Overslaan naar content

Medior Microsoft Specialist

Hybride
 • Schiphol Oost, Noord-Holland, Nederland
IT

Functieomschrijving

Wij zoeken jou als Medior Microsoft Specialist bij Transavia

Wil jij Microsoft 365-apps beheren en optimaliseren? En wil jij ons team versterken in de dynamische wereld van de luchtvaart? Dan zoeken wij jou als Medior Microsoft Specialist bij Transavia. Jouw kennis in Microsoft 365 zal bijdragen aan onze missie om uitzonderlijke service te bieden aan onze medewerkers en klanten.


Wat ga je doen?

Als Medior Microsoft 365 Specialist bij Transavia ben je op dagelijkse basis verantwoordelijk voor het beheren en optimaliseren van de Microsoft 365 apps: SharePoint, OneDrive, Viva (Engage) en Teams. Daarbij ga je ook de gebruikers ondersteunen op het gebied van Microsoft 365.


Concreter?

 • Het uitvoeren van het dagelijks functioneel beheer van Microsoft 365;
 • Het beheren en optimaliseren van SharePoint (-sites) en het inzetten van Microsoft Teams als samenwerkingstool;
 • Het bevorderen van de integratie van de gehele Microsoft 365 suite binnen de organisatie om de bedrijfsefficiëntie te verhogen;
 • Het ondersteunen van gebruikers en beheren van toegangsrechten. Daarbij ga je waarborgen dat de samenwerkingstools veilig en effectief gebruikt worden;
 • Het proactief aandragen van suggesties om de digitale werkomgeving structureel te verbeteren.


Context
Binnen de IT-organisatie van Transavia, die bestaat uit circa 180 collega's, speel je als Medior Microsoft 365 Specialist een cruciale rol in het faciliteren van geavanceerde communicatie- en samenwerkingstechnologieën. Je werkt in een omgeving waar innovatie, veiligheid, en betrouwbaarheid centraal staan. Jouw leidinggevende is Jacqueline Bouman, Senior Service Owner van Shared Platform.

Vereisten

Wie ben jij?
Voor deze vacature van Medior Microsoft 365 Specialist bij Transavia heb je veel in huis, want:

 • Je hebt minimaal een relevante Hbo-opleiding afgerond in een IT-gerelateerd veld;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met Microsoft SharePoint en Teams, en kennis van de gehele M365 suite;
 • Je bent in het bezit van MS-102 (vh MS-100 en MS-101), MS-700, MS-900 certificaten;
 • In het bezit zijn van SC-900 is een pré;
 • Je bent innovatief, proactief en bent ‘organisational sensitive’ met een sterke focus op het verbeteren van digitale samenwerking binnen de organisatie;
 • Je bent ‘wendbaar’, ofwel continue veranderingsbereid. Dit hebben we nodig om steeds beter te worden in wat we doen en mee te bewegen met de continue veranderende wereld om ons heen.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een bruto maandsalaris tussen €4.512,- en €5.561,-;
 • Een eindejaarsuitkering;
 • Verantwoordelijkheid om je functie naar eigen inzicht vorm te geven;
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Vriendelijke & bevlogen collega’s;
 • Een toffe werklocatie op Schiphol Oost
 • De mogelijkheid om een deel van je werkweek op kantoor en een deel vanuit huis te werken;
 • Flexibele werktijden;
 • Persoonlijk budget voor jouw duurzame inzetbaarheid en vitaliteit;
 • Last but not least; ben je reislustig, dan is onze IPB-regeling (tegen mooie tarieven vliegen indien plaats beschikbaar) zeker de moeite waard!

Over Transavia

We zetten graag een stap extra voor onze passagiers en voor elkaar. De sfeer in de organisatie kenmerkt zich door bevlogen medewerkers met een groen hart! Iedere dag werken we met elkaar samen om een gemeenschappelijk doel te behalen; een memorabele klantbeleving.


Als zelfstandige airline binnen de AIR FRANCE-KLM Groep verzorgen wij al 55 jaar lijndiensten en chartervluchten naar meer dan 150 bestemmingen in Europa en Noord-Afrika. Transavia, onderdeel van de AIR FRANCE KLM Group, is de nummer één budgetluchtvaartmaatschappij en qua grootte de tweede airline van Nederland. Bij Transavia werken gemiddeld 2500 collega’s: 230 bij de Technische Dienst, 600 vliegers, 1300 cabin attendants en 370 kantoormedewerkers.


Transavia is een dynamische organisatie (never a dull moment) die continu probeert bij te blijven in een veranderende luchtvaartwereld. Wil jij graag werken in een omgeving met enthousiaste daadkrachtig collega’s die oog hebben voor elkaar? Krijg je energie van verandering en vernieuwing en voel jij je het prettigst in een omgeving waar je regisseur bent van je eigen werk? Dan komen we graag met jou in contact.

Wil je solliciteren?
Ben jij de Medior Workplace Specialist die wij zoeken en kom je onze vloot fulltime versterken voor 40 uur per week? Solliciteer dan direct via de button. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Paul Posthumus via Paul.Posthumus@transavia.com. Hij komt graag met je in contact!

Jouw sollicitatieprocedure

 1. Je solliciteert op de vacature! Binnen twee weken bekijken wij je sollicitatie en hoor je of wij je uitnodigen voor een gesprek;
 2. Eerste contact: Wij bellen je om kennis te maken en een afspraak in te plannen;
 3. Het eerste gesprek: Er volgt een eerste (online) gesprek met potentiele collega’s;
 4. Is er een match? Dan volgt het tweede (online) gesprek;
 5. Is de match compleet? Dan doen we je met veel plezier een voorstel en begint jouw reis bij Transavia! Wel moet je wegens (luchtvaart)veiligheidseisen eerst een screening doorlopen en maakt een antecedentenonderzoek deel uit van de procedure.


Werk je bij een bureau en wil je een kandidaat voorstellen voor deze vacature Medior Microsoft Specialist bij Transavia? Bedankt, maar hier gaan we niet op in. We werven onze nieuwe collega graag zelf.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar