Afstudeerstagiair(e) nieuwe AI & VR mogelijkheden bij Transavia

Functieomschrijving

Wij zoeken jou als afstudeerstagiair(e) nieuwe AI & VR mogelijkheden voor training bij Transavia
Wat ga je doen?
Je volgt een leuke studie en je wilt je alvast oriënteren bij een aantrekkelijk bedrijf wat jou aanspreekt. Je wilt niet zomaar een stage, maar zoekt een bedrijf waar je echt wat toevoegt, je verantwoordelijkheden hebt en samenwerkt met vriendelijke collega’s. Transavia biedt jou die mogelijkheid!

Als afstudeerder op de afdeling vliegdienst ben je op verantwoordelijk voor het ontplooien, uitwerken en verifiëren van nieuwe technologieën en initiatieven op trainingsgebied. Binnen onze eigen trainingsorganisatie zijn wij continu opzoek naar nieuwe middelen om de trainingen nog slimmer en efficiënter te maken. Met verantwoordelijkheid en daadkracht nemen wij het voortouw op gebied van uitmuntende trainingen.

 

Tijdens deze stage maak je deel uit van een bevlogen en enthousiast team van ongeveer 10 medewerkers. Het team bestaat onder andere uit training managers, flight operations support officers en een business developer. Jouw stagebegeleider is Maikel van den Ham, Hoofd Flight Operations Support & Innovatie en werkt inmiddels zo’n 5 jaar bij Transavia. Hij heeft voldoende kennis in huis om jou een mooie en interessante stage (en wel zo belangrijk, goede begeleiding😉) te kunnen bieden bij ons prachtige bedrijf.

 

Concreter?

 • Je hebt een drive voor ontwikkeling;
 • Intrinsieke motivatie om nieuwe plannen te maken en tot uitvoer te brengen;
 • Zelfstandig en werken in teamverband doe je graag en je kunt hierin een goede balans vinden in het team;
 • Je kunt theorie omzetten in praktisch uit te voeren plannen;
 • Kennis van luchtvaart wet- en regelgeving (EASA Air Operations).

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent toe aan je afstudeerperiode op hbo of wo niveau;
 • Je bent beschikbaar in de periode van februari tot juli voor 40 uur per week;
 • Je bent ‘wendbaar’, ofwel continue veranderingsbereid. Dit hebben we nodig om steeds beter te worden in wat we doen en mee te bewegen met de continue veranderende wereld om ons heen.


Wat kun je van ons verwachten?

 • Verantwoordelijkheid om je stage naar eigen inzicht vorm te geven;
 • Goede begeleiding en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Je ontvangt een stagevergoeding;
 • Vriendelijke & bevlogen collega’s;
 • Wij werken hard maar er wordt ook hard gelachen;
 • Mogelijkheid tot deelname aan ‘Young Transavia’.


Over Transavia

Ons motto is: "We make low cost feel good". We zetten daarbij graag een stap extra voor onze passagiers en voor elkaar. De sfeer in de organisatie kenmerkt zich door bevlogen medewerkers met een groen hart! Iedere dag werken we met elkaar samen om een gemeenschappelijk doel te behalen; een memorabele klantbeleving.

 

Als zelfstandige airline binnen de AIR FRANCE-KLM Groep verzorgen wij al 50 jaar lijndiensten en chartervluchten naar meer dan 100 bestemmingen in Europa en Noord-Afrika. Bij Transavia werken gemiddeld 2500 collega’s: 230 bij de Technische Dienst, 600 vliegers, 1300 cabin attendants en 370 kantoormedewerkers.

 

Transavia is een dynamische organisatie (never a dull moment) die continu probeert bij te blijven in een veranderende luchtvaartwereld. Wil jij graag werken in een omgeving met enthousiaste daadkrachtig collega’s die oog hebben voor elkaar? Krijg je energie van verandering en vernieuwing en voel jij je het prettigst in een omgeving waar je regisseur bent van je eigen werk? Dan komen we graag met jou in contact.

 

Wil je solliciteren?

Ben jij de stagiair die wij zoeken en kom je onze vloot versterken? Solliciteer dan direct via onderstaande button. Upload naast je cv ook je motivatiebrief. Heb je vragen over deze stage? Neem dan contact op met Maikel van den Ham via het emailadres maikel.vandenham@transavia.com hij komt graag met je in contact!

 

Jouw sollicitatieprocedure

 1. Je solliciteert! Binnen twee weken bekijken wij je sollicitatie en hoor je of wij je uitnodigen voor een gesprek.
 2. Eerste contact: Wij bellen je om kennis te maken en een afspraak in te plannen.
 3. Het gesprek: Er volgt een gesprek met je toekomstige stagebegeleider om te kijken of er een match is.
 4. Is er een match? Dan volgt een stagecontract en begint jouw reis bij Transavia! Wel moet je wegens (luchtvaart)veiligheidseisen eerst een screening doorlopen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld! Een antecedentenonderzoek maakt deel uit van de procedure.