Digital Trust Officer bij Transavia

Functieomschrijving

Wij zoeken jou als Digital Trust Officer (Fulltime)

Je helpt Transavia en de IT-organisatie bij het beheersen van informatiebeveiliging risico’s. Met jouw natuurlijke leiderschap draag je zorg voor de adoptie en implementatie van onze IT-security standaarden en processen. Je bent continue bezig met verbeteringen die bijdragen aan het vergroten van de risk-awareness en een effectieve manier van werken aan IT-compliance.


Voor de dagelijkse vliegoperatie, klant- en medewerker ervaring zijn ICT en informatie onmisbaar en relevant. Zonder adequate maatregelen zijn we kwetsbaar voor risico’s die onze dagelijkse business kunnen schaden.


Samen met jouw collega’s binnen het Digital Trust Team bepaal en bewaak je de kaders en processen rondom IT-security, risk en compliance voor de 3 IT domeinen: Corporate, Flight Operations, Commerce.


Je hebt een tactisch/ operationele positie en rapporteert direct aan de Digital Trust Lead.


Wat ga je doen?

In de rol van Digital Trust Officer ben je op dagelijkse basis verantwoordelijk voor de implementatie van ons beleid en het identificeren en bewaken van risico’s. Je zorgt dat de stakeholders binnen het IT-domein bekend zijn met onze principes en risico’s en deze adequaat oppakken.


Concreter?


 • Het in kaart brengen van risico’s en hier gevraagd en ongevraagd advies op geven;
 • Het uitvoeren van intakes bij het ontwikkelen en aanschaffen van nieuwe applicaties;
 • Het initiëren en coördineren van acties en maatregelen in geval van incidenten op het gebied van informatiebeveiliging.
 • Het coachen van teams bij het implementeren van informatiebeveiligingsbeleid en processen.

Functievereisten

Wie ben jij?

Voor deze vacature van Digital Trust Officer bij Transavia heb je veel in huis, want: 

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding;  
 • Je hebt ongeveer 2 jaar ervaring op het gebied van informatiebeveiliging, bijvoorbeeld als officer of adviseur;
 • Je zoekt een inspirerende omgeving om je talenten verder te ontwikkelen zowel in de praktijk als door het behalen van certificeringen;
 • Je bent ‘wendbaar’, ofwel continu veranderingsbereid. Dit hebben we nodig om steeds beter te worden in wat we doen en mee te bewegen met de continue veranderende wereld om ons heen.

Wat kun je van ons verwachten?


Deze functie wordt gewaardeerd in functiegroep 9, dit houdt in dat we op basis van kennis en ervaring jou een aanbod doen tussen de € 2751 en € 4519 euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

En verder:

 • (afhankelijk van salaris) een eindejaarsuitkering;
 • Verantwoordelijkheid om je functie naar eigen inzicht vorm te geven;
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Vriendelijke & bevlogen collega’s;
 • Een toffe werklocatie op Schiphol-Oost (maar gezien de huidige situatie momenteel vanuit huis);
 • Flexibele werktijden;
 • Persoonlijk budget voor jouw duurzame inzetbaarheid en vitaliteit;
 • Wij werken hard maar er wordt ook hard gelachen;
 • Mogelijkheid tot deelname aan ‘Young Transavia’;
 • Last but not least; ben je reislustig, dan is onze IPB-regeling (tegen mooie tarieven vliegen indien plaats beschikbaar) zeker de moeite waard!

Over Transavia


Ons motto is: "We make low cost feel good". We zetten daarbij graag een stap extra voor onze passagiers en voor elkaar. De sfeer in de organisatie kenmerkt zich door bevlogen medewerkers met een groen hart! Iedere dag werken we met elkaar samen om een gemeenschappelijk doel te behalen; een memorabele klantbeleving.

Als zelfstandige airline binnen de AIR FRANCE-KLM Groep verzorgen wij al 50 jaar lijndiensten en chartervluchten naar meer dan 100 bestemmingen in Europa en Noord-Afrika. Bij Transavia werken gemiddeld 2500 collega’s: 230 bij de Technische Dienst, 600 vliegers, 1300 cabin attendants en 370 kantoormedewerkers.

Transavia is een dynamische organisatie (never a dull moment) die continu probeert bij te blijven in een veranderende luchtvaartwereld. Wil jij graag werken in een omgeving met enthousiaste daadkrachtig collega’s die oog hebben voor elkaar? Krijg je energie van verandering en vernieuwing en voel jij je het prettigst in een omgeving waar je regisseur bent van je eigen werk? Dan komen we graag met jou in contact.

Wil je solliciteren?

Ben jij de Digital Trust Officer die wij zoeken en kom je onze vloot fulltime versterken voor 40 uur per week? Solliciteer dan direct via onderstaande button. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Phyllis Maarsman via Phyllis.Maarsman@Transavia.com. Zij komt graag met je in contact!

Jouw sollicitatieprocedure


 1. Je solliciteert! Binnen twee weken bekijken wij je sollicitatie en hoor je of wij je uitnodigen voor een gesprek.
 1. Eerste contact: Wij bellen je om kennis te maken en een afspraak in te plannen.
 1. Het eerste gesprek: Er volgt een eerste (online) gesprek met een teamleider en een collega uit het team.
 1. Is er een match? Dan volgt het tweede (online) gesprek dat zich meer richt op de inhoud.
 1. Is de match compleet? Dan gaan wij je met veel plezier een voorstel doen en begint jouw reis bij Transavia! Wel moet je wegens (luchtvaart)veiligheidseisen eerst een screening doorlopen.


Werk je bij een bureau en wil je een kandidaat voorstellen voor deze vacature bij Transavia? Bedankt, maar hier gaan we niet op in. We werven onze nieuwe collega graag zelf.