wat ga je doen?
Transavia heeft bevlogen, daadkrachtige, verantwoordelijke en vriendelijke medewerkers. Dagelijks werken we voor het beste resultaat: tevreden passagiers. In jouw stage als Customer Succes Manager ben je onderdeel van Team Sales & Partnerships. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de indirecte omzet die voortkomt uit samenwerkingen met touroperators, reisagenten, online travel agents en andere partners. Onze Partner Managers bedienen bestaande klanten en beheren sales kanalen en worden daarbij ondersteund door jou. Jij zal in dit team instromen om gaandeweg de kneepjes van het vak te leren. Tijdens deze stage zal je een Customer Succes Manager rol vervullen en ga je de Partner Managers ondersteunen in de dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast ben je (als je wilt) het aanspreekpunt voor een aantal partners van Transavia zoals tour operators, groepen of reisagenten.Concreter?

 • Je ondersteunt de Partner Managers met administratieve werkzaamheden zoals het documenteren van afspraken, het vastleggen van contracten of het voorbereiden van klantafspraken. Zo groei jij vanzelf in je rol;
 • Een onderdeel van je werk valt binnen het Customer Succes Managent Team waarbij je vragen van Tour Operators of interne collega’s beantwoord;
 • Je bent verantwoordelijk voor en het vluchtvoorraadbeheer van onze partner. Je wijzigt bijvoorbeeld vluchten of je boekt vluchten in, maar bovenal denk je proactief met de partner mee met het optimaal neerzetten van hun vluchten;
 • Je geeft ondersteuning bij het aanpassen van de systemen zodat alle partnerafspraken correct gedocumenteerd zijn. Je helpt je collega’s met het correct verwerken van de ingekocht voorraad-stoelen (allotments). Daarvoor dien je secuur te werk te gaan;
 • Als je wil mag je met hulp van collega’s een aantal klanten bedienen of verzorg je gezamenlijke marketing inspanningen.


Context?

Je zal landen binnen het domein Customer & Proposition (C&P). Dit domein is verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van Transavia en de daarbij behorende IT product ontwikkeling. Wij vertalen de klantbehoefte (B-to-B en B-to-C) in maakbare proposities die het merk versterken. Daarnaast werken wij aan alle sales activiteiten richting onze passagiers en partners. Dit met het gezamenlijke doel om de revenue per ’stoel’ en ancillaries te optimaliseren, evenals het ontsluiten van nieuwe inkomstenbronnen. Dit alles met één doel: een goed geïnformeerde, ingecheckte en blije passagier!

Vereisten

Wie ben jij?
Voor deze vacature van Meewerkstage Customer Succes Manager bij Transavia heb je veel in huis, want:

 • Je hebt affiniteit met de reisbranche en toerisme;
 • Je bent een student met een relevante opleiding;
 • Je bent nauwkeurig en daadkrachtig;
 • Je bent leergierig en snapt systemen snel;
 • Je ambieert een rol als op een commerciële afdeling en houdt van netwerken;
 • Je bent communicatief sterk en onderhoudt gemakkelijk contact met collega’s, klanten en andere belanghebbenden;
 • Je bent stressbestendig en stelt goed prioriteiten;
 • Je hebt een proactieve, zelfstandige manier van werken;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed;
 • Je bent ‘wendbaar’, ofwel continu veranderingsbereid. Dit hebben we nodig om steeds beter te worden in wat we doen en mee te bewegen met de continue veranderende wereld om ons heen.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een stagevergoeding;
 • Een leuke stage voor 32-40 uur per week;
 • Genoeg flexibiliteit om ook een aantal uur aan school te besteden;
 • Je gaat direct aan de slag in een rol die wij ook op de arbeidsmarkt beschikbaar hebben dus het is erg goed voor je CV building;
 • Een stageplek waar je niet alleen een luchtvaartmaatschappij leert kennen, maar ook de reisbranche;
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Een toffe werklocatie op Schiphol-Oost en deels vanuit huis;
 • Flexibele werktijden;
 • Vriendelijke & bevlogen collega’s;
 • Mogelijkheid tot deelname aan de events van ‘Young Transavia’.


Over Transavia
We zetten graag een stap extra voor onze passagiers en voor elkaar. De sfeer in de organisatie kenmerkt zich door bevlogen medewerkers met een groen hart! Iedere dag werken we met elkaar samen om een gemeenschappelijk doel te behalen; een memorabele klantbeleving.


Als zelfstandige airline binnen de AIR FRANCE-KLM Groep verzorgen wij al 55 jaar lijndiensten en chartervluchten naar meer dan 150 bestemmingen in Europa en Noord-Afrika. Bij Transavia werken gemiddeld 2500 collega’s: 230 bij de Technische Dienst, 600 vliegers, 1300 cabin attendants en 370 kantoormedewerkers.


Transavia is een dynamische organisatie (never a dull moment) die continu probeert bij te blijven in een veranderende luchtvaartwereld. Wil jij graag werken in een omgeving met enthousiaste daadkrachtige collega’s die oog hebben voor elkaar en krijg je energie van verandering en vernieuwing? Dan komen we graag met jou in contact.

Wil je solliciteren?
Ben jij de Meewerkstagiair Customer Succes Manager die wij zoeken en kom je onze vloot versterken voor 32 of 40 uur per week? Solliciteer dan direct via de button. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Sam Gertsen via Sam.Gertsen@transavia.com.


Jouw sollicitatieprocedure

 1. Je solliciteert op de vacature! Binnen twee weken bekijken wij je sollicitatie en hoor je of wij je uitnodigen voor een gesprek;
 2. We hebben één gesprek waarbij jij je collega’s kan leren kennen en wij jou. Het is een kennismakingsgesprek om te kijken of er een klik is en of de stage aan je verwachtingen voldoet. Geen spannende sollicitatieprocedure dus;
 3. Is de match compleet? Dan doen we je met veel plezier een voorstel en begint jouw reis bij Transavia! Wel moet je wegens (luchtvaart)veiligheidseisen eerst een screening doorlopen en maakt een antecedentenonderzoek deel uit van de procedure.


Werk je bij een bureau en wil je een kandidaat voorstellen voor deze vacature Meewerkstage Customer Succes Manager bij Transavia? Bedankt, maar hier gaan we niet op in. We werven onze nieuwe collega graag zelf.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar