Afstudeer stagiair(e) Logistieke Master Data bij Transavia

Functieomschrijving

Wat ga je doen?
Als afstudeerder logistieke master data ben je op dagelijkse basis verantwoordelijk voor het doen van onderzoek naar de beschikbaarheid en kwaliteit van master data in de logistieke besturingsketen van de Technische Dienst.

Je volgt een leuke studie en je wilt afstuderen bij een aantrekkelijk bedrijf wat jou aanspreekt. Je wilt niet zomaar een stage, maar zoekt een bedrijf waar je echt wat toevoegt, je verantwoordelijkheden hebt en samenwerkt met vriendelijke collega’s. Transavia biedt jou die mogelijkheid!


Concreter?

De afdeling Inkoop & Logistiek van de Technische Dienst van Transavia bestaat uit inkopers, senior project inkopers, een supply chain analyst en magazijnmedewerkers. Samen houden wij ons bezig met het aankopen van vliegtuigonderdelen, contracteren van vliegtuig-, motoren-, en componentenonderhoud en het beheren van voorraden ten behoeve van het vliegtuigonderhoud proces zodat onze vloot in top conditie blijft.


Data speelt een steeds belangrijkere rol in allerlei processen binnen Transavia. Bij Inkoop & Logistiek ga jij de master data behoefte in kaart brengen. Dit doe je door te onderzoeken welke data er op dit moment beschikbaar is, wat de kwaliteit van deze data is en welke data nog mist in de systemen van Transavia om (logistieke) processen optimaal te kunnen sturen. In je analyse combineer je de theorie met de praktijk. Aan de hand van deze kwalitatieve analyse stel jij een master data plan op voor de vakgroep Inkoop & Logistiek.


Jouw stagebegeleider is Mike Snel, supply chain analyst. Hij werkt één jaar bij Transavia en heeft door de jaren heen verschillende functies gehad op het gebied van (luchtvaart) logistiek.

Vereisten

Wie ben jij?
Voor deze afstudeer stage bij Transavia heb je veel in huis, want:

 • Je bent een 4e jaars HBO student Aviation Operations, Aviation Engineering of Supply Chain Management
 • Je hebt enige kennis van Maintenance, Repair en Overhaul processen bij een airline
 • Je bent ‘wendbaar’, ofwel continu veranderingsbereid. Dit hebben we nodig om steeds beter te worden in wat we doen en mee te bewegen met de continue veranderende wereld om ons heen;
 • Je bent in staat om zelfstandig onderzoek uit te voeren en resultaten helder en concreet te presenteren.


Wat kun je van ons verwachten?

 • Een stagevergoeding van 340 euro bruto per maand;
 • Verantwoordelijkheid om je stage naar eigen inzicht vorm te geven;
 • Goede begeleiding en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Vriendelijke & bevlogen collega’s;
 • Wij werken hard maar er wordt ook hard gelachen;
 • Een toffe werkplek onder de rook van Schiphol;
 • Mogelijkheid tot deelname aan ‘Young Transavia’.


Over Transavia

Ons motto is: "We make low cost feel good". We zetten daarbij graag een stap extra voor onze passagiers en voor elkaar. De sfeer in de organisatie kenmerkt zich door bevlogen medewerkers met een groen hart! Iedere dag werken we met elkaar samen om een gemeenschappelijk doel te behalen; een memorabele klantbeleving.


Als zelfstandige airline binnen de AIR FRANCE-KLM Groep verzorgen wij al 50 jaar lijndiensten en chartervluchten naar meer dan 100 bestemmingen in Europa en Noord-Afrika. Bij Transavia werken gemiddeld 2500 collega’s: 230 bij de Technische Dienst, 600 vliegers, 1300 cabin attendants en 370 kantoormedewerkers.


Transavia is een dynamische organisatie (never a dull moment) die continu probeert bij te blijven in een veranderende luchtvaartwereld. Wil jij graag werken in een omgeving met enthousiaste daadkrachtig collega’s die oog hebben voor elkaar? Krijg je energie van verandering en vernieuwing en voel jij je het prettigst in een omgeving waar je regisseur bent van je eigen werk? Dan komen we graag met jou in contact.


Wil je solliciteren?
Ben jij de afstudeer stagiair Logistieke Master Data die wij zoeken en kom je onze vloot per 1-2-2021 fulltime versterken voor 40 uur per week voor een periode van 20 weken? Solliciteer dan direct, maar zeker vóór 26 oktober via onderstaande button. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Mike Snel via 06 - 48 27 56 82. Hij komt graag met je in contact!


Jouw sollicitatieprocedure

 • Je solliciteert! Binnen twee weken bekijken wij je sollicitatie en hoor je of wij je uitnodigen voor een gesprek.
 • Eerste contact: Wij bellen je om kennis te maken en een afspraak in te plannen.
 • Het eerste gesprek: Er volgt een eerste gesprek met een teamleider en een collega uit het team.
 • Is er een match? Dan volgt het tweede gesprek dat zich meer richt op de inhoud.
 • Is de match compleet? Dan gaan wij je met veel plezier een voorstel doen en begint jouw reis bij Transavia! Wel moet je wegens (luchtvaart)veiligheidseisen eerst een screening doorlopen.


Werk je bij een bureau en wil je een kandidaat voorstellen voor deze stage vacature bij Transavia? Bedankt, maar hier gaan we niet op in. We werven onze nieuwe stagiaire graag zelf.