HRM meewerk stagiair(e) bij Transavia

Functieomschrijving

Wij zoeken jou als HRM meewerk stagiair(e) bij Transavia vanaf februari 2023!

Je volgt een hbo-opleiding Human Resource Management en je wilt je oriënteren bij een aantrekkelijk bedrijf wat jou aanspreekt en het HR vak in de volle breedte kan ontdekken. Je wilt niet zomaar een stage, maar zoekt een bedrijf waar je echt wat toevoegt, je verantwoordelijkheid hebt en samenwerkt met professionele en vriendelijke collega’s. Het P&O team bij Transavia biedt jou die mogelijkheid!

Als stagiair op de afdeling P&O is je takenpakket divers en ben je bezig met de variërende werkzaamheden. De werkzaamheden raken de volledige HR keten, soms operationeel maar ook zeker projectmatig. Tijdens deze stage maak je deel uit van een bevlogen team van ongeveer 25 medewerkers. Ons P&O team bestaat uit verschillende teams met verschillende specialisme: het team Labour Relations, Career Journey, Health, Team Proces, Infra en Administratie en team Organizational Development. Jij wordt onderdeel van twee teams, het HRBP team en team PIA.

Ons team kenmerkt zich door een collegiale werksfeer, waarin professionaliteit, integriteit en betrokkenheid centraal staan. Jouw begeleiders hebben brede HR kennis en ervaring in huis om jou een mooie en interessante stage (en wel zo belangrijk, goede begeleiding😉) te kunnen bieden bij ons prachtige bedrijf.

Functievereisten

Wie ben jij?
Voor deze stage als HRM stagiair bij Transavia heb je veel in huis, want:

 • Jij bent een enthousiaste HBO student in de richting Human Resource Management en opzoek naar een uitdagende stage;
 • Je bent vanaf begin februari beschikbaar voor minimaal 4 dagen per week. In overleg kunnen we hiervan afwijken;
 • Je bent ‘wendbaar’, ofwel continue veranderingsbereid. Dit hebben we nodig om steeds beter te worden in wat we doen en mee te bewegen met de continue veranderende wereld om ons heen;
 • Je bent een doorzetter met oog voor detail en kwaliteit;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een plek waar je in de volle breedte het HRM vak kunt ontdekken;
 • Een stagevergoeding van € 340,- bruto per maand;
 • Verantwoordelijkheid om je stage naar eigen inzicht vorm te geven;
 • Goede begeleiding en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Een toffe werklocatie op Schiphol-Oost en deels hybride vanuit huis;
 • Vriendelijke & bevlogen collega’s;
 • Wij werken hard maar er wordt ook hard gelachen;
 • Mogelijkheid tot deelname aan ‘Young Transavia’.


Over Transavia

Ons motto is: "We make low cost feel good". We zetten daarbij graag een stap extra voor onze passagiers en voor elkaar. De sfeer in de organisatie kenmerkt zich door bevlogen medewerkers met een groen hart! Iedere dag werken we met elkaar samen om een gemeenschappelijk doel te behalen; een memorabele klantbeleving.


Als zelfstandige airline binnen de AIR FRANCE-KLM Groep verzorgen wij al 56 jaar lijndiensten en chartervluchten naar meer dan 100 bestemmingen in Europa en Noord-Afrika. Bij Transavia werken gemiddeld 2500 collega’s: 230 bij de Technische Dienst, 600 vliegers, 1300 cabin attendants en 370 kantoormedewerkers.

Transavia is een dynamische organisatie (never a dull moment) die continu probeert bij te blijven in een veranderende luchtvaartwereld. Wil jij graag stage lopen in een omgeving met enthousiaste daadkrachtig collega’s die oog hebben voor elkaar? Krijg je energie van verandering en vernieuwing? Dan komen we graag met jou in contact.


Ervaringen huidige stagiaires:

Sil: Transavia biedt veel eigen verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om uitdagingen aan te gaan. Zo kan ik extra veel leren en zijn mijn werkzaamheden erg divers. Ik ben erg blij dat ik hier terecht ben gekomen, en gun dat ook elke volgende stagiair(e)!

Marleen: Als je een leerzame en uitdagende stage zoekt, dan zit je bij Transavia precies goed. Ik krijg veel verantwoordelijkheden en kan ook echt een bijdrage leveren aan de organisatie. Doordat ik met veel projecten bezig ben op verschillende HR gebieden, krijg ik een goed beeld van mijn toekomstige werkveld. Daarnaast is het P&O team een goede mix tussen professionaliteit en gezelligheid, waardoor ik elke dag met plezier naar stage kom!


Wil je solliciteren?
Ben jij de stagiair(e) HRM die wij zoeken en kom je onze team versterken? Solliciteer dan via onderstaande button. Heb je vragen over deze stage? Neem dan contact op met Jeroen Meenhorst via 06-81347932. Hij komt graag met je in contact!

Jouw sollicitatieprocedure

1. Je solliciteert op de vacature! Binnen twee weken bekijken wij je sollicitatie en zullen we je een terugkoppeling geven;

2. Eerste contact: Wij bellen je om kennis te maken en een afspraak in te plannen;

3. Het eerste gesprek: Er volgt een eerste (online) gesprek met potentiële collega’s;

4. Is er een match? Dan volgt het tweede (online) gesprek;

5. Is de match compleet? Dan doen we je met veel plezier een voorstel en begint jouw reis bij Transavia! Wel moet je wegens (luchtvaart)veiligheidseisen eerst een screening doorlopen en maakt een antecedentenonderzoek deel uit van de procedure.


Werk je bij een bureau en wil je een kandidaat voorstellen voor deze stage vacature bij Transavia? Bedankt, maar hier gaan we niet op in. We werven onze nieuwe stagiaire graag zelf.