Junior/Medior Pega Developer

Functieomschrijving

Wij zoeken jou als ervaren Pega Developer

Heb je ooit willen weten wat er met de gegevens gebeurt zodra een klant zijn vlucht boekt? Hoe het klantprofiel wordt opgebouwd? Hoe zijn toestemming wordt geregistreerd? Hoe de gegevens in ons systeem worden bewaard? Dit alles gebeurt op de achtergrond via de Customer Service Application en in Team Emerald. Als Pega Developer in Team Emerald ben je werkzaam in het commerciële hart van Transavia, het ‘Customer & Proposition’ domain. We zijn op zoek naar een ervaren Pega-ontwikkelaar met goede case-handling, integratie en analytische vaardigheden.

Benieuwd naar hoe het werk als IT’er bij een airline er uit ziet? In dit filmpje laten we zien hoe dit bij Transavia werkt: 

Context

Transavia IT werkt met DevOps teams. De IT Area Lead is jouw leidinggevende en elke dag werk je nauw samen met jouw teamleden, de Product Owner, Domein Architect en Agile Coach. De teams zijn zo zelf-organiserend mogelijk. Vanuit een strategisch kader geven ze vorm aan hun eigen purpose en product/diensten scope. Alle teams werken via de Agile way of working. Transavia heeft als ontwikkelstrategie dat zij een organisatie wil worden die profiteert van verandering. Daarom investeren wij in alle medewerkers (kennis, vaardigheden maar ook houding en gedrag) en streven we naar continue verbetering.

Transavia IT

De IT organisatie van Transavia bestaat uit zo’n 180 collega’s. Jij zorgt samen met hen voor de technologie die Transavia helpt om onze passagiers en collega’s een awesome ervaring te geven, in de reis die ze bij of met ons maken. Veilig, vernieuwend en vertrouwd. We doen dit door onze mensen en onze teams centraal te stellen, te vertrouwen op vakmanschap en de behoefte om zowel onszelf als onze klanten continue te verrassen door nog beter te willen worden (let’s out do ourselves). Experimenteren en presteren staan bij ons naast elkaar en daar voel jij je bij op je gemak!

Functievereisten

Wie ben jij?

Voor deze vacature van ervaren Pega Developer bij Transavia heb je veel in huis, want:

 • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring als Pega Developer, met name in Pega 8.x
 • Je hebt ervaring met CI/CD using Azure en Pega Deployment Manager
 • Optioneel: ervaring met Customer Service framework. De voorkeur gaat uit naar project ervaring in het Pega Customer Service framework
 • Optioneel: Je hebt programmeer ervaring buiten Pega
 • Optioneel: Je hebt ervaring met Azure Services
 • Je hebt kennis van en ervaring met Agile methodieken als Scrum
 • Je hebt een kritische blik en weet stakeholders (business, PO en architectuur) snel te vinden
 • Je bent communicatief vaardig, resultaatgericht en hebt aandacht voor details. Je wil kwaliteit leveren! Je handelt proactief en je beschikt over de juiste overtuigingskracht richting je stakeholders (business, PO en architectuur)
 • Je bent ‘wendbaar’, ofwel continu veranderingsbereid. Dit hebben we nodig om steeds beter te worden in wat we doen en mee te bewegen met de continue veranderende wereld om ons heen

Wat kun je van ons verwachten?

Afhankelijk van jouw kennis en ervaring zullen wij je een aanbod doen tussen € 2834 en € 4310 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek.

 • Een vaste eindejaarsuitkering;
 • Verantwoordelijkheid om je functie naar eigen inzicht vorm te geven;
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Vriendelijke & bevlogen collega’s;
 • Een toffe werklocatie op Schiphol-Oost en deels vanuit huis werken;
 • Flexibele werktijden;
 • Persoonlijk budget voor jouw duurzame inzetbaarheid en vitaliteit;
 • Mogelijkheid tot deelname aan ‘Young Transavia’;
 • Last but not least; ben je reislustig, dan is onze IPB-regeling (tegen mooie tarieven vliegen indien plaats beschikbaar) zeker de moeite waard!

Over Transavia

We zetten graag een stap extra voor onze passagiers en voor elkaar. De sfeer in de organisatie kenmerkt zich door bevlogen medewerkers met een groen hart! Iedere dag werken we met elkaar samen om een gemeenschappelijk doel te behalen; een memorabele klantbeleving.

Als zelfstandige airline binnen de AIR FRANCE-KLM Groep verzorgen wij al 55 jaar lijndiensten en chartervluchten naar meer dan 150 bestemmingen in Europa en Noord-Afrika. Bij Transavia werken gemiddeld 2500 collega’s: 230 bij de Technische Dienst, 600 vliegers, 1300 cabin attendants en 370 kantoormedewerkers.

Transavia is een dynamische organisatie (never a dull moment) die continu probeert bij te blijven in een veranderende luchtvaartwereld. Wil jij graag werken in een omgeving met enthousiaste daadkrachtig collega’s die oog hebben voor elkaar? Krijg je energie van verandering en vernieuwing en voel jij je het prettigst in een omgeving waar je regisseur bent van je eigen werk? Dan komen we graag met jou in contact.

Wil je solliciteren?
Ben jij de Pega Developer die wij zoeken en kom je onze vloot versterken? Solliciteer dan direct via onderstaande button. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Marrit Mallinckrodt, IT Area Lead via marrit.mallinckrodt@transavia.com. Zij komt graag met je in contact!

Jouw sollicitatieprocedure

 1. Je solliciteert! Binnen twee weken bekijken wij je sollicitatie en hoor je of wij je uitnodigen voor een gesprek.
 2. Eerste contact: Wij bellen je om kennis te maken en een afspraak in te plannen.
 3. Het eerste gesprek: Er volgt een eerste (online) gesprek waarbij we checken of er een match is tussen jou, het team en Transavia.
 4. Is er een match? Dan volgt het tweede (online) gesprek dat zich meer richt op de inhoud en je technische skills.
 5. Een assessment kan eventueel ook deel uit maken van de procedure.
 6. Is de match compleet? Dan gaan wij je met veel plezier een voorstel doen en begint jouw reis bij Transavia! Wel moet je wegens (luchtvaart)veiligheidseisen eerst een screening doorlopen.

Werk je bij een bureau en wil je een kandidaat voorstellen voor deze vacature van Pega Developer bij Transavia? Bedankt, maar hier gaan we niet op in. We werven onze nieuwe collega graag zelf.