Meewerkstage Content

Functieomschrijving

Wij zoeken jou als Meewerkstagiair(e) Content bij Transavia
Bij Transavia zoeken wij per februari 2024 een Meewerkstagiair(e) Content. Ben jij enthousiast en wil je graag veel leren over digitale content in een beweeglijke omgeving? Loop dan stage bij ons en solliciteer snel!


Wat ga je doen?
Samen met je collega-Content Specialisten maak je content waarmee je onze passagiers inspireert, vlekkeloos door het boekingsproces heen leidt en over hun reis informeert.


Je hebt een breed takenpakket en zult daardoor erg veel leren! Zo creëer je samen met ons contentbureau de wekelijkse nieuwsbrief, waarmee je meer dan 800.000 mensen bereikt. Daarnaast maak je deel uit van ons migratieteam. Je schrijft teksten, laat ze vertalen in zes verschillende talen om ze vervolgens te publiceren via ons content management systeem. Zo lanceren we stap voor stap onze gloednieuwe website.

Tijdens jouw stage zal jij je ook bezighouden met het verbeteren van service-informatie op onze website en in e-mails. Door te duiken in databronnen zoals Usabilla (klantfeedback) en Google Analytics, zoek je uit welke vragen onze passagiers hebben. Je beantwoordt deze vragen door duidelijke teksten en/of beelden te maken.


En tot slot: heb je zelf een goed idee? Stroop je mouwen dan op en ga ervoor! Je krijgt veel ruimte om je eigen initiatieven uit te voeren.

Functievereisten

Wie ben jij?

 • Jij bent een 3e of 4e-jaars HBO/WO student;
 • Je bent op zoek naar een meewerkstage vanaf februari 2024;
 • Je pakt kansen met beide handen aan en neemt je verantwoordelijkheid;
 • Je durft een coördinerende rol op je te nemen;
 • Je beschikt over goede redactionele vaardigheden (of je wilt deze vaardigheden heel graag leren!);
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal is een must.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Je ontvangt een stagevergoeding;
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Vriendelijke & bevlogen collega’s;
 • Wij werken hard maar er wordt ook hard gelachen;
 • Een toffe werkplek nabij Schiphol.

Over Transavia

We zetten graag een stap extra voor onze passagiers en voor elkaar. De sfeer in de organisatie kenmerkt zich door bevlogen medewerkers met een groen hart! Elke dag werken we met elkaar samen om een gemeenschappelijk doel te behalen: een memorabele klantbeleving.

Als zelfstandige airline binnen de AIR FRANCE-KLM Groep verzorgen wij al 55 jaar lijndiensten en chartervluchten naar meer dan 150 bestemmingen in Europa en Noord-Afrika. Transavia, onderdeel van de AIR FRANCE KLM Group, is de nummer één budgetluchtvaartmaatschappij en qua grootte de tweede airline van Nederland. Bij Transavia werken gemiddeld 2500 collega’s: 230 bij de Technische Dienst, 600 vliegers, 1300 cabin attendants en 370 kantoormedewerkers.

Transavia is een dynamische organisatie (never a dull moment) die continu probeert bij te blijven in een veranderende luchtvaartwereld. Wil jij graag werken in een omgeving met enthousiaste daadkrachtig collega’s die oog hebben voor elkaar? Krijg je energie van verandering en vernieuwing en voel jij je het prettigst in een omgeving waar je regisseur bent van je eigen werk? Dan komen we graag met jou in contact.


Wil je solliciteren?

Ben jij de Meewerkstagiair(e) Content die wij zoeken en kom je onze vloot versterken? Solliciteer dan direct via onderstaande button. Heb je vragen over deze vacature? Stuur dan een mailtje naar contenthv@transavia.com of bel met Anna Tijsen via het telefoonnummer 06-47870652. Wij komen graag met je in contact!


Jouw sollicitatieprocedure

 1. Je solliciteert! Binnen twee weken bekijken wij je sollicitatie en hoor je of wij je uitnodigen voor een gesprek;
 2. Eerste contact: Wij bellen je om kennis te maken en een afspraak in te plannen;
 3. Is er een match? Dan begint jouw reis bij Transavia! Wel moet je wegens (luchtvaart)veiligheidseisen eerst een screening doorlopen.


Werk je bij een bureau en wil je een kandidaat voorstellen voor deze vacature Meewerkstagair(e) Content bij Transavia? Bedankt, maar hier gaan we niet op in. We werven onze nieuwe stagiaire graag zelf.