Grondwerktuigkundige/certifying technician Schiphol

Omschrijving

Wij zoeken jou als Grondwerktuigkundige/Certifying Technician bij Transavia

Heb jij een opleiding in de vliegtuig onderhoudstechniek en wil je graag een baan met veel verantwoordelijkheid en sta jij open voor een uitdaging? Wij staan aan de vooravond van de introductie van een nieuw vliegtype.

Wij zoeken collega's voor onze locatie op Schilphol.


Wat ga je doen? 

Jij zorgt er samen met je collega’s voor dat onze vliegtuigen veilig de lucht ingaan en hebt contact met verschillende contractpartijen. Als Certifying Technician houd jij je bezig met onderhoud op Schiphol.

Na een goed inwerktraject ben jij er klaar voor om alle voorkomende onderhoudstaken zelfstandig op te pakken. Je werkt samen in een enthousiast team onder leiding van een van onze teamleiders. Je werkzaamheden voer je uit in een vol continue rooster, oftewel je hebt wisseldiensten. 


Heb jij de ambitie om uiteindelijk door te groeien tot Senior Certifying Technician? Dan is dit dé functie voor jou! Wij bieden in de loop van de tijd veel ruimte om door te groeien. Daarnaast doen zich regelmatig mogelijkheden voor om tijdelijk in het buitenland te werken. In dat geval wordt je overgevlogen naar een van onze mooie bestemmingen om op locatie een vliegtuig te repareren.


Over onze technische dienst en het team 

De Technische Dienst van Transavia bestaat uit ongeveer 230 medewerkers. We bestaan uit de afdelingen Vliegtuigonderhoud maar bijvoorbeeld ook Inkoop & Logistiek, Engineering en Maintenance Control. Samen zorgen we ervoor dat onze vliegtuigen op tijd & technisch klaar staan voor de operatie, waarbij het onder andere gaat om veiligheid, luchtwaardigheid, passagiers- en bemanningscomfort. 


In deze functie maak je deel uit van een enthousiast team van ongeveer 15 collega’s. Een team bestaat 1 Operationeel Coördinator, 5 Senior Certifying Technicians, 5 Certifying Technicians aangevuld met 5 Monteurs en over het algemeen een stagiair. Samen met het team zorg je ervoor dat onze vliegtuigen weer volgens schema veilig de lucht in kunnen! En welke vliegtuigen zijn dat dan? Wij vliegen met een jonge, moderne en milieuvriendelijke vloot van 42 Boeings (7 Boeing 737-700 en 36 Boeing 737-800).  Wij staan momenteel aan de vooravond van de introductie van een nieuw vliegtuigtype. Vereisten

Wie ben jij? 

Om steeds beter te worden in wat we doen en om mee te bewegen met de continue veranderende wereld zoeken wij iemand die wendbaar en veranderingsbereid is. Verder:

 • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-niveau 4 opleiding binnen vliegtuigonderhoud techniek;
 • Je bent een aanpakker met technische kwaliteiten;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je kan goed samenwerken en bent resultaatgericht;
 • Je spreekt Nederlands en Engels;
 • Je beschikt over een goed analytisch vermogen en je kan omgaan met geautomatiseerde gegevensverwerking.


Wat kun je van ons verwachten? 

 Wij bieden je de verantwoordelijkheid om je functie naar eigen inzicht vorm te geven en bieden je de mogelijkheid om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij:

 • Vriendelijke, enthousiaste & bevlogen collega’s;
 • Persoonlijk budget; vitaliteit, loopbaan en (persoonlijke) ontwikkeling;
 • Een leuke werksfeer; Wij werken hard maar er wordt ook hard gelachen;
 • Een toffe werkplek ( soms in het buitenland);
 • Veel ruimte voor ontwikkeling en doorgroei;
 • Een eindejaars- ėn winstuitkering;
 • Last but not least; ben je reislustig, dan is onze IPB regeling (tegen mooie tarieven vliegen indien plaats beschikbaar) zeker de moeite waard!


Salarisrange functiegroep 7 (€ 2419 -3374 bruto per maand)+ wissel diensttoeslag (ongeveer €600 bruto per maand afhankelijk van het actuele rooster). Ben je jonger dan 23 jaar? Dan zal het salaris tussen de €2139,- en €2270,- euro bruto per maand zijn op basis van een fulltime dienstverband.


Wil je solliciteren? 

Welkom, wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten! Ben jij de enthousiaste Certifying Technician die wij zoeken en kom je onze vloot versterken? Solliciteer dan direct via onderstaande button. 

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Richard Schornagel via het telefoonnummer: 020 604 6782 of met Bert Serhalawan via: 020-604 6599. Zij komen graag met jou in contact.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld! Een antecedentenonderzoek en VVGB maken deel uit van de procedure