Overslaan naar content

Duty Manager Ramp & Baggage bij Viggo Schiphol

Schiphol Airport, Noord-Holland, NederlandViggo Schiphol

Functieomschrijving

Solliciteren voor deze vacature kan via: https://www.werkenbijviggo.nl/vacature/duty-manager-ramp-baggage/.


Viggo groeit en dit doen wij graag samen met jou! Groei jij met ons mee en word jij onze nieuwe Duty Manager Ramp & Baggage?Ben jij al bekend met het leidinggeven aan een team? Begeleid en coach jij jouw medewerkers zodat ze elke dag een beetje beter worden? Wil je dit graag gaan doen op de grootste luchthaven van Nederland? Kom dan werken bij Viggo op Schiphol als Duty Manager! Met een salaris tussen de €3.114,- en €4.819,- bruto per maand ga je als Duty Manager een team van Ramp & Baggage medewerkers aansturen. Klinkt dit interessant? Lees snel verder voor meer informatie over deze functie!


Wat ga je doen:
Als Duty Manager Ramp & Baggage bij Viggo geef je leiding aan een team van operationele medewerkers binnen jouw domein Airside (dit zijn alle werkzaamheden m.b.t. de turnaround van het vliegtuig en de bagagekelder). Jij zorgt ervoor dat jouw team (vaste medewerkers, uitzendkrachten, stagiaires en oproepmedewerkers) op de juiste wijze geïnspireerd raken en gecoacht worden. Verder ben je als Duty Manager verantwoordelijk voor:

 • De juiste balans vinden tussen resultaat en mensgerichtheid;
 • Verschillende deelprocessen, of neem je deel aan projecten binnen Viggo;
 • De diverse stakeholders zoals Transavia en Schiphol Airport.


Bij Viggo vinden we het belangrijk dat je uit het juiste hout gesneden bent. Onze kernwaarden Klant- en Servicegerichtheid, Samenwerken, Integriteit, Quality and Safety en Resultaatgerichtheid zijn voor jou dan ook een vanzelfsprekendheid. Je rapporteert aan de operations manager en die geeft je ook weer feedback.

Vereisten

Wie ben jij:
De Duty Manager die wij bij Viggo zoeken is een inspiratie voor het team en weet onze medewerkers op de juiste wijze te coachen. De teamleden moeten resultaten behalen, maar dit moet wel op een juiste en sociale manier. Als Duty Manager ben jij enthousiast, bevlogen en daadkrachtig. Verder voldoe je ook aan de volgende eisen:

 • Je hebt minstens 3 - 5 jaar leidinggevende ervaring in een werkomgeving waar veel gaande is en geen dag hetzelfde is;
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
 • Voldoende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (A1/A2-niveau);
 • Je bent een echte peoplemanager die weet hoe jij jouw medewerkers motiveert, stimuleert, boeit en weet te binden;
 • Je bent flexibel, onregelmatige werktijden als ook werken in het weekend is geen probleem voor jou. Onze werktijden zijn immers 24/7;
 • Je kunt snel schakelen als de zaken niet lopen zoals gepland. Je weet niet alleen het probleem op te lossen, maar je zet ook acties uit om herhaling te voorkomen;
 • Je bent sterk in analyseren en herkent snel mogelijke problemen en weet hierop te anticiperen.


Wat bieden wij jou:

 • Een salaris tussen de €3.114,- en €4.819,- bruto per maand op fulltime basis (38 uur) exclusief toeslagen;
 • Een contract bij Viggo voor 38 uur per week (we starten met een jaarcontract, bij gebleken geschiktheid kan dit omgezet worden naar een contract voor onbepaalde tijd);
 • Werken met een gezellig en gedreven team;
 • Een baan in een internationale omgeving: Schiphol;
 • Interne trainingen en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • De kans om bij het leukste afhandelingsbedrijf van Nederland te mogen werken, in de dynamische luchtvaartsector!


Wie zijn wij:
Viggo kent een rijke historie op Eindhoven Airport, waar we al bijna 50 jaar hét afhandelingsbedrijf van de luchthaven zijn! Inmiddels zijn we ook geland op Schiphol en verzorgen we daar de passagiers-en vliegtuigafhandeling voor Transavia, Air Europa, Iceland Air, ITA Airways en onlangs hebben wij Etihad Airways ook aan boord mogen verwelkomen!

Dankzij de inzet van ruim 1200 medewerkers helpt Viggo om de luchtvaart samen beter en leuker te maken. Werkplezier staat bij Viggo hoog in het vaandel, want wij geloven dat ons werkplezier zorgt voor blije klanten. Want door goed voor elkaar te zorgen en naar elkaar om te kijken, zorgen we ook goed voor de reizigers. Zelfs tijdens een drukke dag, is er altijd ruimte voor werkplezier. Samen bouwen we kleine feestjes en lachen we met elkaar!


Ready for take-off en wil je solliciteren?
Wat leuk, kom verder! We zien je sollicitatie graag tegemoet via de volgende link: https://www.werkenbijviggo.nl/vacature/duty-manager-ramp-baggage/. Upload je cv en eventuele motivatiebrief en laat ons weten waarom jij dé juiste kandidaat bent voor deze vacature. Goed om te weten: je komt onder contract bij Viggo.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar