E-mail Specialist - Startersplek!

Functieomschrijving

Team Marketing Automation zorgt ervoor dat onze klanten de juiste boodschap, op het juiste moment, via het juiste kanaal krijgen. Vanuit de klantreis van onze passagiers optimaliseren en personaliseren we onze communicatie en ons commerciële aanbod.

Enkele voorbeelden van onze geïmplementeerde usecases en waar we aan werken:

 • Een next best action voor je volgende vlucht op onze homepage;
 • Een boekingsbevestiging met persoonlijke aanbevelingen voor je volgende stappen en passende ancillaries (koffer, stoel e.d.);
 • Een aangepaste welkom thuis e-mail bij verstoringen en/of tips voor je nieuwe reis.

Wat ga je doen?

Onderhoud en ontwikkeling van e-mailtemplates;

Beheer van gebruikte e-mailplatforms;

Andere interne gebruikers begeleiden bij het gebruik van de e-mailplatforms;

Incidenten met de e-mailplatforms helpen oplossen.

Context

Transavia IT werkt met DevOps teams. De IT Area Lead is jouw leidinggevende en elke dag werk je nauw samen met jouw teamleden, de Product Owner, Domein Architect en Agile Coach. De teams zijn zo zelf-organiserend mogelijk. Vanuit een strategisch kader geven ze vorm aan hun eigen purpose en product/diensten scope. Alle teams werken via de Agile way of working. Transavia heeft als ontwikkelstrategie dat zij een organisatie wil worden die profiteert van verandering. Daarom investeren wij in alle medewerkers (kennis, vaardigheden maar ook houding en gedrag) en streven we naar continue verbetering.

Transavia IT

De IT organisatie van Transavia bestaat uit zo’n 180 collega’s. Jij zorgt samen met hen voor de technologie die Transavia helpt om onze passagiers en collega’s een awesome ervaring te geven, in de reis die ze bij of met ons maken. Veilig, vernieuwend en vertrouwd. We doen dit door onze mensen en onze teams centraal te stellen, te vertrouwen op vakmanschap en de behoefte om zowel onszelf als onze klanten continue te verrassen door nog beter te willen worden (let’s out do ourselves). Experimenteren en presteren staan bij ons naast elkaar en daar voel jij je bij op je gemak!

Functievereisten

Wie ben jij?

Voor deze vacature van E-mail Specialist bij Transavia heb je veel in huis, want:

 • Je hebt gedegen kennis van HTML en CSS op e-mail gebied (15Below en CanopyDeploy zijn voorbeelden van applicaties die gebruikt worden).
 • Je hebt gevoel voor design en beschikt over de basiskennis van design programma’s zoals Adobe Photoshop of Sketch
 • Kennis van Smarty PHP is een pré
 • (Optioneel) Bekend met het testen van e-mails met behulp van Litmus
 • (Optioneel) Je beschikt over een basiskennis van Javascript en een analytisch vermogen
 • · Je hebt kennis van en ervaring met Agile methodieken als Scrum
 • Je bent communicatief vaardig, resultaatgericht en hebt aandacht voor details. Je wil kwaliteit leveren!

Wat kun je van ons verwachten?

Afhankelijk van jouw kennis en ervaring zullen wij je een aanbod doen tussen € 2592 en € 3865 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek.

 • (Afhankelijk van totaal salaris) een eindejaarsuitkering;
 • Verantwoordelijkheid om je functie naar eigen inzicht vorm te geven;
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Vriendelijke & bevlogen collega’s;
 • Een toffe werklocatie op Schiphol-Oost (maar gezien de huidige situatie momenteel vanuit huis);
 • Flexibele werktijden;
 • Persoonlijk budget voor jouw duurzame inzetbaarheid en vitaliteit;
 • Mogelijkheid tot deelname aan ‘Young Transavia’;
 • Last but not least; ben je reislustig, dan is onze IPB-regeling (tegen mooie tarieven vliegen indien plaats beschikbaar) zeker de moeite waard!

Over Transavia

Ons motto is: "We make low cost feel good". We zetten daarbij graag een stap extra voor onze passagiers en voor elkaar. De sfeer in de organisatie kenmerkt zich door bevlogen medewerkers met een groen hart! Iedere dag werken we met elkaar samen om een gemeenschappelijk doel te behalen; een memorabele klantbeleving.

Als zelfstandige airline binnen de AIR FRANCE-KLM Groep verzorgen wij al 50 jaar lijndiensten en chartervluchten naar meer dan 100 bestemmingen in Europa en Noord-Afrika. Bij Transavia werken gemiddeld 2500 collega’s: 230 bij de Technische Dienst, 600 vliegers, 1300 cabin attendants en 370 kantoormedewerkers.

Transavia is een dynamische organisatie (never a dull moment) die continu probeert bij te blijven in een veranderende luchtvaartwereld. Wil jij graag werken in een omgeving met enthousiaste daadkrachtig collega’s die oog hebben voor elkaar? Krijg je energie van verandering en vernieuwing en voel jij je het prettigst in een omgeving waar je regisseur bent van je eigen werk? Dan komen we graag met jou in contact.

Wil je solliciteren?
Ben jij de E-mail Specialist die wij zoeken en kom je onze vloot versterken? Solliciteer dan direct via onderstaande button. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Marrit Mallinckrodt, IT Area Lead via marrit.mallinckrodt@transavia.com. Zij komt graag met je in contact!

Jouw sollicitatieprocedure

 1. Je solliciteert! Binnen twee weken bekijken wij je sollicitatie en hoor je of wij je uitnodigen voor een gesprek.
 2. Eerste contact: Wij bellen je om kennis te maken en een afspraak in te plannen.
 3. Het eerste gesprek: Er volgt een eerste (online) gesprek waarbij we checken of er een match is tussen jou, het team en Transavia.
 4. Is er een match? Dan volgt het tweede (online) gesprek dat zich meer richt op de inhoud en je technische skills.
 5. Een assessment kan eventueel ook deel uit maken van de procedure.
 6. Is de match compleet? Dan gaan wij je met veel plezier een voorstel doen en begint jouw reis bij Transavia! Wel moet je wegens (luchtvaart)veiligheidseisen eerst een screening doorlopen.

Werk je bij een bureau en wil je een kandidaat voorstellen voor deze vacature van E-mail Specialist bij Transavia? Bedankt, maar hier gaan we niet op in. We werven onze nieuwe collega graag zelf.