Overslaan naar content

Bagage Coördinator bij Viggo Schiphol

Schiphol Airport, Noord-Holland, NederlandViggo Schiphol

Functieomschrijving

Solliciteren voor deze vacature kan via: https://www.werkenbijviggo.nl/vacature/bagage-coordinator/.


Viggo groeit en dit doen wij graag samen met jou! Word jij onze nieuwe Bagage Coördinator?



Ter uitbreiding van het Viggo team zoeken wij een daadkrachtige collega. Heb jij al kennis en ervaring in de bagagekelder? Dan is dat een grote pré! Ben jij op zoek naar een flexibele baan? Wil jij deel uitmaken van de dynamiek van Schiphol en vind jij het leuk om je collega’s te motiveren en aan te sturen? Dan hebben wij dé baan voor jou!


Wat ga je doen:
De Bagage Coördinator draagt zorg voor een efficiënte en effectieve aansturing van alle processen vanaf het moment dat een koffer de bagagekelder inkomt, tot aan het moment dat een bagagekar wordt afgeleverd op de VOP (vliegtuigopstelplaats). Zo zijn we vanuit de kelder mede verantwoordelijk voor een soepel turn around proces voor onder andere Transavia. Verder ben je onder andere verantwoordelijk voor de volgende taken:

 • Het aansturen en coachen van je collega’s in de bagagekelder, dit gaat samen met meewerken zodat het proces vlekkeloos verloopt;
 • Zorg dragen voor de bijbehorende administratie;
 • Een groot gedeelte van de tijd werk je als Bagage Coördinator, de overige tijd ben je inzetbaar voor andere werkzaamheden op het Platform. Een super leuke, veelzijdige functie dus!

Vereisten

Wie ben jij:
De Bagage Coördinator die wij zoeken is een vrolijke collega die op een duidelijke en nette manier communiceert en zijn/haar collega’s aanstuurt. Verder voldoe je aan de volgende kenmerken:

 • ​​​​​​​Voldoende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (A1/A2-niveau);
 • Je bent fysiek sterk;
 • Je hebt een helikopter view en gaat geen uitdaging uit de weg;
 • Je hebt (ruime) ervaring in de bagagekelder, het liefst ook in het aansturen van collega’s;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B, je rijdt immers in verschillende voertuigen rond in de bagagekelder en op het platform;
 • Je kunt makkelijk schakelen tussen verschillende werkzaamheden;
 • Je bent flexibel, onregelmatige werktijden als ook werken in het weekend is geen probleem voor jou. Onze werktijden zijn tussen 00.00- 23.59 uur maar onze piek ligt vooral in de nacht/ zeer vroege ochtend.


Wat bieden wij jou:

 • Indien je nog niet zoveel ervaring hebt in deze functie, dan start je met een salaris van €2.575,- bruto per maand op basis van 38 uur. Heb je al meer ervaring dan word je hoger ingedeeld. Het salaris van een Bagage Coördinator loopt tot €3.739,-;
 • Een contract bij Viggo voor 30 - 38 uur per week (we starten met een jaarcontract, bij gebleken geschiktheid kan dit omgezet worden naar een contract voor onbepaalde tijd);
 • Interne trainingen voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroei mogelijkheden;
 • Werk je vóór 07.00 of na 19.00 uur of in het weekend? Dan krijg je daar natuurlijk wat extra’s voor (tussen 22% en 40% extra);
 • Reiskostenvergoeding tot 20 km enkele reis (max. €9,20 per dag);
 • Reis je met het OV? Dan krijg je een reiskostenvergoeding van max. €16,20 per dag;
 • De kans om mee te groeien met het bedrijf;
 • De kans om bij het leukste afhandelingsbedrijf van Nederland te mogen werken, in de dynamische luchtvaartsector!


Wie zijn wij:
Viggo kent een rijke historie op Eindhoven Airport, waar we al bijna 50 jaar hét afhandelingsbedrijf van de luchthaven zijn! Inmiddels zijn we ook geland op Schiphol en verzorgen we daar de passagiers-en vliegtuigafhandeling voor Transavia, Air Europa, Iceland Air, ITA Airways en onlangs hebben wij Etihad Airways ook aan boord mogen verwelkomen!

Dankzij de inzet van ruim 1200 medewerkers helpt Viggo om de luchtvaart samen beter en leuker te maken. Werkplezier staat bij Viggo hoog in het vaandel, want wij geloven dat ons werkplezier zorgt voor blije klanten. Want door goed voor elkaar te zorgen en naar elkaar om te kijken, zorgen we ook goed voor de reizigers. Zelfs tijdens een drukke dag, is er altijd ruimte voor werkplezier. Samen bouwen we kleine feestjes en lachen we met elkaar!


Ready for take-off en wil je solliciteren?
Wat leuk, kom verder! We zien je sollicitatie graag tegemoet via de volgende link: https://www.werkenbijviggo.nl/vacature/bagage-coordinator/. Upload je cv en eventuele motivatiebrief en laat ons weten waarom jij dé juiste kandidaat bent voor deze vacature.

Goed om te weten: je komt onder contract bij Viggo.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar