Overslaan naar content

Logistiek medewerker

Op locatie
 • Schiphol Oost, Noord-Holland, Nederland
Technische Dienst

Functieomschrijving

Wij zoeken jou als Logistiek medewerker bij Transavia
In deze uitdagende functie zorg jij ervoor dat alle processen binnen het magazijn piekfijn verlopen. Door jouw inzet kunnen onze vliegtuigmonteurs hun werk goed doen én zijn de vliegtuigen uiteindelijk in orde om passagiers naar onze mooie bestemmingen te brengen!

Wat ga je doen?

In jouw nieuwe baan als Logistiek medewerker ben je op dagelijkse basis verantwoordelijk voor het ontvangen, controleren, opslaan en uitgeven van materialen, onderdelen en gereedschappen.


Daarnaast:

 • Ben je verantwoordelijk voor het verzenden, het gereed maken en versturen van componenten voor reparatie of bevoorrading aan buitenstations en onderhoudsbedrijven. Dit alles ten behoeve van Transavia en vliegtuigfabrikanten zoals Boeing en Airbus t.b.v. de bouw van nieuw aangekochte toestellen.
 • Hou jij je bezig met het voorbereiden en samenstellen van onderdelenpakketten voor grootonderhoud, lease-in/out projecten ter ondersteuning van het vliegtuigonderhoud-proces;
 • Beheer je de voorraadstanden;
 • Voer je teamwerkzaamheden uit waaronder het archiveren/scannen van certificaten, bewaken en behouden van orde en netheid van het magazijn en de daarin opgeslagen voorraad.


Werktijden

Als Logistiek medewerker bij Transavia werk je in een volcontinue rooster met een team van ongeveer 15 collega’s. Je zult diensten draaien in een 24/7 continue rooster die gepland worden van maandag t/m zondag overdag, ’s avonds en ’s nachts. Hiervoor ontvang je een wisseldiensttoeslag van €750,-.

Vereisten

Wie ben jij?

Voor deze vacature van Logistiek medewerker bij Transavia heb je veel in huis. Je beschikt over een afgeronde Mbo-opleiding of een Havodiploma. Heb je al ervaring met werken in het magazijn? Dat is mooi meegenomen! Heb je ervaring met administratieve werkzaamheden? Ook dat is mooi meegenomen! Voor deze functie is het van belang dat je in het bezit bent van een rijbewijs. Het zal namelijk voorkomen dat je op onze andere bases in Rotterdam en Eindhoven moet zijn om de collega’s daar te voorzien van de juiste materialen. Daarnaast:

 • Ben je ‘wendbaar’, ofwel continue veranderingsbereid. Dit hebben we nodig hebben om steeds beter te worden in wat we doen en mee te bewegen met de continue veranderende wereld om ons heen;
 • Heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse én Engelse taal;
 • Ervaring met computers (Word, Excel en e-mail);
 • Je werkt graag in teamverband maar werkt daarnaast graag zelfstandig;
 • Neemt verantwoordelijkheid en werkt daarbij nauwkeurig.


Wat kun je van ons verwachten?

 • Een bruto maandsalaris tussen €2.589,- en €3.217,- op basis van een fulltime dienstverband;
 • Toeslag voor het werken in wisseldiensten: circa €750,- bruto per maand (afhankelijk van het rooster);
 • Persoonlijk budget voor jouw duurzame inzetbaarheid en vitaliteit;
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Vriendelijke & bevlogen collega’s;
 • Wij werken hard maar er wordt ook hard gelachen;
 • Een toffe werkplek onder de rook van Schiphol;
 • Last but not least; ben je reislustig, dan is onze IPB-regeling (tegen mooie tarieven vliegen indien plaats beschikbaar) zeker de moeite waard!


Over Transavia

We zetten graag een stap extra voor onze passagiers en voor elkaar. De sfeer in de organisatie kenmerkt zich door bevlogen medewerkers met een groen hart! Iedere dag werken we met elkaar samen om een gemeenschappelijk doel te behalen; een memorabele klantbeleving.


Als zelfstandige airline binnen de AIR FRANCE-KLM Groep verzorgen wij al 55 jaar lijndiensten en chartervluchten naar meer dan 150 bestemmingen in Europa en Noord-Afrika. Transavia, onderdeel van de AIR FRANCE KLM Group, is de nummer één budgetluchtvaartmaatschappij en qua grootte de tweede airline van Nederland. Bij Transavia werken gemiddeld 2500 collega’s: 230 bij de Technische Dienst, 600 vliegers, 1300 cabin attendants en 370 kantoormedewerkers.


Transavia is een dynamische organisatie (never a dull moment) die continu probeert bij te blijven in een veranderende luchtvaartwereld. Wil jij graag werken in een omgeving met enthousiaste daadkrachtig collega’s die oog hebben voor elkaar? Krijg je energie van verandering en vernieuwing en voel jij je het prettigst in een omgeving waar je regisseur bent van je eigen werk? Dan komen we graag met jou in contact.


Wil je solliciteren?

Ben jij de Logistiek medewerker die wij zoeken en kom je onze vloot fulltime versterken? Solliciteer dan direct via de button. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Olaf Pelser, Material Lead via olaf.pelser@transavia.com. Hij komt graag met je in contact!


Jouw sollicitatieprocedure

 1. Je solliciteert! Binnen twee weken bekijken wij je sollicitatie en hoor je of wij je uitnodigen voor een gesprek;
 2. Eerste contact: Wij bellen je om kennis te maken;
 3. Het eerste gesprek: Er volgt een eerste gesprek met een collega uit het team;
 4. Is er een match? Dan volgt het tweede gesprek dat zich meer richt op de inhoud;
 5. Is de match compleet? Dan gaan wij je met veel plezier een voorstel doen en begint jouw reis bij Transavia! Wel moet je wegens (luchtvaart)veiligheidseisen eerst een screening doorlopen.


Werk je bij een bureau en wil je een kandidaat voorstellen voor deze vacature Logistiek medewerker bij Transavia? Bedankt, maar hier gaan we niet op in. We werven onze nieuwe collega graag zelf.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar